ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро,момичета!
Аелиа, като прочетох какво ви очаква чак ме досрамя  Embarassed ,че се оплаквах,че моя мъник е болен.Стискам ви здраво палци и ще се моля всичко да мине бързо и по-най добрия начин за вас  Hug
Днес имам повод да ви черпя-11 години официално съвместно съжителство/брак/ с моя мъж/божее как съм го изтърпяла  Mr. Green .

# 271
Добро утро от нас.Аелия,за жалост те разбирам много добре,миличка.1 година изкарах по болниците и повярвай ми приичината беше ужасяваща. Погледни от тази страна,не е нищо сериозно,след няколко дена ще сте си в къщи. Освен това ще срещнеш други мами,други дечица. Потърси нещо позитивно. Казвам го единствено от позицията на преминал го. Сами няма да разбере какво става,убедена съм. Така че,стисни зъби и оправете Самчо.Успех Peace Praynig
    Момичета,благодаря за подкрепата.Някой иска ли кафе

# 272
Аелия    fingerscrossed и  Praynig , знам, че за теб ще е много трудно, но нали знеш, че всички сме с теб. Бъди силна и скоро всичко да  свърши по най- добрия начин.

И ние бяхме на консултация, за 15 дни е качил 400гр. /вече сме 8 кг./ и е 69 см.

lucia Честита годишнина  
Честита месечинка на  Боян на Донка  

И аз гледах репортажа за проходилките, все още не съм взела. Но се замислям ...може би ще вземеме и  съм сигурна , че на Дени
ще му хареса. така както се очертаво и ние май първо ще проходим, а после ще се учи да лази. Хич не обича да е по корем.

Денят започва със слънце...
  Nature Sunny

# 273
Кой си беше поръчал Чиполино Омния на по-евтина цена от сайта им. Питам за една приятелка.
Аз, но разбира се имаше забавяне на доставката  Mr. Green
Уж днес, ще дойде, ще пиша като я взема. 185 лв, но се съмнявам да не ми поискат повече  Rolling Eyes
... от стоково тържище в Сливен

# 274
Как ще ти искат повече, нали имаш мейл със сумата?

# 275
Kalinka malinka, аз току-що коментирах едно детенце с една приятелка. На 3.8г е, родителите му имат меко казано странни методи за възпитание. Детето е още на памперс, храни се насън с биба с пюре, понеже през деня в будно състояние не яде НИЩО друго, освен макдоналдс Shocked А да, и кебапчета и шоколад. Това е менюто. Родителите не желаят да оказват никакъв натиск и никога за нищо не му се карат или забраняват, за да не се разстройва детето. Дядото всеки ден го води в макдоналдс, за да се храни. Постоянно е с обриви и алергии (да не говорим за теглото). Не го събират с други хора или деца да играе, за да не се зарази с някой вирус.
Направо не мога да повярвам, че има такива хора  ooooh!

Ужас  Shocked . Тези нормални ли са? Извинявайте, но не се стърпях

# 276
  • Варна
sisoni,има всякакви хора. Преди години работех в един хотел,там срещнах семейство с двегодишно момиченце.Веднъж зашлеви супер звучен шамар на майка си,а тя само го следаше и му се усмихваше притеснено.Техни роднини разказваха и други истории,а веднъж срита злобно една колежка,бащата зяпаше и не видя.Чу колежката ми да се възмущава и на въпроса какво  е станало,майката каза "Ааа,ритна каката,нищо"

Та вече не се учудвам на нищо.Само ми е интересно какви ще бъдат децата като пораснат,и колко ли проблеми ще им донесе този начин на гледане/възпитаване...

lucia,честита годишнина!Много да се обичате и повече да те слуша мъжа ти!

# 277
Аелия, от нас също имаш стиснати палци! Когато съм изправена пред голям проблем, започвам да мисля за момента когато всичко ще е зад гърба ми. На мен много ми помага. Мисли си за положителни неща и не се оставяй на страха и отчаянието! Всичко ще бъде наред, ще видиш!!! Hug
Като казахте за ортопед, преди 2 седмици заведохме Маги да я прегледа. Така ни шашна тоя идиот! (отидохме на един нов, който работи с касата). Почна да ни разпитва и като разбра, че на мъжа ми сестрата е имала луксация и се заинати да правим на Маги рентгенова снимка. Такива страхотии ми наговори и накрая заключи, че "проблемите ни от сега започват" и понеже вече била на 7 месеца, ако има проблем, ще трябва да стои една година в апарат. Ние с мъжа ми много се стресирахме и решихме след няколко разговора с педиатри все пак да направим снимката. Е... оказа се, че Маги си е съвсем наред. Само дето я облъчихме и се изпопритеснихме излишно.  Tired

# 278
  • Варна
Честита годишнина, Лучия   bouquet.
Дано бързо да се оправят Сами, Диана и Кики.
 Аеля,  Hug.

# 279
# 280
  • София
Ха, Лучия, и ние днес сме се женили - и аз черпя Hug 5 години законен секс, да отсрамим още десетина незаконен преди това hahaha Много сме прости с тебе, да знаеш, баш пред осми март сме се дали и сега цял живот минават с един подарък Crossing Arms

Това беше вместо добро утро Crazy Моят мъж по случай годишнината ме почерпи сън до 11 Grinning

# 281
Аелия,  Hug Hug Hug

Аз съм се захванала да правя ей това - страшно вкусно изглежда Wink

# 282
Честити годишнини на Лучия и Белинда txtloves
Честити месечинки и специални целувки на Боби на Донито     love001
Аелия Hug кураж миличка!
Мая,пожелавам ти само хубави мигове с децата Hug
Фам,за тениските и аз съм там!

# 283
  • София
Еее, Майра, не така грубо де, някои още сме на диета Crossing Arms

# 284
Аелия Hug
Честита годишнина на Лучия и Белинда    bouquet
Бързо да оздравяват всички болни дечица Hug
Майра, голяма вкусотийка готвиш  Laughing На мен ми е забранено да ям шоколад и от два месеца и половина не съм опитвала пък така ми се хапва Tired
Днес е Тодоров ден и мама има имен ден. Почерпете се за нейно здраве cheers

Общи условия

Активация на акаунт