ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
AeliaHug
Надявам се бързо да се оправят нещата при вас и да не тормозят детето,че в тези болници е адски неприятно.Но ако това е начина дечко да е добре,по-добре да влезете. На теб желая много смелост! Ще се справите,чакаме скоро по-добри новини  Hug

# 211
ох Аелия мила  Praynig Praynig Praynig погледни го от добрата страна - в болницата ще се погрижат за Сами какъвто и да е проблема точно... spoko

# 212
 spoko
Молим се за вас Heart Eyes

# 213
Аеля,  Hug разбира се, че ще се молим за вас  Praynig Praynig Praynig но всичко ще бъде наред, сигурна съм  Praynig Praynig Praynig

# 214
  • София
Аелия, кураж и многи сили Hug Дано Сами бързо се оправи Praynig Моля се за добри новини от вас в най-скоро време!

# 215
Аелиа,  Praynig Това е просто кошмарно..нямам думи.

Амаринова, от г'де пък рубеола  newsm78 Дано бързо да се оправи малката мис.

Тити, оакахте ли пак музея?  Laughing

Джулс, Доне, статията не съм я чела все още както и предните теми. Не знам дали ще смогна.

Бяхме на 'семейна почивка' в Чепеларе. Е, мъжо беше на ски почивка. Аз се отчетах с еднодневно спускане от 11км и отказах за следващите дни, че не си чувствах Д-то Wink

На Ния планинският въздух й се отрази много добре - спеше, ако е навън и по 3 часа, започна да си вирва дупето и да се клати напред-назад.

В Пловдив откриха една нова дрогерия ДМ, където предлагат Хип пурета на 1.99 и с 15% отстъпка за откриването излизат на 1.64лв. А,да..Бочко се предлага вече в двойна опаковка. Много се учудих. Днес пък от Стара Загора накупих страхотни дрешки - то сукманчета, ризки, панталонки - все за пролетния сезон, който се надявам да продължи да настъпва. Днес в Стара Загора примерно беше 20градуса  Crazy

Вчера купих куку. Прибрах се и се оказа, че е пънче за тоалетна (детето си го слага, за да стъпи на него). Пепи ходи да го връща и взел на същата фирма (мисля, че го коментирахме тук) - има си място за тоалетна хартия.

# 216
  • София
Аелия, душицо, много гадно бе Cry Чела съм за детското урологично в Пирогов, че е голяма мизерия / всъщност там ли се лежи за бъбреци Rolling Eyes/, но пък лекарите са най-добрите възможни. За пореден път си задавам въпроса защо трябва да избираме между човешките условия и качествната медицинска помощ, защо никога никъде не може да имаме и двете в милата ни рОдина #Cussing out
Цунки на Сами Sad

# 217
  • Варна
Аелиа, много неприятно, че трябва да влезете в болница. Но така пък можеш да си спокойна, че бебо ще се оправи най-бързо. Горе главата. Всичко ще премине бързо и после ще забравиш неприятните изживявания в болницата.
Маябии, страхотна си наистина. Толкова смел човек. Стискам ти палци всичко лошо вече да е зад гърба ви и занапред да ви се случват само хубави неща.
Аз днес бях на зъболекар и Вики много е слушала вуйчо си вкъщи. Тя мъжете си ги харесва още от малка. Не е проста момата Joy
Тони, дано преборите бронхиолита без антибиотик. Praynig
Хайде вече всички да оздравяват, че я вижте днес каква пролет беше навън. Трябва да ходим на разходки.

# 218
  • Варна
Аелия,  Hug
Всичко ще е наред.Сигурна съм, че бързо ще се оправи Сами  Hug

# 219
Аелия - колко време ще лежите? Ще ти е гадно - на теб повече, отколкото на него, но в Пирогов са най-добрите, нали?
Тони, и на вас бързо оздравяване! Наистина много болести тази зима......

това добро дете Ясен не оака музея. То пък един музей  ooooh! Беше доста каръшки ден най-вече заради непрестанните пътни ремонти в този град/не нашия, съседния/, обаче завърши добре. И съм тръгнала без батерия на фотоапарата  Tired  обаче Ясен официално има зъбчее Simple Smile

# 220
Върнахме се от докторите. Нефроложката установи че има разширено легенче на единия бъбрек. След това уролога на базата на всичките изследвания прецени че трябва да влезем в Пирогов - за лечение и след това изследвания. Венозни антибиотици и след това рентгенови изследвания. Ще умра от ужас!!!  Педито е на мнение че това е най-доброто.
Само като си помисля за всички неща, които ще му причинят в болницата и се разтрепервам newsm45 В понеделник трябва да ни приемат. Не знам как ще намеря сили....
 Моля ви да се помолите за нас, защото имаме нужда!
ooooh!. Не ме изненадва нищо от това, за което казваш. Питай не може ли да ви държат на дневен стационар - да ходите за вливанията и изследванията, пък да си спите поне през нощта вкъщи? Там не сме лежали, но голяма мизерия, викат. За придружител легло не се полагало.... В състояние сте да  ходите сутрин и да се прибирате след вливанията.  мускулно е по-болезнено, едва ли ще остане този вариант, но ако имаш избор, да си му сложат абокатче и да си върви през него антибиотика.
Най-страшното е неизвестността, каквото и да му правят, по-добре да го правят сега и да се реши проблема, защото усложненията са по-страшни и необратими. Стискай зъби, ще мине. Моля се за вас.

# 221
Не знам колко време ще лежим Sad Там са най-добрите - да. Уролога при който бяхме се води за най-добрия, ама искам да чуя и друго мнение там. Ще трябва да се мобилизирам някак за два дни и в понеделник да отида адекватна.  Tired

# 222
Ох, бе, Аелия... Ще се помоля и аз! Няма да се даваш на притеснението! Ще издържиш и още как. Докато се усетиш всичко ще е минало вече Hug  Ра е дала добър съвет. И няма да им се даваш да се държат лошо там. Авторитетите нека са си авторитети, но нали санитарките навсякъде са големи шефове, не ги оставяй да командват точно пък те. При толкова молитви ще се справите и още как.

Тити, честит ви зъб.

Алекс още няма, но като се има предвид, че моите са "дошли" след годинката, хич не ме притеснява, даже напротив, не ми се будува извънредно точно сега.

# 223
Как няма легло за придружителя?! Ще вземе да й спре кърмата от умора и притеснения. Може ли няколко дни да не положиш морно тяло, баси майката! Дано стане само дневно ходене да е Praynig

# 224
Aelia  spoko  моля се и стискам палци да мине леко и да не ви държат много  newsm17 fingerscrossed Не може ли да мине без рентген да не облъчват Сами? Дневния стационар е иделания вариант дано се съгласят.
Тони дано Диана оздравее без антибиотик.
maiabee мъжко момиче си! Много неприятно, че таткото на Мона те е вкарал в ненужни разходи за ДНК тест Confused Нека отсега нататък малките дечковци изпълват душата ти само с хубави емоции  Hug
тити честито зъбче на Ясен!
Меги също официално си има едно зъбче и даже успя да ме ухапе с него няколко пъти. Второто скоро ще пробие.

Общи условия

Активация на акаунт