Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 673
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Ася, и на Калоян му изписаха Отипакс. Дано помогнат тези капки. Не смея да не давам АБ, защото миналата година май месец му се възпалиха ушенцата и откара три седмици лечение, влошиха се изследванията, накрая мина и на инжекции. Калоян миналата седмица беше със сополи и лекарката каза, че вероятно възпалението идва от там. Направо не знам... Дано само се оправи бързо. Хубавото е, че изпи АБ с малко сокче. Благодаря ти!
Ние след един АБ и бисептол ни вкараха в болница с отит(миналата година).
Аз да ви се оплача, че съм болна и по чудо все още детето не е ooooh!.
Любопитка, малкия е голям сладур Hug.

# 151
Мише какъв беше АБ?

# 152
Привет Simple Smile,скоро не съм се записвала,май доста съм пропуснала.Последно време  все съм на работа ,като почивам вкъщи няма време да си отдъхваш.Сега малката е още на село ,може да се похвалим ,че вече се научи да спи там на обяд,понеже преди ревеше тръшкаше се да е на своето легло у дома ... Simple Smile
angel_82 Бисептола също е АБ /може да е по слабичък ,но е от групата на АБ/
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПРЕДИ ТОВА!!!
ЛЕКА ВЕЧЕР! Simple Smile

# 153
sleepy, забравих го, но мисля, че се пиеше само три дни на 24 часа.
Това не го знаех, че бисептола е АБ newsm78.

# 154
  • Стара Загора

Сумамед? Rolling Eyes

# 155
  • Някъде в Европа...

Сумамед? Rolling Eyes

Азитрокс? (ама не знам дали става за деца.. аз го пих преди 2 седмици)

# 156
Ние сме на Азатрил. И той се пие 1 на 24ч. Само че вчера докторката каза ка продължим даването още 2 дни, т.е. да станат общо 5. Четох, че за отит се изписва Аугментин и сега се притеснявам дали Азатрила е подходящ. На всичко отгоре е от друга група АБ.
Засега е добре Калоян, само едното ушенце било още възпалено, гърлото леко зачервено и сливиците уголемени. Питаше ме докторката как му е кашлицата  newsm78 Ами той не е имал.
Много се изнервям покрай Калоян, когато се разболее. Все прави номера и не иска сиропи, капки. Обяснявам на лекарката, че повръща АБ. Още като му го дам и той се напъва да го повърне, защото бил гаден.  ooooh! Тя взе да ми чете лекция как трябва да го научада си пие АБ, сигурно си мисли, че аз съм лигла и не мога да дам едно лекарство.  Twisted Evil Ей на вчера пак го повърна след половин час уговорки да го изпие, подкупи, заплахи, какво ли не. След това пак дадох ама по-малка доза, защото не знам дали е повърнал всичко, но ни костваше с мъжа ми още половин час нерви. Да не говоря за притесненията след това да не съм го предозирала.  ooooh! Само моето ли е такова зверче?  Confused
Ох наоплаквах се. Съжалявам.  Embarassed

# 157
Здравейте, дами!
Влизам да ви почерпя по случай успешната защита на дипломната ми работа - с 5.50.
Сега вече съм свободна да се занимавам с дечица и да ги водя по разходки, без да бързам постоянно и да тропам нервно с крак  Mr. Green.
Марти днес беше безмилостно остриган, че вече фибички трябваше да му слагам. Много плака милият, направо да ти скъса сърцето. При вас как протича този ритуал? Все още не иска да говори  Sad Палав си е, но не ненормално палав и всъщност много му се радвам, когато е разумен естествено. Когато хвърля камъни срещу главата на кака си хич не му се радвам  Mr. Green
Слипи, дано се оправяте бързо! Гледах клипчето с малкия певец - чудесен е!
Това е засега - целувки на всички!

# 158
Мачо, честита диплома и успешно ползване   bouquet

# 159
ЧЕСТИТО!!!
И ние бяхме на Азитрил,точно така пие се веднъж на 24 часа и става и за деца -суспенсия,и е с ретард действие на тъканно ниво,демек с дълго действие след като се приключи с приема.
А бисептола се пие 3 х 2 т. и е слаб АБ,почти вече не се използва Wink
ЛЕКА И ПРИЯТНА ВЕЧЕР СЛЕД ПРЕКРАСНИЯ   Nature Sunny family 1swing ДЕН

# 160
  • Откъм Варната
Здравейте, нямам много време за четене и прегледах отгоре, отгоре какво сте писали, видях много болни дечица, пожелавам им бързо оздравяване, че идва хубаво време за тичане и игра начън. При нас мисия " Детска градина" мина добре, преди седмица си беше чист късмет че хванах началото на списъка лред детската градина в 20.45 ч. и веднага се наредихме пета и шеста с КОТЕ, и днес след добра организация и дежурства по 2 ч на ден си подадохме документите и вече можем да спим спокойно Wink. Митака е добре, бърбори много,налита да бие баща си като е ядосан, но явно в яслата не се бие, поне не са се оплакали още Simple Smile, вече се замислям да го подстригвам, че косата му е вече до кръста , но много ми е свидно, толкова много му отива,  ще му измисля някоя модерна прическа, туй то за сега, поздрави на всички   bouquet

# 161
  • София
Минавам на бързо да попитам какво стана със срещата?
Слийпи,  страхотен ти е певеца  Heart Eyes. Благодарение на него успях да сготвя вечерята. Косето се залепи за компа и пееше заедно с него  Party. Оздравявайте бързо!
Темата за ушите я пропускам. Имам горчив опит  Sad.
Кали, Ма40, честито  bouquet Heart Eyes!

# 162
голяма гадост с тия вируси ! Васил преди 2 седмици пипна някакъв , който започна мн. хард , но за 5 дни се оправи . само дето баща му взе рецептата и я изпълни ,а аз прочетох само листовката и съм дала един ден вповече.
и на лекарите не им е лесно , нашата ЛЛ не препоръча прием на АБ ,но пусти страх - дадох му ! някак предпочитам по-скоро да се престарая с лечението , отколкото после да съжалявам , че твърде дълго съм чакала , както се случи януари с пневмонията .
детето на наши приятели миналата седмица изкара вирусна пневмония , но минаха поне 3 -4 дни преди да  се постави диагноза . ту имаше температура , ту нямаше , а и почти не кашляше , добре ,че направиха снимка , иначе на пръв поглед не беше толкова притеснително .
слийпи , чакам да се включиш с добри новини за Калоянчо!
мачо честито ,че и отличничка Heart Eyes ! аз да попитам каква ти е специалността , че нещо се обърках и неможах да се сетя.

да ви разведря с един куриоз , след толкова виртуално общуване най-сетне се срещнахме с мики м и установихме , че Васил и Габи ходят в една и съща ясла  и......дори са в една и съща група Laughing! по ирония на съдбата , обаче тъкмо Васето започна да спи там и след края на др. седмица започва 45дневен ремонт (което впрочем силно ме съмнява и прогнозите ми са за поне 2 месеца) . май ще трябва да си организираме домашна ясла с децата от 3-та група !

в 2 от ОДЗ , в които кандидатствахме миналата година , обявените свободни  места са "0", а в третото 9 ! пак ме хвърлиха в джаза #Crazy!

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 09:33 от oska

# 163
Привет  Hug
Да не пропусна и вас да почерпя за моя "ден-ден" Party

По този повод Симона каза, че от днес "забанява пампесите" Naughty...почна редовно да си ходи където трябва...време беше...

# 164

mia_ata ,ЧРД!!!Жива ,здрава и многооо щаслива !наздраве!
Саши и него го хвана гаден вирус ,но за един ден се оправи.Както си играееше в двора на свеки каза "Мамо,уморих се." Седна в мен и се отпусна като парцал бутам горещ 38Т и така си изкарахме нощта повръщаше и Нуруфена ,и бая се уплаших ,че ще ни вкарат в болница ,но слава-богу на другия ден се оправи.
Утре е 2-я Пролетен Благотворителен Карнавал на ДБМ-Русе  ,стискайте ни палци да има много хора да е супер забавно и да съберем много пари!

Общи условия

Активация на акаунт