Любители на котки - тема 20

• 23 926
  • 335
  •   1
Отговори
# 105
Otmysti mu като избършеш праха с него, ще видиш как ще започне да те слуша hahaha
Той сам го избърсва като са катери над гардероби и секции където даже не мога да стигна да избърша праха специално за него, за да не е мръсничък Laughing и сега се сещам,че може да не е игра това хвърляне по краката , защого като го преместя от една стая в друга и като го затворя в стаята и мечи странно и тогава се хвърля  Crossing Arms

# 106
Нашият Мич е много добричък и гальовен.Преди 3 години го кастрирахме и оттогава нито веднъж не е правил беля.А преди се е случвало да пишка по чехлите.Върви само след мен и види ли ме седнала,веднага се настанява в мен.Понякога ме пресреща и се хвърля по крака ми и веднага бяга.Така си играе,нормално е.
http://media.snimka.bg/2401/011057277.jpg

# 107
Таня, уникални са снимките в кукленката къщичка!  Joy
Викчето, този белия пух е много красив. Простена му е агресията  Laughing
Файза, много е нашишкавяла Уискас и някак по- пухена е станала. А ти какъв маникюр имаш  Shocked останаха ми очите.
Да се оплача аз от Бени - пика в банята на плочките, май писах за това... Силикона е чист, не е в него проблема, защо пика на плочките. На 5 месеца е, надали е разгонен. Не му смърди урината, както е при разгонените. Не усещам някъде другаде да е пикал, не мирише. Но на плочките е неприятно, защото се стича към сифона и ако не видя и стъпя там  Sick
Ще взема да ида до ветито да му насроча кастрация за всеки случай  Tired Но ако не са му слезли топките, тя вероятно ще откаже да го кастрира.

# 108
Привет Hug
Страхотни снимки видях- невероятни котки Simple Smile Новите попълнения са разкошни Heart Eyes
Вик4етоо, Томи е суперски Simple Smile мн сладък- бял и пухен.... Crazy само за намачкване. Обожавам бели котета ( Делфина, Уискас ми е на първите места в класацията Heart Eyes )
mari45, Мич е мнooooого хубав Heart Eyes
tania tda67, супер сте  Heart Eyes мн весели снимки Laughing
Игуанка, специално нагушкване за сладуркото Алф. А котаракът на  приятелят ти е страхотен Crazy
ДиаНа ЛобОдоВа, да се присъединя и аз- котето, което е при родителите е мн готино Simple Smile Heart Eyes
RedFox, Муки е прелестна...мека и пухкава... Crazy А като малка е супер сладка и смешна с тези ококорени очички Heart Eyes
Девил, страшна снимка Simple Smile наистина са като Ин и Ян  Laughing Много са сладки как спят
Теди, намачкай от мен моят приятел Нико Heart Eyes и разбира се сладура Бени Heart Eyes Не бях разглеждала албумчето отдавна и много хубави нови снимки имате, моля, моля Simple Smile ...  тази е супер Simple Smile
Cantariny  Hug мн прегръдки за теб и Шана Heart Eyes
Месечинка виторога, Шушулче, Маусбени и всички котколюбци  и техните любимци Hug Hug Hug
ХУБАВ ДЕН!!! Grinning

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:38 от ros4enka

# 109
Добър ден.Момичета ,вчера забелязах един бял мустак на моята хубавица.Дали е от възрастта или е нещо друго.Все пак е на 10 год.

# 110
  • Costa Rica
Файза, много е нашишкавяла Уискас и някак по- пухена е станала. А ти какъв маникюр имаш  Shocked останаха ми очите.
Ооооох, Тед, де да беше мой! Дъщерята ме изнуди да и подаря ноктопластика и сега се ритам по кокалчетата къде ми е бил акъла... Twisted Evil

А Уискас през лятото смъква много - през август пак ще стане хърба. И не знам защо става такава, не я прехранвам, дори яде по-малко от Сикозу. Давам им по около 100-150 грама гранули на ден (общо за двете), това дори е по-малко от препоръчаното. Може би изглежда голяма заради зимната козинка - не ми се мисли как ще се проскубе след някой и друг ден. По цял ден ще трябва да  newsm28 clean prostor

Жалко за Бени! Представям си какви сладки пухчета можеше да създаде...

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 12:39 от Делфина Ангуа фон Юбервалд

# 111
Що бе ? Перфектен е маникюра!
Аз от дете си гризя ноктите, какво ли не опитвах, не мога да се откажа и това е. И винаги като видя хубави нокти и въздишам тежко, тежко  Laughing

# 112
  • Costa Rica
Що бе ? Перфектен е маникюра!
Аз от дете си гризя ноктите, какво ли не опитвах, не мога да се откажа и това е. И винаги като видя хубави нокти и въздишам тежко, тежко  Laughing
То добре изглежда, ма скъпо, скъпооооо...

# 113
  • София
Здравейте,на всичко от тази тема. Имам малко коте от 10 дни. На месец и половина е и го храня с Уискас за малки котета.От вчера има разтройство и малко ме притеснява. Още от първия ден свикна с новата за него обстановка и веднага започна да си използва котешката тоалетна по предназначения. Може ли да ме посъветване с какво да го храня? Още не сме го ваксинирали...чакаме да стане на 2 месеца.Женско коте е и е много игрива. Благодаря предварително за вниманието

# 114
  • Costa Rica
Здравейте,на всичко от тази тема. Имам малко коте от 10 дни. На месец и половина е и го храня с Уискас за малки котета.От вчера има разтройство и малко ме притеснява. Още от първия ден свикна с новата за него обстановка и веднага започна да си използва котешката тоалетна по предназначения. Може ли да ме посъветване с какво да го храня? Още не сме го ваксинирали...чакаме да стане на 2 месеца.Женско коте е и е много игрива. Благодаря предварително за вниманието
Сигурно е от смяната на храната. Случва се при преминаване на нова храна. Пробвай с Роял Канин - има диетични, в някой добър зоомагазин ще те упътят.
Гуш на мъничката топчица и очакваме снимки!

# 115
  • София
Мерси за бързия отговор.   bouquet Сменяме храната тогава!Ще пусна и снимки скоро,само да застане мирно ,че скача на апарата като се опитам да го снимам!   

# 116
  • Варна
Понякога се случва при малките котенца, и Кетя като беше мъничка е имала разстройство, веднъж много повръща заради кофти храна. Но все пак го набюдавай, че е много мъничко още. Ако това се проточи или забележиш нещо друго обезпокоително, го води на вет.

# 117
  • София
Пинко явно е решил да спортува за отслабване, като начало с лицеви  Laughing   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11089047

# 118
  • София
mausbeni, като гледам твоя Пинко все едно гледам нашия Мацо. Като десен е същия, а май и по характер.    
JoyJoyJoy Като потърсим Мацо трябва първо да се погледне под одеялото/все пак е на възраст и повечето време спи/ и ако не е там трябва да се потърси във висините - върху гардероба, библиотеката или там някъде....

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:23 от tania tda67

# 119
  Делфина, очите ми останаха в мацето! И аз от 1 месец отглеждам същата красавица,само че сме малки-на 3 м.Още е диваче и все й се играе,скача ми от засада,хапе,виси по завесите...абе щастливо детство!Вечно е гладна и чакам с нетърпение да добие " габарити" като вас-разкошни сте!!!Някакъв секрет има ли в храненето?  Laughing
 А някой може ли да ми даде  съвет как да поддържам хигиената на ушите й -постоянно ги замърсява,а не дава да й ги чистя!!!  newsm78   И то нали е бяла-всичко личи... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт