След онзи път, когато го оставих да плаче реших да действаме полека, като детето само реши кога и какво, а аз да му създам всички предпоставки да си заспива спокойно. Определено Дени се е страхувал от кошарата. Реших да го оставям да свикне с нея, по няколко пъти на ден го слагах да си играе там, колкото поиска-толкова, когато заплаче го взимам. Аз междувременно седя в стаята и върша нещо домакинско, така че да ме вижда добре - подредих си гардеробите например. Той започна да си се заиграва там, все по-рядко ми обръщаше внимание като излизам от стаята (както миленка препоръча, излизам за минута и пак се връщам). Като му се спи предлагам гърда (но само след като покаже явни признаци, че му се спи, може би преди това ми беше грешка като съм опитвала да го приспивам без да е бил напълно готов). Тези дни суче по малко за заспиване, а после започва сам да си пее и да се унася. Седя до него, ако поиска да суче давам, ако заплаче веднага го гушвам. Той явно е спокоен, пее си сам и на няколко пъти се унася сам. Тази сутрин пак си легнахме, дадох гърда, сука малко, после се обърна и пак започна сам да си пее. Сложих го в кошарката, пуснах му музиката (има си едно любимо агънце) и излязох от стаята, но останах до вратата да наблюдавам. Взе си агънцето, слуша си го, после си запя и след 5 мин заспа.

Та така. Ще продължаваме така лека-полека, без да го насилвам. Добре че стана така днес, че вчера нещо ми направи на едното зърно и сега е постоянно настръхнало

Момичета прави ми впечатление, че много боледуват нашите дечица и все сериозни неща
Не съм предполагала, че малки бебенца могат да хващат пневмония, бактерии и прочее. пазете се много, дано зимата свършва вече и започне топлото време, че да излизаме повече на чист въздух. Дуци, Евридика, кога ще се виждаме в парка?Maiabee, успех и от мен
Моля те ако не е много лично да споделиш после, че моят с моят хазяин (на офиса де) точно си говорихме по този въпрос. Жена му го напусна и забременя докато още са женени, сега детето май на него ще се води, той се е юрнал да се развежда, но нали 9 месеца след брака се води негово детето? Биологичният баща си го иска де, та сега се не знаем на двамата ли бащи ще се прави тест или просто ще се пише, че и двамата са съгласни детето да се запише на другия
Той ще ходи на адвокат де, не можах да го посъветвам по казуса, не съм запоната. То не съм му и особено близка, но човека беше в шах и явно е нямало с кой да поговори, та с мен
!
Това е то - да се чудиш дали да се радваш че си спечелила
Кога ли смятат да оправят тоя въпрос в България?

. В никакъв случай обаче, не мисля да прекалявам. А и Дуци е права, че може би при момичетата нещата стоят малко по-различно. Като цяло са по-кротки и по не създават проблеми. Така че, надявам се да успея да възпитам и отгледам едно добро дете