Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 664
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
 Hug HugРОСИИИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ВСЕОДАЙНА КЪМ ВСИЧКИ ... Hug Hug Hug Hug
Благодаря за почерпката..  bouquet

# 76
Честит рожден ден,Lovi!Бъди здрава и много щастлива!  bouquet

Аз напоследък май само ви чета,но не пиша.При нас всичко си е по старомy.Вяра е добре,палyва, дори и кака и няма вече миг покой.Просто тя трябва да е в центъра на вниманието,да и се изпълни желанието и ако нещо и се откаже отговорът и е тръшкане.Знам,че това е период и ще отмине,но понякога ми идва в повече.В режима няма промяна въпреки че времето вече започна да се затопля.Наобяд спи около час и половина-два.Тази седмица си понамали апетита и беше и малко крива,май последните зъби са напът да избият.Новото,което забелязвам в поведението и е малка ревност спрямо каката ,въпреки че не съм давала повод за нея.Види ли,че я прегръщам или целyна и се оттегля настрани,не приема да дойде и нея едновременно да гyшкам.Вниманието и се иска да е само за нея,ама не става.Обичкам си ги и двечките много ,за да позволя деление.Ами,това е при нас.Чета ви редовно.Бързо оздравяване на болните дечица! Hug

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 19:21 от assia75

# 77
Честит Роджен Ден, Роси.. пожелавам ти здраве и успех във всяко начинание..  Heart Eyes

# 78
Роси,да си жива и здрава!  bdbaloni
Много щастие и късмет ти желая и много,много енергия да имаш,защото без твоите добрини света ще е много по-лошо място!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Iliana,честит рожден ден и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве,любов,хармония и успехи ти желая! Hug

Аз тази седмица бях много болна...С Т. и не можех да стана от леглото,че и майка ми...добре,че бяха баща ми и мъжа ми-те се редуваха да гледат Габи и да я водят на ясла...Сега се моля Габи да не се е заразила.. Praynig.Много,много ме е страх...Утре съм на контролен преглед и ще пиша пак.
Пазете се и бъдете здрави! Hug

# 79
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! Hug
Аз сега съм съм нощна смяна и откраднах малко време...
Нали си имаме кученце и го гледахме на терасата ,че днес вече го заведохме на село на новата му къща и там му е мястото.Много играха и бягаха на свобода ,но като взехме да си тръгваме не иска да го остави и така се нажали,чак и се доплака милата Sad.И като се събуди от следобедния си сън пита за кучето и вече плаче...
Иначе сме добре ,оздравяхме и вече баба марта само да ни радва Grinning
хайде стига ,че работа ме чака ,ще боцкаме бабите и дядовците ,а те ще викат ох тето/ох сестро/ Laughing
лека вечер!!!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2031/254348469586083449.JPG

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 17:59 от eva_v

# 80
Lovi, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава и винаги така усмихната!

Радвам се, като чета за оздравяли мъничета и мами!  Hug

Али от миналата седмица пак започна да спи следобед. Направо не мога да повярвам. Обаче от 3-4 дни се събужда с плач. Отнема ми към 10-тина минути да я успокоя. Много странно...  Tired
Другия ни проблем е с ходенето по голяма нужда. Ето вече 5-ти ден пропуска и вече започнах да се притеснявам. Ака й се, обаче се стиска до последно. Изпада в истерии като искам да я сложа на гърнето и щом пишне веднага бърза да стане - сакън да не направи нещо друго. Обяснявам й хиляди пъти, че трябва да си освободи коремчето, обаче тя не иска и не иска. Тази вечер Боян трябва да купи дуфалак и се моля да подейства. По съвет на педито ще й го давам няколко дни, да видим дали ще има ефект. Сори за описанията, ама наистина това стана Голям проблем при нас.... Пробвам с храни, сокове, течности... Нищо не помага. Ако някой може да ми даде съвет, ще съм много благодарна!  Praynig

Хубав ден от нас!  Hug

# 81
И аз със закъснение -
Честит рожден ден на Илиана и Лови! Да сте здрави и обичани. Дано сте отразили празниците подобаващо.

# 82
Са, четох наскоро една такава тема в Здравния. Пробвай да оставиш Али сама в стаята като я сложиш на гърнето. Дано стане.

# 83
Много благодаря Румена, Ма4о, ДБС и Слипи за съветите!   bouquet
Сутринта имахме ГОЛЕМИ успехи в гърнето. Аз снощи дадох дуфалак и тази сутрин също. От днес Али е на разхлабваща диета и твърдо съм решила да го преборим пустия запек! Сега съм на тема рецепти за разхлабващи закуски и манджи. Ако някой се сеща за такива, с радост ще се възползвам!  Heart Eyes
А вчера покрай притесненията ми се запуши и канал на едната гърда. Слава богу, с компреси и цедене днес съм по-добре.
Сега и двете ми принцеси спинкат, а аз си свалих последната серия на Отчаяни съпруги и ще я гледам.  Mr. Green

Хубав ден на всички!  Hug

# 84
  • Стара Загора
а аз си свалих последната серия на Отчаяни съпруги и ще я гледам.  Mr. Green
Ауууу и аз съм фен на Отчаяните съпруги Mr. Green Тази вечер мисля да гледам новата серия.
Са мляко с мюсли пробвала ли си? Аз по принцип нямам такива проблеми, Слави също и затова не съм веща много...но майка ми ползва мюстлито като отпушник Mr. Green Киви с мляко кисело също.

# 85
  • Някъде в Европа...
Са, овесени ядки....

# 86
Sa сутрин на гладно даваме топла водичка с малко мед на Сашко и има успех.
Като се събуди сутрин си знае "Мамо ходи пий кафе и дай медовинка"
Lovi ЧРД!!!!Бъди здрава и щастлива и винаги така положително заредена!!!!
Ангелина чакаме те! Hug

# 87
Са, аз при запек давам киви и портокал, действа безотказно..Другото е овесени ядки. Повече сок, вода

Влитам да споделя новата си радост -  сброрихме се с проблема "целия под в играчки" и то целия под на хола,като дойдат гости и се чудя къде де се дяна. А в нашата кооперация всеки през уикенда пие кафе в когот иска.
В неделя пак ги разсипа и не ги прибра, баща му се ядоса сбра ги и ги изнесохме на терасата. Хем ги вижда, хем не може да ги взема и той вика дай.. а баща му казва НЕ, ще ги дадем на друго дете, което ще ги прибира и няма да ги чупи..
Моли се така 1 час, дадохме ги и от тогава вади 2-3 играе и после вика "Ауу пибиам поси вади дуги"

# 88
Са, аз давах на калоян круша или грозде на гладно. За плача - имахме такъв период миналата година. Нямам представа от какво беше. Предполагам, че сънува нещо и после не може да различи съня от събуждането. Хубавото е, че отмина. Стискам палци и при Али да премине бързо.
Коте, ауу как искам и аз да се справим с проблема "бомба е паднала". Браво на вас!
Ние подкупваме детето.  Embarassed Ако си прибере ще има шоколадче. Ама засега само това действа. Купихме му малки шоколадови яйчица. Първото баща му се направи, че го взема от зад ушенцето му. Калоян се залива от смях и сега непрекъснато ни кара да провеляваме дали има яйце зад ухото.  Mr. Green
Утре има тържество в яслата и Калоян ще казва стихче. Лошото е, че се сетиха днес вечерта да ми кажат, че май са забравили да ни предупредят за тържеството. Преди две седмици като попитахме кога ще е, казаха, че няма да има.  Twisted Evil
Почивните дни майка ми беше на гости и Калоян направо я шашна. Тя не го е виждала от Коледа. Започна да рецитира стихчето, да пее песнички, познава всички буквички, философства, рисува коли, познава емблемите (последното е изцяло заслуга на баща му). Абе направо остави баба си без думи.

# 89
  • Някъде в Европа...
Здравейте, приятелки!

Отдавна не съм писала дълъг пост, какъвто обикновено пишех, та сега смятам да ви отегча  Laughing

Лови, Илияна, честит рожден ден! От сърце ви желая много здраве и само положителни емоции!   bouquet  bouquet  bouquet

Са, писах ти вече за овесените ядки. За друго не знам, никога не сме имали пб от това естество....при нас е по-скоро обратното... За съня - Ради почти никога не се е събуждал спокоен, винаги плаче и ме търси..аз отдавна приех това за нещо нормално при него. Наистина не си спомням да се е събудил без плач newsm78, единствено сутрин, защото спи при мен и като си отвори очите и ме вижда. През нощта обаче продължава да се буди и да плаче. Ето например тази нощ - както спи, изведнъж почва да плаче и вика "не искам тази възглавница, искам другата", а е със затворени очи и като че ли спи...Давам му моята възглавница, тои - "не, искам на дядо" Казах му да отиде при дядо си и да му я иска и той стана и си я взе, а дядо му взе неговата. После легна и заспа веднага... Много страннна работа  newsm78
Коте, браво. При нас отдавна няма такъв пб просто защото Ради не си поглежда играчките... стоят си така в кашона... на него му дай да скача от някъде или върху леглата  Twisted Evil
Слипи, винаги съм знаела, че Калоян е много напред с материала, най- малкото в сравнение с моя синковец.... Весело тържество!

АЗ като цяло съм добре. Започна ми неплатената отпуска, стоя вкъщи и когато времето е лощо ми е доста скучно...трябва време да видим какво ще стане с работата ми....засега нещата са все още без яснота, за жалост. Максимално използвам времето за себе си Simple Smile. Последно време се усещам обаче, че нямам нерви да изтърпявам на Ради инатите (а той е много инат, дори и лелите от яслата ми го казват - кажел ли че няма да яде, дори и да успеели да му дадат нещо, той го повръщал Rolling Eyes. Когато се налага да му слагам капки в носа направо ми казва - мамо, сложиш ли капки , ще повърна - и го прави #Cussing out), не стане ли на неговата и се почва рев, тръшкане, блъскане на всичко, което му е пред очите, от време на време и на главата и естествено повръщане  Rolling Eyes И вече доста честичко яде бой, опитвам с добро, обяснявам му, а той ме гледа и продължава, че даже и обяснява какво ще направи  Close Вечер след яслата е просто някакъв кошмар вкъщи - любимото му занимание е да блъска вратите и да се блъска в стъклото на холната врата Rolling Eyes...майка ми му вика, ядосва се, че не разбирал от "не", той пък й прави нарочно, научил се е да плюе, като не му изнася, праща ни по рейсовете (това е един вид нещо като псувня) и като се намеси и баща ми и става една... Не ми дава да сядам на масата да вечерям... една вечер се измъкнах и седнах и той идва след малко, уж съвсем спокоен, влиза в кухнята, насочва се към масата и докато се усетим какво става, дръпна покривката и всичко на земята... сещате се какво последва... майка ми постила нова покривка, нареждаме пак, аз го вземам в мен и той пак тихомълком същата операция  Shocked   Наистина вече не знам какво да правя, ни с добро става , ни с лошо.....
Уф, оплаках се! Дано това е пустия детски пуберитет между 2-3 г и да отминава, че сигурно без къща ще останем....

Айде , че дълго стана! Много целувки на всички!
Болничите да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт