Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 669
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Понеже трудно се засичаме с скайп-а на чата...или поне аз трудно ви засичам..само КОТЕ ми се мярка от време на време /колкото да разбера че е жива и мърда Mr. Green/ ЗНачи се обаждам да питам за места в Тихият Кът - Еленския балкан...за първата седмица на м.юни

# 121
Жива съм още.., но до 1.04 дал ши оцелея от нерви.  smile3515

# 122
Миа_ата, най-вероятно нещата с разболяването са съваднали с престоя при бабата................
Не, дбс, при нас нещата са сложни, не ми се иска да ви занимавам...Да се обоснова - за първи път остана при баба си след 2-ия си рожден ден. За мен не е съвпадение това, че до тогава не беше боледувала, а сега за няма половин година - 3 пъти. Бях свидетел как я беше сложила да спи навлечена, и после изпотена реши да я мести на 2-я етаж (отвън се минава) и каза "Нищо й няма..." Въпроса е в стремежа за противоречие и налагане (на мойто свеки)...до толкова, че е убедена, че трябва да й поверим Симона за поне година, тя трябвало да я възпита и други такива, даже място в детската градина й намерила, че при тях не е проблем....Да не говорим и за обръщенията....ох, стига толкоз... Peace Peace Peace

# 123
AIR прогони ги тези мисли и остави баба и внуче да се нарадват един на друг.
Според мен с колкото повече любящи хора е заобиколено едно дете толкова по-щастливо ще израсте.
mia_ata това с разболяването е вече гадно  Close то и другото с възпитанието ,ама гледай да не се ядосваш.
sleepy ядосвам се че нямам звук на компа да се насладя изцяло .
Майка и татко са на цирк сега със Саши като се върне има да разказва.......... Joy

# 124
mia_ata, ши пратим децата при свекитата .. и проблема ни е решен.. Ши ги турят в една група Simple Smile

# 125
mia_ata, ши пратим децата при свекитата .. и проблема ни е решен.. Ши ги турят в една група Simple Smile

Коте, с мойто свеки - в Разград целогодишно само през трупа ми Joy Joy Joy
Иначе лятото, ща не ща, май пак ще се наложи да я пооставя, поне в началото, като се роди сестричката...

# 126
Миа_ата, най-вероятно нещата с разболяването са съваднали с престоя при бабата................
Въпроса е в стремежа за противоречие и налагане (на мойто свеки)...до толкова, че е убедена, че трябва да й поверим Симона за поне година, тя трябвало да я възпита и други такива, даже място в детската градина й намерила, че при тях не е проблем....Да не говорим и за обръщенията....ох, стига толкоз... Peace Peace Peace
Моята е същата.Аз думи вече нямам за подобни личности #Cussing out.Понеже ще ставам свекърва( да е живот и здраве), има от кого да взимам пример как да не се държа Embarassed.Моята беше готова да набута синът ми в сана-торната градина.Категорично и заявих, че болести на детето няма да измислям, за да бъде моето гледано, а да бъде лишавано дете с нужда.Що, щот е принц, то за туй стана толкова лигаво, дет най го мразех #2gunfire.Ох, няма да говоря за свекърви, че ме боли глава после ooooh!!
Аз да ви питам и вас тук-как си миете зъбките newsm78?
Ето малко снимки от нас, ако ви се гледа- http://www.album.bg/qnislav/?view=3&page=1

# 127
dbs,принципно си напълно права и съм съгласна с теб,но при Вяра принципа с yбеждаването що се отнася до оставане недейства.Опитвала съм,но не иска даже и да ме изслyша докрай и още повече се вкопчва в мен.При кака и беше по същия начин и имах yспех едва като поотрасна.Така,че явно си е до детенце.
Мише,попаднах на темата,която си пyснала и я изчетох.Зъбките и ги мия аз,а после тя ги доизтърква.Неyмее още да изплаква и повечето паста я гълта,докато аз се опитвам да я доизмия.Затова и използвам паста без изплакване,но по важен е навика.

# 128
Илиана, радвай се, че нямаш звук, защото ще ти продъни ушите.  Mr. Green
Мише, аз оставям Калоян да ги мие, когато има желание за това. И обикновено не е сутрин след ставане и вечер преди лягане.  Mr. Green Той се опитва да мие, но всъщност съществената част я върши мама, а той обожава другата част, с плакненето на устата - един път изплювча, един път гълта.  ooooh! Важното е да е на водата. След това обикаля из вкъщи и си показва чистите зъби. Сега като се замисля само веднъж измихме зъбите преди лягане и след това се тръшна, че иска шоколадче.  Whistling
Момичета, ако свекървите имат желание да гледат децата и ги гледат добре (или поне що се отнася до здравето на детето, защото идеална няма), давайте им ги. Защото като не искат, тогава става по-лошо. Представете си детето се тръшне за баба, а баба не може да намери време за него.  newsm78

# 129
Хера-тези хора,които сме се записали са със или без мъже newsm78 И ако е без то като прибавим и тях няма ли  да станем доста хора за Тихият кът?Доколкото разбрах там има най-много 10 стаи. Rolling Eyes
за зъбите-нямаме проблем.Мием ги с детска паста и пие вода,но не плюе,но това не ме притеснява.Важното за мен е,че ги мие.
за гледането-давам го за събота и неделя на свекито отдавна.При моите родители започна да ходи на по-късен етап.Всяко негово ходене е свързано със спане,ами няма да го разтакава детето я  Mr. Green.Най-много го е нямало в къщи за седмица.Единственият ми проблем е,че ми е мъчно за него.Ето пред малко свекито ме пита дали ще им го дам да ходели на Априлци с него от 1.05 за 5 дни. PartyМоя също е много привързан към мен,но обожава също баба си и повече дядо си.

# 130
Исках да ви пусна и нещо интересно.Това по повое една тема, дали има или не Бог.
Има ли живот след...?
Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?

# 131
  • Някъде в Европа...
angel_82 , в този ред на мисли, ето какво са сложили в заглаванта страница на търновската отчетна тема: 

" "Преди раждането си дете попитало Бог: Не знам защо ще се появя на този свят? Какво трябва да правя? Бог казал: Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб. Той всичко ще ти обясни; -Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?; -Той ще те научи на своя език и ще те пази; -А как е името на моят ангел?; -Не е важно как се казва, ти ще го наричаш МАМО!"

По-късно ще пиша пак Simple Smile

# 132
Здравейте Simple Smile

Тази сутрин в яслата ни казаха, че има детенце с варицела и сега ще сме в очакване.............

Мише, за зъбките, май сме като всички. Сутрин и вечер, понякога сама си ги търка, а понякога иска аз или татко й да помогнем. Имаме песничка: " И левите и десните, и предните и задните, и горните и долните, всичките измий" Освен това в банята има баба Яга с 2 зъба, за да е ясно, че като не си миеш зъбките ще останеш без тях  Simple Smile  За изплакването (пастата е от тези дето не се изплакват), но и тя като другите дечица понякога плюе, понякога  пие и много се забавлява.

Ася, така е, всичко си е до дете и до родител. Едно действа при едни, друго при други.

Хайде до после

# 133
Здравейте и от нас   Hug
Одавна не съм писала,но ето че намерих време,бяхме с температъра и с налепи,но се оправихме и вече сме здрави.При нас всичко си е едно и също,чакаме с нетърпение вече наистина да се запролети.Относно зъбките сутрин ги мие с паста без изплакване и си изяжда по-скоро пастата(смуче я),а вечер с колгейт с изплакване,но аз и ги мия и тя плакне,къде и гълта чат пат.

# 134
Днес е Благовещение, ето и почерпката за здравето на моето прекрасно момче Благовест:

Това за мен е един от най-хубавите християнски празници, момичета, нека е честит празникът на вас и на вашите семейства! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт