Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 30-та тема

• 59 931
  • 352
  •   1
Отговори
# 45
dixi прасковите ги свързвам с детството ми.....

И аз. Simple Smile Не бях яла от 100 години. Освен купени, но те не могат изобщо да се сравнят с домашните. Нещо обаче се получиха не много сладки... Другият път ще сложа повече захар в тестото и мисля да пробвам с друг крем...

На следващата сутрин: Оказа се, че тестото и крема са си съвсем добре, ама нали сме си лакомии, натиснахме ги още снощи тея праскови, днес са омекнали и са супер. Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:47 от dixi

# 46
  Крисче,Котка,картофките се правят много лесно.Суров картоф се измива хубаво и се реже на кръгчета ,но не до край.Между кръгчетата се слагат парчета нарязани гъбки.Отгоре върху картофите се слага малко масълце(или олио),посоляват се(аз ги поръсих с мадраско къри,щот' ми е любимо Blush ),пекат се в тавичка,покрита с фолио,към края фолиото може да се махне,за да придобият коричка.
   Открих тези картофки отново в един руски сайт,но не запаметих страничката,затова немога да дам  линк.
   В оригинала плънката беше по-завъртяна(гъби,зеленина,лук,всички нарязано много дребно,после напъхано между кръгчетата).
   Не мен не ми се занимаваше с "въртенето".И...ЕТО. Simple Smile

# 47
Селма, благодаря ти Hug И никаква ли вода не се слага в тавичката newsm78

# 48
  • In a surreal moment!
Вечерята ни

Телешки пържолки на скара с печени гъбки ,
 кашкавал и топено сиренце

Палачинки за мъжо

Тричави палачинки по Дюкан за мен(количество за няколко дена)

# 49
  • София /Абсурдистан
  bouquet

# 50
Здравейте! Големи красоти творите тук.

Миг незабравим , би ли споделила рецептата за тези Дюкански палачинки? Ужасно апетитно изглеждат.

# 51
  Крисче,Котка,картофките се правят много лесно.Суров картоф се измива хубаво и се реже на кръгчета ,но не до край.Между кръгчетата се слагат парчета нарязани гъбки.Отгоре върху картофите се слага малко масълце(или олио),посоляват се(аз ги поръсих с мадраско къри,щот' ми е любимо Blush ),пекат се в тавичка,покрита с фолио,към края фолиото може да се махне,за да придобият коричка.

ето подобни Ветрила от пресни картофи

и Печени картофи с чесън и зелени подправки - може да се вмъква между прорезите каквото се сетите - гъби, подправки, филета  Laughing

и снимката на Мариана

Маме Цо, изгледах клипчетата. Никога няма да ядем дърпана баница. Моите адмирации за теб    bouquet

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:39 от пеп-4o

# 52
Пеп-4о, картофите изглеждат супер!   bouquet

# 53
за вкуса гарантирам, аз съм правила по тази рецепта /с чесъна и подправките/

а за горната  - нареждала съм парчета филе и гъби в нарезите.  Пак е вкусно  Grinning

# 54
Здравейте момичета,от скоро следя темата ви и искрено ви се възхищавам! Поздравления за всички  Hug
Винаги съм се радвала на добре поднесената храна, но на мен не винаги ми остава време.

# 55
Сладкиш с извара и белтъчна глазура

Много вкусно изглеждат тези картофки.
Май по- рядко трябва трябва да влизам тука,чееееееее...........много  вкусни неща виждам.

# 56
понеже за първи път пиша във форума, бихте ли ми казали как качвате снимки

# 57
понеже за първи път пиша във форума, бихте ли ми казали как качвате снимки
Тук

# 58
  • София
Добро утро  Grinning !

Да почна подред . Лео , как изглеждат   тия  бухти само  newsm22 ...ммм...ще  видя в подписа ти и ще се пробвам  Blush ,макар , че  с тестото  никак не се оправям ...
На  Дикси  има  на първа страница едни  бисквитени  топчета с вишни  Peace . Как ги правиш ? А  прасковките  много  ми се доядоха ... Абе  ,то май  всичко ми се дояжда ,почва да ме е срам  вече  Embarassed .
На Пепика се прехласнах по бобеца  с ребърца   Crazy  и  сладкиша  ! Добре ,че ядох ребърца тия дни,че щях да хукна да си  взема  веднага  Grinning
Pety ,  пататника ми е любим  Peace ! И аз много често  правя  пататник,но защо никога не  го снимам  newsm78  ... Следващият път  задължително ще  снимам и аз .
 С  тази копривка   здравето ми взехте  направо  Crossing Arms . Krische   и  кекса е страхотен  Wink !
На  alpha_beta  чушчиците ... лелеееее... и  как изглеждат  леко мазнички  и  топящи се ... бих заръфала лап топа  Joy . Ще спретна и аз тая  седмица задължително !
На  Гелева и хлебчетата с пастетче  Crazy  и  супичката  ми  се прияждат .  Особено  така сервирани   bouquet .
Коте ,  свинятината в гърне  е сякаш от учебник по  готварско майсторство   bouquet !!! Чак ми се прииска да си  топна  с  едно залче от сосчето  с  лукче  Mr. Green .
Мама Цоцоланка  и  от мен адмираций за баницата  Peace ! И за супичката  Mr. Green !
Нордина ,сладкиша  е страхотен !

Аз  да  пусна снимките  от  гостуването на мама  Heart Eyes . Че  дойде да  си ме поглези  Blush . Нали и аз съм детенце  hahaha
Баничка с масълце
Супа  със  свинско месо и голеееми  ребърца  Crazy . Преритах от  кеф   newsm68 
И сварени месца и ребърца попипрени и  осолени  и ометени  топли,топли

# 59
здравейте!тези ребърца са ммммммммммммммммммммм направо ти завиждам.така е като дойде мама всичко е вкусно а и като ни глезят е страхотно.и аз пуснах снимка на моите кифлички но няма да ги пускам и тук че ще ме скастрите.има ги във виенски кифли.дано ви харесат.

Общи условия

Активация на акаунт