Къде в Бургас(15)

• 45 044
  • 433
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас

Я кажете дали мога да  купя отнякъде матрак 90/180 или трябва да правя поръчка?

Ако искаш, мога да попитам за този р-р, наши приятели са дистрибутори на разлчини марки матраци. Какъв по-точно матрак ти трябва?

# 76
  • Бургас
Екон също правят матраци по поръчка - латексови и цената не се завишава при промяна на размера - май на квадратен метър я смятат. Склада им е в Пиргосплод, но мисля, че и доста мебелни магазини ги продават

# 77
  • Бургас
Цитат
Къде в Бургас правят най-евтини цифрови снимки (в смисъл да ги разпечатват, не да снимат)?

Миналата седмица вадих 260 снимки и ми направиха 20% отстъпка/едната излиза 0.28лв с размер 9/13/.Трябва наистина да питаш.На повечето места правят отстъпка в зависимост от бройката.

# 78

Я кажете дали мога да  купя отнякъде матрак 90/180 или трябва да правя поръчка?

Ако искаш, мога да попитам за този р-р, наши приятели са дистрибутори на разлчини марки матраци. Какъв по-точно матрак ти трябва?

Ами, за детето ми трябва. Ще правим леглото по поръчка според мястото, затова се интересувам дали въобще имам шанс с такъв размер.

Радинна, и това ще имам предвид.
Благодаря ви.

За снимките- фотото на България работеше на цена 0,25ст. за снимка, но отдавна не съм ходила.

# 79
за снимките - само да ви кажа, че тук при нас струват между 0,09-0,18 цента/бр.   Направо се учудвам от бомбастичните цени в БГ  Shocked

и още един въпрос към всички ви - моля да ми кажете - какво е модерно сега в Бургас? - питам, за да не дойда с дрехи,чийто цветове са демодясали и да се чувствам неудобно  Blush  /вече имах такъв случай/ Joy

благодаря на vanko.ms за телефона на шивачката /на лични/
, даже и звъннах и тя се съгласи да ми направи поръчката за два дни предтавете си.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:25 от :-))

# 80
Шивачката е Кера, Станка се пенсионира - бяха две преди време и остана само Кера. От нея съм много доволна, наистина добра шивачка, разбира и си изпипва нещата.
Значи е Кера, може да съм се объркала от надписа на стъклото до нея.  Peace

Момичета, моля ви кажете ми къде продават светещи маратонки? Синчето вчера се залепи за един Геокс и постоянно мрънка, но сега не е момента да му взимам, скъпи са ми , а вече има хубави маратонки и нови обувки. Някой виждал ли е да продават по-евтини такива?

ЗА снимките аз съм си поръчвала от "Браво" http://www.fotobravo.com/ доволна съм и станаха бързо , замислям се да си правя и от техните фото книги  Grinning .

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 10:57 от Биляна *

# 81
  • Burgas
Момичета,знаете ли от къде може да се купи препарат DURGOL,за отстраняване на котлен камък от кафе машини?
Благодаря предварително на всеки,който може да ми помогне!

# 82
  • По света и У нас
borka01 - може да не е бил на същата марка, но препарат срещу котлен камък /за малки домакински електроуреди/ съм виждала и купувала от Технополис  Peace

# 83
  • Burgas
lucyl30,благодаря много Hug,ще отскоча до там!Дано да имат,че кафе-машината ми свети от сума ти време и все на намирам препарат!

# 84
lucyl30,благодаря много Hug,ще отскоча до там!Дано да имат,че кафе-машината ми свети от сума ти време и все на намирам препарат!
от ритони съм си купивала

# 85
  • Burgas
В Ритони бях вчера-нямат Sad

# 86
  • По света и У нас
Другото място, където се сещам, че може да провериш е Пикадили  Peace

# 87
  • Бургас
В Ритони бях вчера-нямат Sad

Котленият камък се чисти с лимонтозу, радтворено във вода. Ефективно и без вредна химия   Hug

# 88
за Кауфланд който се интересуваше кога ще го откриват: в сряда слетобед  Peace

# 89
  • у нас
за Кауфланд който се интересуваше кога ще го откриват: в сряда слетобед  Peace

в колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт