РОСИИИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ВСЕОДАЙНА КЪМ ВСИЧКИ ...

Благодаря за почерпката..

.Много,много ме е страх...Утре съм на контролен преглед и ще пиша пак.

.И като се събуди от следобедния си сън пита за кучето и вече плаче...

, единствено сутрин, защото спи при мен и като си отвори очите и ме вижда. През нощта обаче продължава да се буди и да плаче. Ето например тази нощ - както спи, изведнъж почва да плаче и вика "не искам тази възглавница, искам другата", а е със затворени очи и като че ли спи...Давам му моята възглавница, тои - "не, искам на дядо" Казах му да отиде при дядо си и да му я иска и той стана и си я взе, а дядо му взе неговата. После легна и заспа веднага... Много страннна работа 
. Последно време се усещам обаче, че нямам нерви да изтърпявам на Ради инатите (а той е много инат, дори и лелите от яслата ми го казват - кажел ли че няма да яде, дори и да успеели да му дадат нещо, той го повръщал
), не стане ли на неговата и се почва рев, тръшкане, блъскане на всичко, което му е пред очите, от време на време и на главата и естествено повръщане
Вечер след яслата е просто някакъв кошмар вкъщи - любимото му занимание е да блъска вратите и да се блъска в стъклото на холната врата Препоръчани теми