Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 671
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
Евелинка, честит ти именник .. Да е здрав и да ви радва ( де с послушание, де с някоя беля hahaha)

Честит празник на всички !!!

# 136
Честит имен ден на Блажко!Да си носи името със здраве и все така да радва всички,които го обичат! Hug
Честито Благовещение на всички!Нека сме здрави и ние и семействата ни!

# 137
Евелинка, Блажко да си носи името със здраве и да е щастлив!!!

Честито Благовещение!!!

Пък ако знаете колко ми се иска вече да виждаме такива неща: Това е снимка от нашия балкон, но от миналата пролет  Simple Smile

# 138
  • Стара Загора
Честит именник на Евелинката Heart Eyes Да е здраво и палаво дете /няма само аз да рева от моя, я Mr. Green/

И аз искам вече пролет...замръзнаха ми костите от тоя студ значи Twisted Evil
Направо съм на чуденка дали ще ни стигне хотела...ахаха И една моя приятелка /от форума/ ще дойде на срещата. Априлка е...ама надявам се, че е проблем няколко месеца Mr. Green
С тази анкета нещо се обърках аз. Хайде ако не ви представлява трудност да направим списък. Така ще е по-нагледно. Мисля да го сложа на първа страница...или да си го пазя на ЛС. Както искате вие.

# 139
Хера за мен няма проблем да е на 1 стр. Peace
Пиши ме сама(и малкия ,де Crazy)
Евелинка,честит ти именник и да ти е жив и здрав!!!

# 140
евелинка , да ти е жив ,здрав умен и бъбрив Блажко !

Васил не заспива още , ще ходя да настоявам .
моля , отделете време на полезните съвети , които ви пращам с този линк

http://www.whitewater-bg.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=228

ако не ви помогнат да станете по-добри домакини , то поне може да се посмеете , както направих аз - чета си сама и се кискам неприлично !

# 141
Евелинка, да ви е жив и здрав именника, много усмихнат, палав и щастлив!  bouquet

# 142
Момичета, благодаря ви за пожеланията за моето момче!
Оска, страхотно е, на бас, че Митко ще се съгласи 100% с написаното  hahaha Joy. Аз обаче ще си го запазя и ще си го прочитам от време на време, да си припомням каква не трябва да бъда  Wink Laughing.

# 143
Евелинка, да ти е здравичък и послушен именника! Много, много да ви радва!  Heart Eyes

Оска, ама много се забавлявах, да знаеш! Особено с новата престилка и панделка в косите...  Joy

Мише, ние зъбите ги мием от дъжд на вятър. Сега напоследък по-често. Но сме сменили вече десетина четки. Али много си играе с тях и ги проскубва за нула време. Иска да ги мие, когато ме види, че си мия моите, затова просто й се показвам с четката в устата и желанието й е на лице!  Grinning

Херка, нас ни брой четирима, ама за 2 легла или голяма спалня.  Crazy Няма проблеми да дойде и априлката, щом ти е приятелка, значи е и наша!  Heart Eyes

ДБС, не знам какво да ти пожелая за варицелата. Мисля, че сега е идеалното време за изкарване (не е много жега и децата са достатъчно големи) ама ако не искаш, то пожелавам ви да не я карате.  Peace

АИР-че, не го мисли още това със свекито. Има мноооого време. Но определено в началото трябва да си с тях, ако питаш мен. Поне няколко дни трябва Ради да види, че ти и тя сте приятелки. Те не са много големи още, а все пак ще е минала почти година, откакто Ради не е виждал баба си. Аз бих й казала, да ви покани двамата първо, а после ако видиш, че всичко е ОК и те се разбират, можеш да ги оставиш сами за няколко дни. Иначе Али я оставям на нашите през уикендите. Тя много се забавлява там. Но я приспивам там и тогава си тръгваме. Чуваме се през 2-3 часа и си говорим по телефона. Тя само ми повтаря :всичко е наред, мамо! Целувки на тати, целувки и на Маги!" Heart Eyes

Слипи, ама се попиках от смях с тоя твоя певец! БРАВО!  Laughing

Маги от понеделник ми е с хрема, ние с Али сме добре. Днес за първи път с Али сложихме масата и си обядвахме заедно. Много беше приятно, а тя си се хранеше съвсем самичка - като мама. Ядохме мусака и кисело мляко. Иначе с ходенето до тоалетна сме малко по-добре - през 2-3 дни.

Ами... отчетох се! Приятна вечер от нас! Да видим кои ще върнат в Музик Айдъл днес!  Mr. Green

# 144
  • Варна
Без бой си признавам , че не съм чела назад , ама то времето нещо много кът стана с тия деца .
Хера засега смятам да идваме всичките , дано да се осъществи планът , че с тия деца нищо не се знае до последно .
Нас ни тресе градинска треска . Майка ми и леля ми си говорили за тия кандидатствания . На братовчед ми щерката кандидатства в университет, синът му в гимназия , а наша гордост в ДГ - и на него му е най-трудно и най-напечено  Joy
Евелинка да ти е жив и здрав именника! Да носи с радост името си и да прави бели на воля

# 145
честит имен ден на Габи на мики м !
да расте здрава , умна и с късмет , да е хем гальовна , хем с характер ! и добра - допълни Васко !

# 146
Много ,много благодарим за хубавите пожелания на oska и на Васко! Wink Hug
Ние за празника се сдобихме със сополки и лека хрема,но е толкова палава и не застава на едно място,че се чудя защо не я пуснах на ясла... Mr. Green
Поздрави на патерица и на Блажко за именния ден!Да е жив и здрав и с радост да си носи името! Kissing Heart baloni

# 147
Ние пак см болни. Възпалени са му ушичките на Калоян и ми вдигна Т. Изписаха му капки и АБ. Много съм наплашена от тези уши.  Cry Стискайте палци да пие АБ  без да ми го повръща и да се оправи бързо! Praynig

# 148
Слиипи,преди седмица и ние го имахме този проблем,но при каката.Педито ни даде направление за специалист и той след като я прегледа каза,че yшето е леко възпалено но се въздържа от АБ.Изписа и капки Отипакс и след 5дневно лечение болката yтихна и постепенно напълно отшyмя.Докторът каза,че най вероятно се е полyчило от простyда.Но при нея нямаше дрyги симптоми като сополи и кашлица.Температyра ми вдигна на два пъти около 37,5,но той ме предyпреди че е възможно.Наложително ли е изписването на АБ?Разбирам напълно притеснението ти,аз също доста се бях изплашила.Стискам палци Калоянчо бързо да оздравее. Praynig

# 149
Ася, и на Калоян му изписаха Отипакс. Дано помогнат тези капки. Не смея да не давам АБ, защото миналата година май месец му се възпалиха ушенцата и откара три седмици лечение, влошиха се изследванията, накрая мина и на инжекции. Калоян миналата седмица беше със сополи и лекарката каза, че вероятно възпалението идва от там. Направо не знам... Дано само се оправи бързо. Хубавото е, че изпи АБ с малко сокче. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт