ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
За какво се налага пълната упойка?
И аз това се почудих.
Ох, като знам как съм се чувствала преди всяко влизане в болница с Пепи и що рев съм изревала ужасно ти съчувствам. Но е за добро. Гуш Hug Hug Hug

# 256
Аелия,  Praynig  стискам палци Сами бързо да оздравява! Кураж, мила!  Hug Всичко ще е наред - скоро Simple Smile

# 257
пожелавам бързо оздравяване на малкия сами и много сила и кураж  на неговата майка дано всичко приключи бързо и с добър резултат Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug  love001

# 258
Аелия, стискам палци и аз, дано да мине всичко леко и по-скоро да се оправи Сами и да не се налага да стоите дълго в болницата. А на теб - кураж, всичко ще бъде наред  Hug

# 259
  • Бургас
Аелия  Praynig и  Hug от мен.

Ние днес купихме паяк, сложих Сами за минута-две - голяма радост беше.

Аз още се чудя за тая проходилка - да купувам ли въобще и ако купя, кога да е.  newsm78 Гледах и сега репортаж за проходилките по БТВ.

А,да..Бочко се предлага вече в двойна опаковка. Много се учудих. Днес пък от Стара Загора накупих страхотни дрешки - то сукманчета, ризки, панталонки - все за пролетния сезон, който се надявам да продължи да настъпва. Днес в Стара Загора примерно беше 20градуса  Crazy

Бочко от доста време го чакам с новата опаковка, по-практично ще е.
Джоли, ти да нямаш някоя рода в Зарата. Можем да се засечем някой път. А температурата наистина беше 20 градуса.

Чакайте да ви кажа нещо, от което много се възмутих. Една позната има бебе на около месец и половина. Срещаме се онзи ден и като ми обяснява, че детето пие сок от моркови или ябълки, по 120 мл  Shocked Аз й казвам, че на това бебе му е мнооого рано за сок, а тя - ааа, много му е добре, знаеш ли как го пие... Казвам, че аз на Лора сок още не съм давала, тя пък взе да ме вразумява що ограничавам детето и не му давам сок. Опитах се да й обясня, но нямаше много ефект.   Confused Да им се чудиш на акъла на тия млади жени. Толкова ли не могат да попрочетат малко, вече толкова много информация има.

Абе кой както го акъл учи  Thinking

Лека нощ от мен

# 260
  • Sofia
Kalinka malinka, аз току-що коментирах едно детенце с една приятелка. На 3.8г е, родителите му имат меко казано странни методи за възпитание. Детето е още на памперс, храни се насън с биба с пюре, понеже през деня в будно състояние не яде НИЩО друго, освен макдоналдс Shocked А да, и кебапчета и шоколад. Това е менюто. Родителите не желаят да оказват никакъв натиск и никога за нищо не му се карат или забраняват, за да не се разстройва детето. Дядото всеки ден го води в макдоналдс, за да се храни. Постоянно е с обриви и алергии (да не говорим за теглото). Не го събират с други хора или деца да играе, за да не се зарази с някой вирус.
Направо не мога да повярвам, че има такива хора  ooooh!

# 261
  • София
Нещо ми се бъгна скайпа  Sad
NBM днес като сте били на разходка, мазала ли си Дени с някакво кремче?

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 00:13 от ketito

# 262
Аелка, сега се чудих - като има разширено легенче на бъбрека, какво се налага..процедури, операции...хич не ми я ясно  newsm78

Калинка Малинка, баш от Зарата съм си Wink. Днес ходих да си видя бабето, че имаше случка. Набързо минах и през Галерията Wink та Ния сега има вече пролетен гардероб състоящ се от Name it и Baby Club роклички, сукманчета и ей такива момичешки история. Обожавам го този магазин просто.

Уф, липсва ми една буква на клавиатурата - първата ..лски бебета. И не мога да напиша думата п..ре. Та това последното много трудно намерих в Пловдив. Бутнах се във Вис Виталис и там имаше избор.

# 263
  • Sofia
Нещо ми се бъгна скайпа  Sad
NBM днес като сте били на разходка, мазала ли си Дени с някакво кремче?

Не. Избягвам да го мажа излишно, освен ако не е напълно натурална козметиката, а такава нямам за лице.
Като се прибрахме забелязах зачервяването и се учудих, понеже не беше студено.

# 264
Аелия
 Hug Hug Hug много тъжно ... направо не знам какво да кажа ... кураж, с вас сме  Hug надявам се всичко да мине бързо и успешно с малкия сладур  Hug

при нас е ваканция, времето се пооправи и по цял ден миткаме с двете хлапета на сам - на там  Wink не остава време за пц...

# 265
Аелия, кураж мила, всичко ще се нареди.

# 266
  • София
А, да, забравих и аз да пиша - В Плевен нашите още пазят проходилката на Ники, та сложихме Бобо вътре. Направо ми скри шайбата Grinning Няма такъв кеф!!! Помня, че Ники висеше като прани гащи вътре поне пет минути, докато схване що е то и има ли почва у нас hahaha А този направо като се засили Joy Голяма скица! Супер доволен е, че може да се движи с нея, че иначе нали е кюфте и пълзенето ще го отлагаме за след годинката, като гледам Mr. Green И така, голямо събитие тая проходилка! А как се кара, като го извадя, аууу, голяма лютвилка бил този Бобо, пък се маскира на кротушко, ама сега му видях аз истинския нрав Wink

Аз и друг път съм писала, че съм с две ръце "за" всички играчки, които доставят удоволствие на детето, когато се ползват с мярка и разумно, за да не вредят! Не знам какво са казали по бтв, но това го казвам пък аз Laughing

# 267
  • София
Джоли какво е това, нещо не разбрах newsm78

Вчера купих куку. Прибрах се и се оказа, че е пънче за тоалетна (детето си го слага, за да стъпи на него). Пепи ходи да го връща и взел на същата фирма (мисля, че го коментирахме тук) - има си място за тоалетна хартия.

# 268
Не съм Джоли, но да кажа - куку = гърне по нашия край така му казват.

# 269
  • Варна
Аз пък забравих да се отчета... То какво ли има за казване,де,ама...
На 2.03 водихме Габи на ортопед.Док каза,че всичко и е супер,развива се много добре за възрастта. Предупреди ме,ако ще ползваме проходилка,да е след 8 навършени месеца,а аз не знам ако купим такова нещо къде ще го слагам-само то ни липсва   newsm78
 Варненки,тениските са изпратени,свърши се с чакането.  newsm44 Ние вече не се кърмим,ама и аз барабар Петко с мъжете...  Crazy Ivy иска срещата да е в неделя,в Морската.Някой от Възраждане/Младост иска ли да се организираме и да ходим заедно?

Общи условия

Активация на акаунт