113 DE: Третомартенска седянка

• 10 968
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
Ах, работа, работа - трудна тема за мен. Много ми липва работата, ама много. Бях се зарекла след второто да започна работа при първа възможност, ама... съдбата ми приготвила друго. Back to пелените и кърменето.
Сега трябва да се кротна още някоя годинка в къщи. Да, страхотно е за децата и семейството, но на мен ми дойде много това дъъълго майчинство. Уф.
Много силно се надявам като си потърся работа, да си намеря бързо. Преценявам шансовете си като не много добри заради дългото прекъсване, въпреки образованието и опита ми от БГ. Поживьом, увидем.

# 76
Бисе, нейните диети ги има и във форума  Wink , както и всички останали по-популярни!
Я виж тук даже групово я прилагат девойките: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367287.0

Зиме, сега прочетох първите и последните страници. Да ти кажа има доста неточности, или този който е дал информацията не е написал всичко, или диетите са взети някъде от втора ръка.

# 77
Охоо значи нова среща се е заформила в Мюнхен Party Ще гледам и аз да дойда вьпреки, че сьм на работа... но кафето ми е направо под носа на 5 мин. пьт.  Laughing

Петка, дай да те уредим в нашата ясла.  Peace Вярно, че е частна и е по-скьпичка, но условията са много добри.. 24 деца са с общо 6 вьзпитателки. Тези дни точно чух шефката да казва, че ще има наесен места. Моята мома сьщо септември освобождава едно място (нали става на 3 г. и трьгва на градина) и може да направим далаверата  Wink Може да ви е малко далече, но после като получите място около вас винаги можеш да я преместиш Яна.   Laughing

Ако те интересува ще ти дам повече инфо или погледни тук:

http://www.kinderkrippe-babywatch.de/

Hug

# 78
леле, мноу пишете бе.
нямам нерви да чета.
Г Л А Д Н А С Ъ М.

отделно от това ми се явяват екзистенциални проблеми. отново се замислям, ако си убия мъжа, дали няма да ми е излезе по евтинко.
все пак едно гърло по-малко.
и аз съм бясна, ама няма да кажа що. пък.

# 79
ако си убия мъжа, дали няма да ми е излезе по евтинко.

ТЦ. Отговарям ти бързо , понеже често разсъждавам по темата. ЩЕ възникне друг проблем - недоеб

# 80
Г Л А Д Н А С Ъ М.

и аз съм бясна, ама няма да кажа що. пък.

Внушаваш си че си гладна. Не си гладна, не си....

Кажи сега, кой те ядоса?

# 81
Гладна си , като правиш тъпи диети....
Хапни си месце ....

# 82
риен, обичам те. много си чиста...........ако човек си убиел мъжта, немало секс.............басси моногамката
Бис- кара, няма пък да кажа.............
ти ме мъчи, ся и аз.
дургарки, не правете диети. вредно е.

# 83
 Embarassed Поне за периода на траур...
Не правете диети, само Дюкан.

# 84
Риено, тоz Дюкан ти е промил моzъка  hahaha

# 85
  • в сърцето на един мъж...
Абе Танче, като гледам как е заслабнала, не е то промит мозък Mr. Green
Мато, кажи кой те идоса, да го набием Crossing Arms
П.С. Не е от моногамията тва за секса - хабиш нерви и търсиш кой да замести тоз дет си го утепала... Пък то сложно, мое да не се аресате... И язък за барутя...

# 86
Живи ли сте? newsm43
Или мата ви е избила и сготвила с имамбалдъ?!

Гледам вики хриса днес трябвало да черпи. Честито ден-ден и наздраве   bouquet

И аз съм бясна, даже много.

Вие секс правите ли? Пфу, че сте старомодни! Crossing Arms

А пък в София гори Илиянци. Драма! http://dnes.dir.bg/2009/03/05/news4088551.html

# 87
Благодаря surfline 
Слагам веднага тортата.

# 88
Честит рожден на Вики Хриса!

А чухте ли в Кьолн какво става  Rolling Eyes
http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,611451,00.html

# 89
Аз съм от НЕобичащите диетите, засега се справям успешно с кг и без гаднички диети, успех на всички диетуващи Mr. Green
Сега, обаче съм решила да пробвам Детоксикацията на Д-р Михайлов на 9, 10 и 11 март,  след това ще споделя Grinning

Вики-Хриса  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт