ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Еее, Майра, не така грубо де, някои още сме на диета Crossing Arms

грубо щеше да е ако бях пльоснала снимка, като е линк сама си си виновна, че отваряш  smile3534
Честита годишна! Още много, много дълги години да се обичате и да бъдете щастливи!

Честито и на Лусиа!

Емзи, честита ти именичка!

Ние довечера сме на имен ден и нямаме подарък  Confused - ще се мотаме следобед из Франкфурт на шопинг и дано харесаме нещо.

# 286
Аз като ви казвам че съм луда калинка, вие не вярвате.

Сложих Никол по назад на гърнето и ДУПЕТО й стои не пада  newsm44 Обаче от 9ч насам имаме 3 опита и трите не успешни  tooth а друг път до това време е акала. Но както казват хората надеждата умира последна. Има време ще стане.

Честити годишнини на Белинда и Лучия Пожелавам ви много  txtloves luvbed
Честити месечинки
Честита именничка на Емзи

# 287
  • София
грубо щеше да е ако бях пльоснала снимка, като е линк сама си си виновна, че отваряш  smile3534
Хахахахаха, така си е, хвана ме на тясно Joy

Пък аз забравих на мъжо подаръка, пфу...Поръчвах му го в Плевен, докато бяхме при бабите и като съм събирала багажа, съм забравила да го взема. Много тъпо Tired

# 288
  • София
Аелия, кураж, мила! Дано по-малко стоите в бoлницата и Сами понесе леко процедурите  Praynig Бъди силна, ти ще можеш много да помогнеш на мъничето дори и само с присъствието си  Hug Подготви се за престоя психически, за да го преминете по-лесно. И най-вече да решите проблема!

# 289

Общи условия

Активация на акаунт