113 DE: Третомартенска седянка

• 10 973
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
4естит рожден ден, Вики Хриса   bouquet От zдраве да не се отървеШ   bouquet

Мда, как да не сме 4ули zа Кьолн....

Гея, не отри4ам 4е Дюкан дава бърzи реzултати  Peace Но е всеиzвестно, 4е много бърzото отслабване не е хубаво и лесно води до Йо Йо ефект. В от4етната ми тема има едно моми4е, което в рамките на няколко месеца е отслабнала с Дюкан 16кг, спряла го е и е ка4ила над 10кг обратно. Не ми каzвайте 4е такава промяна в теглото в толкова кратко време е zдравословна  Stop За едностранното ядене пък да не говорим.

# 91
Вики Хриса, Честит Рожден Ден!!!
Да си жива и здрава, обичана и щастлива!

# 92
Вики_хриса, честито! Здрава и обичана!

Дюкана е коварна диета - казвам го от опит, не само слуховете са такива. След Ники и аз дюканствах - 6 седмици точно. Ефект имаше, и още как. Но 3 месеца след началото на диетата получих жлъчна криза, наложи се спешна операция, бях и бременна. Гастроентеролога беше категоричен, че Дюкана е основната причина - удрял там, черния дроб или бъбреците.

# 93
ола, мацки.
на викихриса, честит рожден ден. много здраве, останалото ще си го купиш  bouquet

секс не правя. модерна съм Mr. Green
бе как ще търся заместител, да не ми е изпила чафка акъла. да взема да се нахендря по-лошо.
тоз ако го убия, никъв повече.
естествено, че ме нервира той. много яко и то. ама ми минава де........

# 94
Вики—Хриса, много здрави и късмет  bouquet

Mато, важното е застраховката да е уредена и да не си проличи, че си го утепала Wink

В неделя щяло да вали в Хайделберг Confused Майре, измисли ли къде ще ни водиш този път, някъде на сухо Wink

# 95
Мато, уреди застраховката, утепай го и аз ще ти пристана - ще сме от най-модерните двойки,на границата с класиката дори Mr. Green.

# 96
не те ща. много си слаба и се познавам, ще тръгна да те охранвам. и пак труд...............
от друга страна имаш дете, а това си е далавера. ще помисля.........

# 97
Ще вали целия уикенд.
Дали да не отложим с 1 седмица джамбурето?

# 98
Ще вали целия уикенд.
Точно за неделя го дават там да е ясно и слънчево, но студено.
Гледам от няколко дена прогнозите и аз и се надявам да познаят. Миналата година случихме на време.

# 99
Ще вали целия уикенд.
Точно за неделя го дават там да е ясно и слънчево, но студено.
Това по коя програма, Вечке? Wink Моите синоптици казаха ще превалява. А дано да не познаят Simple Smile често им се случва.

# 100
Бибс, снощи на картата на РТЛ и тази сутрин на Нтв. Не съм му задавала конкретно за града да ми търси.
Ако трябва ще погледна.

# 101
Е, чак да трябва, не Simple Smile Или ще вали или няма, едно от двете ще е Wink

# 102
Офф
 Това , което се подвизава в България не е Дюкан, а неговата форма на глад.Вредна била - и като правят простотии да не ядат зеленчуци и се тъпчат със сладко с подсладител , нищо полезно не правят.Ами в този измислен вариант е вредна.  Ядат по едно кисело мляко на ден и смъкват за отрицателно време, не захранват като хората и после...не работел.Имало Йо /Йо
Никой не е казал да се гладува.Даже напротив, диетата се основава на факта , че се горят мазнини ядейки нискомаслени продукти. Което не е здравословно. Никоя диета не е здравословна,Да се разхождат масни клетки в кръвта не е положителен факт, но...По-здравословно ли е да си останеш дебел?
Принципа на изгаряне на мазнините е един , независимо дали слабеем с ябълки или с месо. Разликата между дюкан и ябълките/ или зелевите ексцесии/ е , че при яденето по схемата на Дюкан не си гладен. Сит си и като плюс слабееш. Е по-добър вариянт от това, здраве му кажи.

Апропо Weight Watchers също се основава на нисковъглехидратен прием и обезмаслен такъв, само залагат на готови храни поради народопсихологията на германката.

ами има Йойо. Има за някой ,които не са чели книгата , ядат порции по 100 грама  и естествено имат странични симптоми - виене на свят, лош дъх, прилошаване. Това не са симптоми на Дюкан, а симптоми на гладуващ организъм, а това французинът не го е написал. Всяка диета няма да е успешна като се набу-аш с шоколади след края й. Или като не си ял въглехидрати 3 месеца и излапаш 2 пици или 3 порции пържени картофи., една кутийка бисквити.Не вярвайте на непоследователни и слабохарактерни хора.
Няма запазване с "предишното"хранене, само с нормалното. А то не включва съвременните Lebensmittel,  само или по-скоро предимно Nahrungsmittel

Не го защитавам, защото така ми се иска.А защото това е единствения режим, който действа .
Аз не съм съгласна с пиенето на кола лайт и яденето на трици/ съответно не го правя/ , но тази комбинация топи мазнини. За повече инфо погледни блог сайта на дюканките.
Давам ви линк как функционират диетите, и за различни митове извън Дюкан. 

# 103
Вики_Хриса, ЧРД! Да си жива и здрава! Весел празник!   bouquet
Мате, издай си диетата, де, кво се праиш!  Wink
Риен, абсолютно те подкрепям, НО мисля, че не всяка диета действа при всеки и не всяка диета е по вкуса на всеки! За това всеки (сори за повторението  Wink - знам, че не е хубаво...) трябва да пробва и да открие как сваля най-лесно и без лишения!  Peace Аз примерно не мога да правя Дюкян, щото е основно с месо, а за мен това не е храна, а отрова. Съответно свалям по друг начин. Въпрос на виждане. Убедена съм, че колкото жени пишат тук, толкова различни диети действат!  Wink

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 14:53 от ZiMa

# 104
Вики-Хриса , честит рожден ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт