ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Маябий, наистина си смел борец и децата ти са късметлии!   bouquet

Никола толкова е свикнал да го издържам и да му предлагам, че днес в парка се утрепа да мрънка (щото му се пишкаше), но мен ме мързеше да го разголвам и кандиса едва след като се изпишка в гащите си, което стана след около 40-минутно мрънкане и усукване. И на ръце го носих, бутайки празна количка. В понеделник-вторник ще ми стане готов слинга с халки и ще го нося в него вече.  Crossing Arms

# 181
  • Варна
Диана е с бронхиолит!  Sad
Не искам да давам АБ, някой излекувал ли е бронхиолит без АБ?

# 182
  • София
... може би при момичетата нещата стоят малко по-различно. Като цяло са по-кротки и по не създават проблеми.  
Блажени са вярващите...Както се казва!
Да са живи и здрави, пък що се отнася до възпитанието все някак ще се справим. Ако някой смята, че ще е перфектен, от сега да му кажа, че няма как да се случи.  Grinning
Тони, тъкмо те прочетох. Сами на Аелия и моята Ели бяха с бронхиолит , но в болница. Там лечението беше само с инхалации с вентолин. Правят го , защото децата са под лекарско наблюдение и ако се случи нещо реагират бързо. На вас антибиотик ли са ви предписали ?  Ако са ви го предписали като застраховка, тогава може да си позволиш да не даваш, но трябва често да слушат гърдите, за да не премине в пневмония. Моят съвет е да не рискуваш, ако лекар не ти каже, че може без антибиотик.
Оправяйте се бързо!И всички болни дечица!  Hug

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 15:42 от kami_ch

# 183
  • непостоянно
здравейте момичета Grinning

аз пак малко се позагубих, ама ни се скапа нета и цяла седмица го оправяха ooooh!
Е, вече всичко е наред Wink
Не съм чела още нищо, ама побързах да се запиша Whistling
Много готино заглавие на темата Hug Отивам сега да чета и статиите в блога на Донка, за които предварително благодаря  bouquet
Благодаря и на Севги за колажа  bouquet Страхотен е Grinning

И накрая, ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! на патерици  Whistling
Да сте румени и червени, здрави, весели и засмени Laughing

# 184
Ивонче, ние си чакаме снимките на Дребосъчката и Каката Mr. Green, не сме забравили Whistling.

# 185
  • Варна
Джипката изписа Зинат, а частната педиатърка, оято ползвам ми каза да не давам АБ. Аз имам инхалатор и ми каза точно инхалации с вентолин да правя, каза ми как да дозирам... /0,1мл. вентолин и 2мл. физ, разтвор/ Мноооого мразя АБ, ще се пробвам, поемам риска... Дано да е оправдан

# 186
Тони, стискам палци да успеете да минете без АБ Praynig. Бързо оздравяване на Диана Hug

# 187
Тони, бързо оздравяване Hug!
amarinova, вярно е, че ваксината е трикомпонентна, ама щеше да е хубаво да има начин да се избегне поне вкарването на рубеолния вирус.
Относно боя - против съм, но не мога да обещая, че никога няма да я потупна по дупето моята хубавица. Ще се старая да намеря друг начин.

# 188
Мая, в кофти положение си, но всяко зло за добро, нали знаеш Simple Smile Пожелавам то от тук на сетне само хубави моменти да ви очакват!
Това мъжете са големи говеда, искам детето ми да е от по-нормалните такива, ей това ще се опитвам да възпитавам най-много Rolling Eyes

Тони, бързо оздравяване и дано се разминете без АБ.

# 189
  • София
Тони, щом лекар е преценил, че няма нужда, не се притеснявай. Вероника така съм я спасявала доста пъти от антибиотик.
МаяHug
И аз сегапрочетох историята ти. Много силен човек си, дечицата ти имат страхотна майка!  Hug

# 190
Кой си беше поръчал Чиполино Омния на по-евтина цена от сайта им. Питам за една приятелка.

И да питам - овесената каша имам спомен, че е с глутен. Обаче днес взех пюре на Гербер с овесена каша и пише без глутен newsm78

# 191
  • Варна
На вън супер време изкарахме 3 часа по градинките  Grinning
Утре съм на фризъор и вечерта на бар и на дискотека, нямам търпение да идва утре ве4е.... Crazy

И да питам - овесената каша имам спомен, че е с глутен. Обаче днес взех пюре на Гербер с овесена каша и пише без глутен newsm78
аз въведох глутена с овесена безмлечна на Хипп, мисля че в овеса си има глутен.....

# 192
Веси, днес видях твоя двойничка - с кестенява плитка. Много ще ти отива така Grinning
Иначе за глутена е много объркана тая работа. И в сайта папа бебе пише, че това пюре е без глутен Rolling Eyes

# 193
  • непостоянно
...

...мисля че в овеса си има глутен.....

И аз така знам Peace

# 194

ами според някои писания, овеса имал много ниско съдържание на протеин, подобен на глутена Crazy

Общи условия

Активация на акаунт