Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за детски заведения в Бургас?
Какви са впечатленията от детска градина ЦДГ No2 „Ханс Кристиан Андерсен” в Бургас?
Какви са възможностите за Монтесори образование в Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за детски заведения в Бургас?
В Бургас има разнообразие от детски заведения, като ЦДГ No2 „Ханс Кристиан Андерсен“ предлага допълнително английски, немски, хор, танци, арт ателиета и спортни дейности. Други градини предлагат английски, изобразителни изкуства, танци (модерен балет и народни танци) и дори занимания по Монтесори педагогика.
-
Какви са впечатленията от детска градина ЦДГ No2 „Ханс Кристиан Андерсен” в Бургас?
-
Какви са възможностите за Монтесори образование в Бургас?
-
Какви са впечатленията от детските градини „Пламъче“ и „Щурче“ в Бургас?
-
Какви са впечатленията за детската градина "Раковина" на ул. "Христо Ботев" в Бургас?

На мен настина ми е трудно да повярвам, че има родители-мазохисти, в частност майка, която няма да иска да си приспи детето следобяд, така че хем то да си почине, да не е толкова нервно и нетърпимо вечерта, хем тя да може да разполага с някой час без него, на спокойствие да свърши нещо. Честно, така и не можах да разбера за какъв тип американско възпитание ставаше въпрос. Хайде няма да употребя конкретна дума за начина на мислене и заключенията, които са направили в съответната ясла лелката и майките относно това по-палаво дете, само защото е живяло в САЩ! Аз изрично дадох за пример моята дъщеря, която е от непослушна по-! Днес, например, не успях да я приспя дори с кърмене!!!!!!! Направете си изводите! Дали нарочно я възпитавам по този начин - да не спи, да не слуша или просто детето е толкова трудно? Може и да греша относно случая с това американско дете, наистина. Но е факт, че това с възпитанието на малки деца, по-точно кога се очаква да даде резултат, е много относително.
и ще ги

В коя група е детето и при кои госпожи ще е?