Къде в Бургас(15)

• 45 023
  • 433
  •   1
Отговори
# 45
  • London, baby
Да сте срещали някъде гумени ботуши за 7-8 годишно момче? Идея си няма къде да търся Embarassed
Преди имаше в Sportmania (ул.Богориди с/у библиотеката).

По нагоре някой пита за термос. Не знам какъв дават в Шел, но ако е тип чаша с дръжка съм виждала да продават.

# 46
Момичета, имате ли представа как мога да открия контактите на мола в Изгрев?
Телефони, имейли...всичко ще ми е от полза. И знаете ли дали имат сайт?
В Google нищо не намерих. newsm78

# 47
на мен също ми трябва термос чаша,откога търся,viessmanka ,ще споделиш ли?
А за ремонт на дигитални апарати,скоро се наложи да търся за една колежка,на ХюлетПакарт,и го намерих по интернет-написах името на фирмата на фотоапарата,Бургас,и така ми излязоха няколко сервиза и звъннах потелефона за инфо,но вече не помня адреси.Та пробвай така,може и да се получи.Но мисля че ако е нещо сложно,го пращат пак в София.

# 48
  • London, baby
Термо чаши правят марката Elekom. Те имат магазин до/в пиргосплод. Отделно магазина, който беше на TCM (в началото на ул. Богориди) и там продаваха, но го преместиха и аз не знам къде.
Отделно на ул. Карлово и ул. Батак (зад Бюрото по труда) на ъгъла продават уж немски стоки, че там също има, но не са на Elekom.

# 49
  • София
Здравейте, момичета! Имам кана за пречистване на вода Teraillon, но не мога да намеря филтър за нея. Много се надявам да ми помогнете, защото каната ми харесва и искам да си я ползвам. Купена е от Ритони, но вече не зареждали тези филтри /този абсурд направо не ми се коментира/. В Технополис също проверявах.

# 50
  • Бургас
Термо чаши правят марката Elekom. Те имат магазин до/в пиргосплод. Отделно магазина, който беше на TCM (в началото на ул. Богориди) и там продаваха, но го преместиха и аз не знам къде.
Отделно на ул. Карлово и ул. Батак (зад Бюрото по труда) на ъгъла продават уж немски стоки, че там също има, но не са на Elekom.
Магазинът на ТСМ се намира понастоящем срещу Райфайзен банка, която е на Александровска (бившата Валентина).  Самото магазинче е срещу дюнерите, като само витрината му е на самата Александровска, входът му е зад ъгъла, уличката е една малка и глуха. В това помещение преди беше един магазин за чанти, в който се влиза по няколко стъпала нагоре. От там съм купувала такива чаши, има няколко вида, на различна цена.  Peace

# 51
Да питам момичета ,какво стана с кауфланд ?Да ли го отвориха?

# 52
  • Виена
 ЦИТАТ----- моля да ме упътите, къде в Бургас има кадърна, добра шивачка...с една дума професионалистка, - искам да си ушия една рокля и две поли???  Моля да ме посъветвате, да ме упътите, вие сте там и бих се доверила на вашите съвети.  Преди няколко години отидох при една в к-с Възраждане /беше ми наблизо/ и останах много разочарована от резултата 
                            Hugхей градцка ,да ти кажа чесно и аз имах  нужда от шивач/ка тези дни ,даже и аз питах бругазлиики къде в Бургас ,но явно бях объркал темата и не получих отговори Ама една моя позната ме насочи към леля Нела /шивачката/ ,на 2 март ми взе поръчката сако и панталон,днес бях на проба ,а утре 5 март ще си получа одеждите .ДА знаеш много е добра и си разбира страшно много от работата ,а и шие всичко -мъжко,дамско,детско ,спортно абе всичко.Ходил съм и другаде преди де ,ама ако знаеш колко са ме мотали,а и после нерви.Намира се в двора на тортите МАРС-заден партер,ама този МАРС зад църквата Кирил И Методий тя е шивача на Бургас за мен имам и телефон неин ама ако го искш ще ти го дам.И най-важното освен ,че е много опитна в шиенето ,то и цените и са разумни. Така че отиваи само там и няма да сбъркаш. newsm78 А  за фотоапарати знаех ,че има един майстор зад бившата Валентина /ако я помниш де/ .Ако искаш телефона и  ---- пиши .И от къде толкова си на север?

# 53
Момичета, благодаря за отговорите
благодаря и на lusyl30 - за отговорът на лични.
Vanko.ms - ще се възползвам от твоето предложение.И аз съм си патила от шивачки, та вече "парен каша духа" и затова благодаря много. По-насевер значи Австрийско  Wink

Сърдечни благодарности на всички   bouquet

а в този Кауфланд - къде се намира и дали стоките са наистина немски?? 

# 54
Относно КАУФЛАНД - отварят го на 11 март официално.Намира се непосредствено да ПРАКТИКЕР. Естествено, че стоките не са немски - веригата е немска, но стоките, които се предлагат са стоките, които се предлагат на българския пазар.

# 55
# 56
KAUFLAND е верига от типа Метро, но стоките не се продават в количества като за търговци. Понеже много често съм пазарувала от този магазин в Русе, мога да ви кажа, че цените им са добри, но не възлагайте кой знае какви надежди, защото стоките не са различни от тези, които има в големите търговски вериги. Wink

# 57
  • Бургас
Да сте срещали някъде гумени ботуши за 7-8 годишно момче? Идея си няма къде да търся Embarassed

В "Марикита" може да има от тези,макар,че виждам само един модел да става за мъжки Rolling Eyes
Другото място ,за което се сещам е КиК ,имаше есента.

И Спортмания имаше.

# 58
има вероятност и по рано от 11 март да отвори Кауфланд  Grinning вътрешната ми информация е такава

# 59
моя позната ще ходи на интервю за детси магазин в кауфланд в събота така че може и тгава да е

Общи условия

Активация на акаунт