Надявам се бързо да се оправят нещата при вас и да не тормозят детето,че в тези болници е адски неприятно.Но ако това е начина дечко да е добре,по-добре да влезете. На теб желая много смелост! Ще се справите,чакаме скоро по-добри новини
Това е просто кошмарно..нямам думи.
Дано бързо да се оправи малката мис.

Чела съм за детското урологично в Пирогов, че е голяма мизерия / всъщност там ли се лежи за бъбреци 

Беше доста каръшки ден най-вече заради непрестанните пътни ремонти в този град/не нашия, съседния/, обаче завърши добре. И съм тръгнала без батерия на фотоапарата
обаче Ясен официално има зъбчее
В понеделник трябва да ни приемат. Не знам как ще намеря сили....
. Не ме изненадва нищо от това, за което казваш. Питай не може ли да ви държат на дневен стационар - да ходите за вливанията и изследванията, пък да си спите поне през нощта вкъщи? Там не сме лежали, но голяма мизерия, викат. За придружител легло не се полагало.... В състояние сте да ходите сутрин и да се прибирате след вливанията. мускулно е по-болезнено, едва ли ще остане този вариант, но ако имаш избор, да си му сложат абокатче и да си върви през него антибиотика.
Ра е дала добър съвет. И няма да им се даваш да се държат лошо там. Авторитетите нека са си авторитети, но нали санитарките навсякъде са големи шефове, не ги оставяй да командват точно пък те. При толкова молитви ще се справите и още как.
моля се и стискам палци да мине леко и да не ви държат много
Не може ли да мине без рентген да не облъчват Сами? Дневния стационар е иделания вариант дано се съгласят.