113 DE: Третомартенска седянка

• 11 011
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
Добре де, Риен, кажи ми само едно. ЗаЩо тогава, ако това е единственната действаЩа диета, тук никой не е 4ул zа нея? ЗаЩото немците са будала ли?  ooooh!

И относно ВВ не си в 4ас. Имат то4ките на вси4ки полуфабрикати, както и на вси4ки хр. продукти. Да не си мислиШ 4е аz по4нах да ям полуфабрикати zа да слабея?  Laughing Въвеждам продуктите, които слагам в яденето и то ми покаzва то4ките. На теория де, аz ве4е не си водя дневник там  Laughing

Просто съм убидена, 4е всяка една диета, която е едностранна, било то Дюкан, Саут Бий4 или zелевата супа, не е zдравословна  Naughty А никой не говори zа гладуване. Схемата zа отслабване е много проста, иzгаряШ пове4е енергия, отколкото поемеШ.  Wink Това може да се постигне по zдравословен на4ин  Wink

# 106
ВикииХриса, зло да те забрави! Честит ти празник!  bouquet
Риен, Зима е права за това, че всеки организъм понася различните хранителни режими (защото Дюкан е точно хранителен режим, а не диета) различно.
Аз навремето (преди да дойда в Германия) бях на разделно хранене (по американската система) и бях вегетарианка. Дойдох тук и се опропастих, да не казвам, че и хормоните ми се разбушуваха при употреба на противозачатъчни, та оттам стана - сра маца в каца. Пак пробвах разделно, ама нъцки. Покрай спортуването ми (слаба ракия) си намалих мастните депа, ама кг стоят.
Сега си изчаквам чинно да приключа с кърменето и чак тогава ще пробвам пак разделно, при това предварително с 10 дневно гладуване по Лидия Ковачева.
Толкова за мен.
Аз за теб се радвам, че си намерила подходящия режим.
За УУ мога само да кажа, че действа, защото съм видяла резултата при три познати, една, от които е Сердика.

# 107
Благодаря ви от сърце   bouquet  Hug
Ето това е вече истинската моя торта  Simple Smile
http://media.snimka.bg/2322/010898956.jpg

# 108
Риеноу, хапни една торта, че звучиш вече като сектантка hahaha Wink

Между другото готовите манджи и салати на Weight Watchers ги има едва от няколко години на пазара, а самата програма е по-стара ако не се лъжа, т.е. едва ли замисълът е бил да се диетува с готови храни Peace

Ехаааа, ВикиХриса, ашколсун. С кеф да си я хапнете Simple Smile

# 109
  • Немция
Е-е, Риен, цял трактат си написала относно диетите!  Sunglasses
 За мен Дюкан е едностранен начин на хранене седмици наред. Ако го спазвам стриктно, сигурно ще намразя определени храни за неограничено време напред.

За Weight Watchers- сестра ми го прави заедно с мъжа си, готвеха си всеки ден(но без рецепти, по тяхно въображение), не са се хранели с готови храни. Намалиха мазнините, въглехидратите, захарта, както и не ядаха всеки ден месо- я въпреки това имаха всеки ден разнообразно и вкусно меню на масата. И отслабнаха и двамата-постепенно, без глад и други странични ефекти.

Но.... все пак всеки има свободата да се храни, както му душа желае.

Най-ефективното е може би редовен физически труд на полето. Докато прекопаеш лозето, няма начин да не свалиш доста нежелани килца. Mr. Green

Вики_Хриса, честито и от мен! Нека здравето и късмета да са твои постоянни спътници! newsm59

# 110
.....
За УУ мога само да кажа, че действа, защото съм видяла резултата при три познати, една, от които е Сердика.

Кое е УУ?

# 111
Сещам се като ученичка, че беше много популярна една диета - Японско чудо или нещо подобно. Горчиво кафе и яйца една седмица. Голям хит. Почти като Дюкан Laughing.

В този дух колко често се яде месо при вас? Не само готвено, а и колбаси, вурст. Да си сверя часовника.

# 112
.....

Кое е УУ?
или ВВ както го пише Татяна - Уейт Уочърс. Laughing

# 113
  • Немция
Сещам се като ученичка, че беше много популярна една диета - Японско чудо или нещо подобно. Горчиво кафе и яйца една седмица. Голям хит. Почти като Дюкан Laughing.
По-добре ще да е било, ако е била минала на истинска японска кухня. Суши, риби, леки супички...Нискокалорично и въпреки това вкусно.
 Дали това японско чудо наистина идва от Япония? Там май са почитатели повече на чая. Thinking

В този дух колко често се яде месо при вас? Не само готвено, а и колбаси, вурст. Да си сверя часовника.
Моят мъж е от месоядните, което си е типично за българския мъж като цяло. Аз мога да изкарам 4-5 дена без месо, без да се насилвам. В ДЕ намалих чувствително консумацията на месо, не ми липсва, когато не е всеки ден на трапезата. Но след това идва момент, когато много ми се прияжда.
Ям и колбаси, и вурстове- последните по-рядко.

# 114
Вечке, поправям се, че не е диета, а хранителен режим.  Peace Аз на всичките им казвам диета, защото ми е по-лесно  Laughing . Ти страхотен план си измислила за следкърмачеството! Ако имаш въпроси за гладуването - на среща съм!  Hug А после нормално разделно или шланк им шлаф?
Риен, http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=5725 . Не се заяждам, но явно не е най-здравословно за постоянен режим. Все пак не е гот да станеш фиданка с цената на здравето... Wink
Бибитке, типично е за българския мъж, ако има кой да му готви месото  Wink . Ела да питаш моя дали не може без месо!  Mr. Green
Сърфо, риба или месо по 1-2 пъти в месеца (основно той, аз само готвя и опитвам). Веднъж на 3-4 месеца една мусака или кремвирши, или кюфтета. Имаме и месеци без никакво месо...

Вижте тук колко е идейно това...
http://ikeahacker.blogspot.com/2009/02/whats-cooking.html
http://blachindle.wordpress.com/2009/02/02/play-kitchen/

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:58 от ZiMa

# 115
Месо ядем пове4ко zаради детето. Преz седмицата на обяд обикновенно има 2 пъти месо, 1 път риба и 2 пъти вегетарианско. Преz по4ивните дни не готвя на обяд, детето ве4ерта яде неЩо от фриzера (останали порции които zамраzих) а ние с мъжът ми отделно, по късно, обикновенно и там поне веднъж месо.
Аz ям всеки ден салам, не мога беz, zакуската ми е хлеб4е със салам и ако го нямам, zна4и целият ми ден е провален  Close Но не ям 4ак много, 100, макс. 150гр на седмица.
За ве4еря Милена яде понякога хляб със салам (zа zакуска предпо4ита мюсли), понякога кренвирШи, раzли4но е. Яде и филия с каШкавал, Нутела не zнае Що е  Mr. Green

# 116
Бибе, Веч, Сбъдваща появете се в другата тема да се разберем за неделя Wink

Аз не знам колко пъти ядем месо. Ако питате мойто мъж Mr. Green манджа без месо не е манджа Laughing ама аз упорито си готвя и постни, а пъктой си добавя я някакви готови кюфтета, я салами, наденици или подобни Simple Smile

# 117
Тъй вярно, Майра!

Месото у нас е на почит, поради това че аз готвя и аз съм месоядна. Понякога се смилявам и им спретвам по някоя постна леща, боб или супичка, ама си го ядат сами.
Саламчета употребяваме с мярка, повече шунка ядем, от колкото вурстове и подобни.

# 118
  • Немция
Бибитке, типично е за българския мъж, ако има кой да му готви месото  Wink
Аз си готвя често постно, но това не е гаранция, че Половинков няма да намери начин да засити глада си за месо по друг начин- в хладилника има запаси от мезета и когато му долипсва просто вади от резервите. Wink На работата обаче често кара на вегетариански менюта(според разказите му)- после у дома наваксва.

Имаме и месеци без никакво месо...
Та вие сте си наполовина вегетарианци!

Татяна, закуска с Нутелата е въпрос на навик. Аз не мога да си представя да започна деня с хлебче, намазано с шоколад.

# 119
Татяна, закуска с Нутелата е въпрос на навик. Аз не мога да си представя да започна деня с хлебче, намазано с шоколад.

По РТЛ гледах преди време тестваха разни диети - една закусваше с 4 хлебчета, разрязани на половина - значи 8 половинки!!! намазани с Нутела Shocked И отслабна много за 1м. Идеята била да не се ядат никакви животински неща до обяд Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт