Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 955
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
LaDiDa - благодаря ти за бързия отговор  Hug
Точно това че не си спазват работното време, съм чувала. Ако повечето деца се вземат до 17,  те "принуждават" може би силно казано и твоето да го вземаш тогава.

# 31
  • Бургас / Славейков
Доволна съм от детската ясла ,,Иглика 5,, в Славейков .Сега моята дъщеря е вече в детската градина 1 гр -.по големите деца имат английски ,танци ,народни и състезателни ,които съответно се плащат допълнително.В яслата беше чистичко и новичко, донякъде и ние родителите подпомогнахме за това ,но в градината не съм очарована много .Тази година купувахме дюшеци ,защото не били сменяни 30 години.

# 32
  • Бургас
и още нещо да ви питам. в Бургас знае ли някой някъде да се прилага Валдорфската педагогика?

# 33
  • Бургас
за Валдорфската педагогика,знам че има такива детски завдения в Стара Загора и в София.дали няма и тук?съмнявам се,но все пак да ппопитам?

# 34
  • Бургас
Специално за "Х.К.Андерсен" бях чула преди 1-2 години, че трябва да се вземат около 16, най-късно 17 часа, което е извънредно рано за работещи родители с нормално работно време до 18 часа.
Работното време е до 18.30. Обикновено Мартин го взимаме към 18.00, но и по-късно не е имало проблем.

# 35
  • Бургас
... са към една църква и не работят за печалба, ..................
................ Няма много голямо място за игра навън .............
.........Мен лично не ме притеснява, че говорят за Бог и възпитават децата в християнски ценности..........

Наистина ли всички тези неща не те притесняват? Коя точно е църквата? Наясно ли сте в кои точно ценности възпитават децата - каква религия изповядвате вие, като техни родители и в каква ги възпитават там? От снимките честно казано на мен ми стана неприятно - никакви играчки, неуютно, картини само с библейска тематика ...

# 36
  • Бу-у-урга-а-ас
Марид, обстановката във въпросната градина е много добра. Изключително уютно, чисто и с хубави мебели. Моят син беше там за година и половина, но ние също сме убедени християни и това не е било проблем за нас, до някъде. Все пак решихме, че на възрастта в която е в момента, за него е по-добре да е в държавна градина, но горещо я препоръчвам за малки деца 2-4 години. Освен това градината не се стопанисва реално от църквата, а от друга фирма, която ползва безвъзмездно помещенията. Поради тази причина, таксата е много добра - около 120- на месец, тъй като парите се събират с цел самоиздръжка, а не печалба. В момента броя на децата на семейства, които не са вярващи е по-голям от тези, на които са.

# 37
Mного съм доволна от детската градина на дъщеря ми. "Вълшебство", до блока на Вардар!
Директорката е страшно инициативен човек. Материалната база е повече от отлична. Имат по хубави играчки от колкото мога да и осигуря в къщи. Учителките на тяхната група са страхотни млади жени. Толкова са мили и позитивни. Детето е влюбено в тях!
 За нищо и по никакъв повод не са ни искали допълнителни пари.
Имат възможност да избират няколко типа "извън класни" занимания, които са по желание и се заплащат допълнително по 15 лева на месец. Танци, рисуване, английски..

ПП. Работното време е единственото, което не ме устройва съвсем, до 18.00 е, но  и аз съм също до толкова на работа. Справяме се някак обаче. От темата разбирам, че явно всички общински градини са с такова работно време.

# 38
  • Бургас
Лого5ка,имаш ли някакви впечатления от ДГ "Пламъче" в Лазур до стадиона?Моята дъщеря ходи там 6-7 дена есента,но честно казано съм отвратена от базата.Сега се чудя какво да правя-да я местя ли в друга градина.Живеем във Възраждане,но работя на съседната улица на градината и уж за удобство я записах.

# 39
  • Бургас
мами,още един въпрос: някой може ли да ми каже нещо или още по-дборе, да сподели лични впечатления от градината,която се намира на "Христо Ботев",май се казва "Раковина",но не съм сигурна за името?

# 40
  • Бургас
и още нещо:майки ми хвалят някаква полудневна детска градина "Браво".имам този адрес:между ул. Цар Симеон и ул. Богориди на ул. Екзарх Йосиф 6 .
аз лично не съм ходила там,само събирам информация за сега.
ще се радвам ако знаете нещо да споделите.

# 41

ако знаете други частни варианти в центъра,градини(полудневни,целодневни и всякакви други варианти) и ако искате пишете

Наши приятели водиха децата на полудневна занималня.Не съм го посещавала,но предполагам,че е нещо между детска градина и парти център.Все пак трябва да се пита на място.Намира се на Сан Стефано, срещу детската ясла( по диагонал).Ама като забравих пресечката как се казваше...Приемат деца над 3 год.

# 42
  • Бу-у-урга-а-ас
В "Пламъче" базата наистина е стара, но явно скоро ще има промени, защото скоро ще започват работа по оправяне на двора и съоръженията за игра. Освен това там гарантирам за заниманията по английски, защото ги водим ние. Учителката ни е много готина и има страхотен подход към децата. Дали и догодина ще сме там, зависи само от директорката. Имат много амбициозна госпожа по музика, която води и допълнителни занимания - нещо като вокална група. Имат изобразителни дейност и танци.
Базата за мен като родител никога не е била водеща. Важно е да попаднете на добри учители, дори и ако е малко по-бедничко.

# 43
  • Бургас
Средният ми син ходи в ЦДГ № 20 "Златното ключе" като база е добре,купихме нови легла  още в началото. Mr. Green Доволна съм имат си занятия,хубаво първо тържество като за Първа група направо си беше перфектно.Учителките са разбрани и точни.Знам,че имат модерен балет,английски и народни танци като допълнителни занимания по желание.За сега още не е проявил интерес към тях може би живот и здраве догодина. Wink

За малкия да питам тъй като батко му не ходи на ясла,някой има ли впечатления от яслата на Сан Стефано?

# 44
Ние пък сме в М.Р.в селото и сме много доволни най вече от госпожите,то обстановката е важна важна ама чак пък толкова....

Общи условия

Активация на акаунт