Къде в Бургас(15)

• 45 188
  • 433
  •   1
Отговори
# 165
По-назад някой питаше за термочаши- има в Кауфланд. По-големи са от тези, които се продаваха в Шел. Цената е 9.99 лв.

# 166
Имам питане - Къде мога да си купя или поръчам найлони, които се слагат по заведенията(като на "Калината")?
Почти всички производители на щори предлагат - мисля, че Гершман също имаха.

# 167
  • у нас
Царицата-майка   bouquet Ще проверя  Peace

# 168
  • БУРГАС
някой знае ли къде има в Бургас добро обущарско ателие където да шият маратонки

# 169
Мисля, че има до трета п-ка. Като застанеш с лице към входа се пада отдясно. Поне знам, че този обущар шие футболни обувки /бутонки/  Peace

# 170
  • Бургас
Мисля, че има до трета п-ка. Като застанеш с лице към входа се пада отдясно. Поне знам, че този обущар шие футболни обувки /бутонки/  Peace

Тъкмо и аз това щях да пиша .

# 171
Аз също ги издирвам от два-три месеца, но тц  Tired От време на време проверявам в двете парфюмерии на фирмата, която ги представлява в Бургас (едната е на "Александровска" до Бургасбус, а другата е на "Богориди" до "Плаза"), но там казват, че от доста време ги нямат  Rolling Eyes

Днес си купих Хербина от парфюмерията в Сан сити до Билата в Славейков - гледа към паркинга. Имаше 5 вида.

# 172
  • Бургас
А как е със срока на годност, защото "уж" вносителите ме уверяваха, че са с изтекла годност техните и затова не ги продавали  newsm78

# 173
А как е със срока на годност, защото "уж" вносителите ме уверяваха, че са с изтекла годност техните и затова не ги продавали  newsm78

До 10.2011  newsm78

# 174
  • Бургас
Мммм, чудесно  Heart Eyes Благодаря ти  Hug

# 175
За нищо Grinning

# 176
Къде в Бургас, мога да намеря ефектни (щури) изкуствени мигли! В Ивис и Бонжур имат само обикновени черни  Confused

Трябват ми някакви подобни като тези от линка по-долу:
http://www.shuuemura-usa.com/Products/subcategory2.aspx?categoryid=1027

Ако някой знае, да помага  Praynig

# 177
  • Бургас
Здравейте , някой да е виждал скоро някъде да продават червен дамски  чаропогащник Hug

# 178
  • Бургас
Виждала съм в едно магазинче,което се намира в базар Престиж в Славейков!Трябва да провериш в добре заредените магазини за бельо.

# 179
  • у нас
Здравейте , някой да е виждал скоро някъде да продават червен дамски  чаропогащник Hug

провери в чорапените борси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт