Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 756
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
mia_ata,Честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве и семейно щастие!
Илианка,радвам се че Саши е добре и сте избегнали болестта! Hug
Желая yспех на благотворителния карнавал и  Hugза всички,които по един или дрyг начин са взели yчастие в него!
И Вяра на косъм се оттърва от вирyса.В неделя бяхме на рожден ден на едно приятелче,но се оказа че рожденника е малко болничък и на късмет не сме прихванали нещо.Но цяла седмица бях на тръни.Оттървахме се само със сополки. PraynigЯвно вирyса е доста опасен,защото въпросното детенце през седмицата е било и с темп.,кашлица и е отказвало да си пие антибиотика.Трябва много да пазим дечицата!
Слиипи,по добре ли е вече Калоянчо? Hug
Оска,много приятно съвпадение!Ще имате повод по често да се срещате,не само във форyма.
Кали,пyсни снимка на Митаче с новата прическа!
Ами,това е!Лека вечер и приятен yикенд на всички!

# 166
Миа_ата, Честит Рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и всички около теб!
Момичета, Калоян е добре, но не смея да се похваля.  Embarassed
Оска, радвам се, че Васко се е оправил. Пазете дечицата, че е много лош този вирус.  Hug
Илиана, успех на карнавала!  Peace

# 167
# 168
Iliana_  прекрасни снимки ,виждам че е имало много емоции Simple Smile
в големия град се случват  и има повече развлечения ,тук няма къде да си заведеш децата да играят  спокойно newsm78,а да не говорим за друго Sad

# 169
  • Откъм Варната
Ей каде го магарето остригано:

преди http://prikachi.com/files/724499p.jpg
след http://prikachi.com/files/724504w.jpg http://prikachi.com/users/dvv1/154G.jpg

# 170
  • Някъде в Европа...

KaliMa, трябва да ти кажа, че магаренцето ти много повече ми харесва остригано  Heart Eyes. Много чаровно момченце е  Peace

# 171
KaliMa  ех че хубав мъж станал Party  love001

# 172
  • Варна
Кали и аз така много харесвам адаша! Станал е същински батко  HugПри нас мисия Детска градина мина горе-долу добре , ако не се измисли някоя щуротия , смятам няма да има проблем за районната ни ДГ за Митко и приятелката ни Ема от майските деца .
mia_ata поздравления за памперса!Митко е без памперс през деня от повече от година , но пак се случва да се напиша - мнооого рядко веднъж на месеца - два де. А през нощта все още му слагам , даже и да го изпишвам , пак се случва да се напиша  , а нали спи при нас и ми писна да пера матрака .
Сумамед , Азитрокс , Азатрил е все едно и също - азитромицин и затова се пие на 24 ч по един и същ начин . Бисептол не е антибиотик  , химиотерапевтик е , има подобен ефект , но различен механизъм на действие . И НЕ се пие 3 х 2 тб ( как и кога се пие ще каже докторът  ) Naughty
Илианка явно много сте се забавлявали на карнавала!
Оска светът е малък , така наистина често ще се виждате
Хера трябва да те помоля да не ни смяташ за юни месец на Елена . Поканени сме на сватба на 07.06 , не че знам как ще стигнем до София всичките де , но най-малкото мъж ми ще ходи и няма как да дойдем . Много съжалявам , много ми се искаше да се видим , дано не е много късно да кажа сега .
Ma4o Честита диплома ! Много успехи оттук нататък

# 173
Кали, и на мен новата прическа ми харесва. Много му отива.

Тъкмо си мислех, че моето дете е станало малко по-послушно и пак започна да ме разиграва. Стахувам се, че ще стане лигльо. За всяко нещо се налага. Като каже "не" и като се затръшка... Нищо не помага. Ни каране, ни залъгване, ни нищо. И това ме изморява много. Вчера вечерта преди да се приберем пипа едно коте и като се прибрахме не иска да си измие ръцете, щял да яде първо. А иначе не мога да го сваля от чешмата. Накрая се ядосах вдигнах го и му измих ръцете. Той вече се разсърди инатчето му с инатче и не искаше да яде. Та започнах да се чудя какъв тятър пак да играя та да хапне. Накрая седна и както не искаше да яде, започна да хапва и се нахрани добре. Уж дреболии, ама ме изморяват. Като направи няколко в рамките на два-три часа и това всеки ден и  #Crazy Twisted Evil
Дано е някакъв период само.

# 174
  • София
Здравейте,
Много съм виновна, отдавна не съм се вясвала.... и не мога да разбера анкетата за срещата и кога е тя. Ще се върна назад да се осведомя, а и да видя как сте.
Ние сме добре, Митенцето е в Кж при баба и дядо, аз съм се втурнала в едни командировки напоследък и изобщо не се спирам....
Поздрави на всички, бързам да се върна да прочета как сте.  Hug

# 175
Софиянки,записахте ли се за детска градина? Аз бях много натоварена тази седмица и не успях и се притеснявам малко,но нали ни уверяват,че няма значение кога сме подали заявления,та на това разчитам Embarassed
А,с oska беше толкова хубава срещата...представям си ако беше и по-рано - преди да започна работа,направо щях да забравя ,че ми се работи...Представяте ли си сутрин оставям  малката на ясла,пия кафенце с oska  food010,правя тур по магазините newsm71,приготвям нещо вкусно за ядене у дома  food002,вземам детето от ясла,правим си разходка и се прибираме...е така ще живея 100 години!Ама се размечтах... Wink
Кали, много красив твоя  Митко с новата прическа! Heart Eyes
Хайде,че ме викат за чета приказки... Kissing Heart

# 176
здрасти и от нас с Васето !
илияна , чуден карнавал с добра кауза !
калима , Митко всякак си е хубавец Grinning!
любопитка , моля , ти като най-светната по въпроса , кажи вярно ли е това ,че след 3дни прием на антибиотик децата вече не са заразни и могат да се събират с приятелчета ? мен ми звучи малко като "стара градска легенда" , несериозно някак .
слийпи , бива си го Калоян ! успех и повече енергия ти желая!
а Васил е в състояние половин час да бръмчи с парче бекон по масата , преследван съответно с  парче хляб и да нарича това -  състезение между астън мартин и ферари например . не че няма изобилен автомобилен парк ..... шашка ме как му работи въображението !
диди , радвам се че се явяваш ! мъъъъничко завиждам за командировките  Wink!
мики м , ама добре ни подредиха с тоз ремонт , а ?! таман наредихме работата с летните вечерни разходки след ясла и глей кво стана  Crossing Arms!!!
ще ни дойдете на гости да не се забравят съучениците !
за детската градина и ние още не сме се задействали . забравена парола - незнам какво следва да се направи.

# 177
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ,МНОГО РАДОСТ И БЛАГОДАТ!!!

# 178
  • Стара Загора
Равносметката е фатална просто...с анкетата 16 октомврийки са се записали...а до сега две само са ми писали ЛС с имената Rolling Eyes
Честит празник на всички празнуващи  bouquet

# 179
Честит празник и от нас!   bouquet

Ето малко снимки от днешния прекрасен ден! Simple Smile http://picasaweb.google.com/alina.mileva1/200904Cvetnica#

Аууу, Херкааа, аз не съм разбрала, че на лични трябва да ти пиша. Веднага го правя...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт