В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 23 002
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
честит рожден ден на Ани
 happy bd bdbaloni baloni

# 136
Къде сте всички  newsm78

Я по-сериозно  smile3512

# 137
Миме честита ти рожденичка с малко закъснение  bouquetДа ви е жива здрава и много да ви радва   bouquet

И аз нещо нямам време да пиша тези дни  ooooh!

Я по едно следобедно кафенце да пийнем

# 138
Здравейте
и аз нямам време да пиша Embarassed че сега голямата е болна и май прави ангина Sad-онзи ден излизахме и ходихме до Арената -дали не я простудих

# 139
  • София
Привет, момичета!
Напоследък нещо от времето ли, от какво, ама доброто ми настроението ме е напуснало  ooooh!

Днес водихме Катеринка на консултация, наддала е с цели 500 гр. и вече е 8,500 и 75 см. Гадното дойде после... Нашата лекарка още отпреди беше забелязала, че юздичката под езичето й е много къса, което означава, че може да доведе до сериозен дефект в говора. И след консултацията заведохме Кати на УНГ, за да я прегледа специалист. Оказа се, че наистина е доста къса юздичката и я резнаха веднага на място. Аз обаче преди това придвидливо избягах в другия край на коридора на поликлиниката, а оставих малката на татко й. После като видях кръвта, та като ми омекнаха краката и не можех да си поема въздух. Не си спомням как излязох навън, но от студа се освестих. Сега Кати е добре, още щом се прибрахме вкъщи си хапна повече от обилно и заспа.

Вече съвсем изгубих надежда за хубаво време  Sad
Шпунци, къде си да ни кажеш, че пролетта ще дойде и при нас в скоро време  Wink

От няколко дни издирвам прилични пролетни шапки. Тия продавачки все ми предлагат памучни, а аз им обяснявам, че не ми трябват бебешки шапки, а мадамски  Mr. Green И вчера влизам във Фантастико и що да видя - точно пред мен един щендер с детски шапки, много хубави, а също и цената им  Grinning Били някакви маркови уж. Ще изчакам малко, пък ако не намеря, ще взема една от Фантастико.

Друго какво - малката не иска храната от ДК и това си е. Лекарката ни и без това ме направи на нищо, защото такава храна се давала след навършването на годинка, още било рано, сега се давало само преходна храна. Нищо, следващата седмица вече преустановяваме кухнята и по-натам пак ще пробваме.

Хайде приятна ви вечер и да слушате мъниците  Wink

П.П. Да се похваля, че намерих много готино дънково якенце, изчистено, без пайети и джуфки за 22 лв, а да кажем почти същите в Пинокио са по 49 лв.  ooooh! Магазинът е вътре в Хит Младост и има много хубави детски дрешки - казвам го, ако попълвате пролетния гардероб  Peace

# 140
Привет, момичета!
Напоследък нещо от времето ли, от какво, ама доброто ми настроението ме е напуснало  ooooh!

Днес водихме Катеринка на консултация, наддала е с цели 500 гр. и вече е 8,500 и 75 см. Гадното дойде после... Нашата лекарка още отпреди беше забелязала, че юздичката под езичето й е много къса, което означава, че може да доведе до сериозен дефект в говора. И след консултацията заведохме Кати на УНГ, за да я прегледа специалист. Оказа се, че наистина е доста къса юздичката и я резнаха веднага на място. Аз обаче преди това придвидливо избягах в другия край на коридора на поликлиниката, а оставих малката на татко й. После като видях кръвта, та като ми омекнаха краката и не можех да си поема въздух. Не си спомням как излязох навън, но от студа се освестих. Сега Кати е добре, още щом се прибрахме вкъщи си хапна повече от обилно и заспа.

Вече съвсем изгубих надежда за хубаво време  Sad
Шпунци, къде си да ни кажеш, че пролетта ще дойде и при нас в скоро време  Wink
Милото сугрно доста я е боляло-а затова че си излезнала нормално аз дори като и бият имунизациите излизам защото изпитвам страх от игли а и като ги боцкот така плачат че и на мен ми се насълзяват очите.Поне сега всичко е ок при вас което е по важното

# 141
  • София
Честит празник на Ани,да расте здрава и много щастлива!

tonkabonka
,това рязане отдавна се отрича,но карай,вече е направено.Радвам се,че бебка е била добре после! Hug

# 142
 Hug Здравейтеееееее и от мен, да се включа набързичко и аз,че напоследък съвсем не ми остава време и така ще е до края на март с пустата работа #Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ с огромно закъснение  Embarassed, да расте здрава, весела и много обичана   bouquet
tonkabonka миличката Кати дано не я е боляло  Praynig Къде се намираше този ХИТ Младост,че нещо не се ориентирам  Thinking

Момичета да ви питам : сега съм в 6 м.  и до момента съм наддала 12 кг. което като си чета така из интернет излиза,че е доста множко  Embarassed направо не знам дали да се притеснявам, а нещо с ограничаването в яденето не ми се отдава  Blush вие имате ли спомен как сте били с килограмите  Mr. Green

# 143
  • София
 pepche, аз бях 12 кг отгоре  в 9месец  newsm78
Тонка, каква упойка й биха на Катето, нали си хапва и не я боли вече

# 144
  • София
Ейнджълс, от теб научавам, че това се отрича. Същият проблем го е имала и майка ми като малка и почти нищо не е говорила. В момента, в който са й резнали юздичката, не се е спряла да бъбри  Mr. Green Така че сигурно е помогнало, а не е навредило  newsm78 Мисля, че по-добре по-рано, отколкото когато вече проблемът е налице. Така или иначе - вече е минало и всичко е наред.

Пепче, този Хит се намира в Младост 2, бул. Александър Малинов, вляво на булеварда като тръгнеш от Дружба. Там видях, че има и доста голям магазин за бебешки аксесоари! Преди не съм го виждала, може би е нов. А за килограмите - мани, мани! 25 отгоре newsm45  Ядене до дупка! Пък сега пъшкам и се просвещавам с  Дюкан, че грухтя вече  Blush

Силсав, пръскали са й упойка на Кати, нищо не са й били. И всъщност тя се скъса от рев не защото я е боляло, а защото са й държали ръчичките и главата, за да не мърда и това много й е подействало стресиращо! Иначе процедурата е секундичка, с една ножица! Въобще не е плакала днес, дори видях под езичето й, че е тъмнорозово, не е нищо страшно. Даже като се прибрахме се наяде както никога - цяло месно пюре + 150 гр. мляко!

Лека нощ момичета и сладки сънища на всички  Hug

# 145
  • София

Лека нощ и сладки сънища мили маминки! Hug Hug Hug

# 146
tonkabonka представям си какъв кошмар ти е било...ние, майките ги преживяваме по-тежко срещите с лекарите от мъничетата и добре че е така/, аз само да те питам като ходи до Хит, за Хиполенд ли говориш или друг детски...мисълта ми е, дали са отворили вече Хиполенд-а там?

# 147
  • София
Женя, ако имаш инфо, че е трябвало да откриват Хиполенд, сигурно той ще да е бил! Аз не можах да го разгледам, защото минахме оттам, докато мъжът ми ме теглеше за ръката, тъй като вече не издържаше на размотаването и зяпането ми Mr. Green

# 148
Добро утро ,маминки!

Кафенце и закуска  Hug

tonkabonka
пак че всичко е минало сега докато е по малка  Peace и лекарката ви е забелязала този проблем от рано Peace

pepche аз качих 28кг за цялата бременост и още не мога да ги сваля  Cry

# 149
  • София
pepche,при всеки качването е много различно,това че си вече +12 не значи,че ще качиш много до края.
Аз до 26-та седмица бях + 6кг. само ,но накрая финиширах +27 кг.(толкова нях седмица преди да родя,та може и повече да са) и то родих месец по-рано. ShockedСвалих си всички кила обаче ,че даже и бях с 10 кг. по-слаба от преди ,но тука след нова година много ядене ,много нещо и пак качих 5-6 кг.,но пак съм по-слаба от преди бременноста.

Общи условия

Активация на акаунт