ЮЛЧЕ как да възпитава, мама трябва да решава! (тема 79)

• 11 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Aelia едно голямо гуш и от нас  Hug и на Сами  Hug ДАно всичко мине лесно и бързо. Знаеш, че съм на близо, можеш да разчиташ на мен за каквото и да е  Peace  Praynig
Моля следващите дни всички да оздравяват  Peace

# 226
  • София
Да, и аз знам, че няма легло за придружителя, а от кенефите направо можеш сепсис да хванеш...Имаше снимки във форума качени, ревах и псувах, ревах и пак псувах #Cussing out Аелия, вземете си стол, да има къде да спиш, ако спиш въобще и някакъв дезинфектант...Дано не те плаша напразно, но мисля, че именно за детска урология беше онази покъртителна статия Sad

Но в крайна сметка, ще се справиш, разбира се Hug Като стотиците майки преди теб, спали по столовете Tired Ама защо трябва да е по най-трудния начин все за нас, не знам Rolling Eyes Като гледам хорските болници по филмите, яд ме хваща Close

# 227
И аз съм ревала на снимки от форума, но бяха на инфекциозна.

# 228
Ра, ще питам за дневния стационар, добра идея. Ние живеем доста наблизо.
Иначе много ми се иска да отида и за трето мнение. Просто интуицията ми крещи за това. Имам час във вторник, ще отидем на него и ако докторката потвърди това мнение ще се примиря. Тия материали за болницата и аз съм ги гледала и чела. Още са ми живи в спомените. Но не от това толкова се притеснявам - а от облъчването, пълната упойка и всички абокати, системи и каквото се сетите  Tired Аз и без стол ще оцелея някак, ама от притеснения за детето ще лудна. Cry

# 229
  • Sofia
Ох леле, Аелия стискам палци и аз, ужас Sad Но наистина там са най-добрите специалисти, поне да се оправи детенцето Hug

И аз ще се оплаквам - вчера въведох съвсем малко пуйка, днес му дадох 4 лъжички (бебешки). Това беше на обяд. След разходката следобяд забелязах, че бузите му са зачервени, не е топъл, но все по-зачервени станаха. Като две червени топки. Има някакъв дребен обрив. Намазах с Мустелата - Стелатопия, дали е от храната?  newsm78 Какво да мажа?

# 230
  • София
Аелия Cryмила,дръж се Praynigда се оправя бързо детенцето Praynig Praynig Praynig

# 231
Е, добре бе, едно походно легло не може ли да си вземе?!!! Или надуваем матрак, все ще намерим от някъде. Но все ми се струва, че може и само "дневен" да ви е престоя. Аелия, послушай си интуицията и отиди където си решила за консултация.

# 232
НБМ, не мажи, чакай да видиш какво ще стане, за да знаеш алергия ли е или не..
Да не би да е бил претоплен - днес беше много топло  Confused

# 233
Ох Аелия newsm17

Ако трябва моли ги за дневния стационар. Но не се дели от интуицията си. Стискам палци бързо да се оправите.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 234
  • Sofia
НБМ, не мажи, чакай да видиш какво ще стане, за да знаеш алергия ли е или не..
Да не би да е бил претоплен - днес беше много топло  Confused

А как ще позная дали е алергия? Определено е дребно обривче, като две червени топки на бузите, не е от топлина. Това значи ли, че е алергия? newsm78 Какво се прави ако е?

Имам надуваемо легло ларедут, Аелия, ако ти трябва за спане свиркай.

# 235
съмнява ме проблемът да е в пуйката. Какво друго имаше в пюрето? На пръв прочит без да видя, ми изглежда като локална реакция към храната, нищо страшно, с големия редовно имахме такива зачервявания,  с Ясен също 1-2 пъти. Не мажи, не предлагай няколко дни, по-късно пак пробвай същото.

# 236
Аелия, кураж!  Hug
Ужасно гадно ми стана, като прочетох! Молитвите ги имаш от нас! Praynig
Настоявай за дневен стационар и дано д-р Буева във вторник ти внесе малко успокоение!

# 237
Буева не търси причините! Не ни насочи за правилното изследване и спряхме да ходим при нея. Обяснението на причината й беше ooooh!. Препоръчват я като добър специалист, може би само при нас така се получи. newsm78 Успокоението го внася само доказана с изследване липса на една камара гадости. Всичко друго  за мен е некоректно и неприемливо.

# 238
Ра, незнам за Буева, не съм се възползвала досега от услугите й, но се надявам искрено да може да помогне на Сами и Аелия! Praynig

# 239
  • София
Аелия, вярвам че всичко ще е наред  Hug и вярвам, че ще намерите сили да се справите с всичко, и за щастие малкия Сами даже няма и да си спомня какво се е случило  Peace

Дуци, за топката съм 50/50 доволна - някои пранета излизат идеални, а към други се случва да имам забележки  newsm78 това им е сайта Ако някой се интересува, мога да попитам къде ще се предлага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт