Къде в Бургас(15)

• 45 027
  • 433
  •   1
Отговори
# 60
  • у нас
Аз знам,че Кауфланда ще отвори на 8-ми март  Peace

# 61
Какво точно ще продават в този Кауфланд? Аз мислех, че е само хранителен магазин, а гледам, че и за детски стоки пишете...

# 62
  • у нас
Хипермаркет - има всичко - дрехи, храна, уреди и тн.

# 63
Добра шивачка има до спирката на Операта, едно старо ателие, аз съм доволна и си изпипва нещата. Намира се като застанеш с-у спирката в дясно на 20 метра, преди булчинския магазин.
В това ателие има няколко шивачки - коя е "добрата"?
Ами аз преди 2 седмици бях там и беше само тази при която аз давам, Таня се казва/може би Стоянка, Станка, нещо такова беше/. Беше сама, на бюрото в ляво като влезеш.

# 64
Благодаря на La Dida и на The Sunrise!
Lumene май не е медицинска козметика, мислех, че се предлага по аптеките.

# 65
  • у дома
Има ли магазин в Бургас на Спорт Депо?

# 66
  • Paris
Да сте срещали някъде гумени ботуши за 7-8 годишно момче? Идея си няма къде да търся Embarassed

В "Марикита" може да има от тези,макар,че виждам само един модел да става за мъжки Rolling Eyes
Другото място ,за което се сещам е КиК ,имаше есента.

И Спортмания имаше.
Във Фокса съм мяркала newsm78

# 67
  • Бургас
Благодаря момичета за идеите - ще тръгвам на лов за ботушки Hug

# 68
Има ли магазин в Бургас на Спорт Депо?
Не, но ще отварят на 26 март(видях на билборд). Това  е датата на откриването на МОЛа, нали?
Явно ще е там.

Я кажете дали мога да  купя отнякъде матрак 90/180 или трябва да правя поръчка?

# 69
Я кажете дали мога да  купя отнякъде матрак 90/180 или трябва да правя поръчка?

Нямаше такъв стандарт. Приготви се да платиш нереално висока цена за поръчка. Инфото ми е от преди две години. Дано са се променили нещата Peace

# 70
Къде в Бургас правят най-евтини цифрови снимки (в смисъл да ги разпечатват, не да снимат)?
Имам да си вадя около 300, а най-ниската цена, която съм чувала е 0,35 лв.
Като знам, че в София ги правят за 0,15 лв. май ще ми излезе по-евтино да отида до там и да си ги извадя, отколкото да давам 100 лв. на някой фотаджия-изедник ...

# 71
  • По света и У нас
Катка е права за Спорт Депо  Peace и със сигурност е в Мола ...ето тук:
http://www.sportdepot.bg/stores/owner
http://www.sportdepot.bg/stores/owner/29-predstoyshto-otkrivane- … sport-depo-burgas

Царицата-майка
- питай при такова количество, каква отстъпка биха ти направили  Peace Не би трябвало цената да се задържи на 0,35 лв. за брой  newsm78, все пак зависи и от размера  Peace

# 72
Къде в Бургас правят най-евтини цифрови снимки (в смисъл да ги разпечатват, не да снимат)?
Като знам, че в София ги правят за 0,15 лв. май ще ми излезе по-евтино да отида до там и да си ги извадя, отколкото да давам 100 лв. на някой фотаджия-изедник ...

www.snimkitevi.com

по 15 ст. и има 10% отстъпка

# 73
  • Бургас

www.snimkitevi.com

по 15 ст. и има 10% отстъпка

Една колежка си ги поръчва по интернет и мисля, че точно това беше сайта. Получава си снимките от Билла

# 74
  • Бургас
Добра шивачка има до спирката на Операта, едно старо ателие, аз съм доволна и си изпипва нещата. Намира се като застанеш с-у спирката в дясно на 20 метра, преди булчинския магазин.
В това ателие има няколко шивачки - коя е "добрата"?
Ами аз преди 2 седмици бях там и беше само тази при която аз давам, Таня се казва/може би Стоянка, Станка, нещо такова беше/. Беше сама, на бюрото в ляво като влезеш.

Шивачката е Кера, Станка се пенсионира - бяха две преди време и остана само Кера. От нея съм много доволна, наистина добра шивачка, разбира и си изпипва нещата.

Общи условия

Активация на акаунт