Хайде да откажем цигарите завинаги!

• 52 851
  • 555
  •   1
Отговори
# 90
Отврат.Така ли ще изглеждам и аз................................. newsm78 newsm78

Повярвайте че да откажеш цигарите е лесно и приятно!Щом аз можах да ги откажа значи и вие можете!

На мене все не ми се отдава. Да му се и невиди. Как ги спрях като бях бременна. Сега ми е ужасно трудно. Мръсни гадни цигари ама все са ми тикнати в устата.

# 91
ужас май няма да запаля цигара .Това което видях е гадно  Tired

# 92

На мене все не ми се отдава. Да му се и невиди. Как ги спрях като бях бременна. Сега ми е ужасно трудно. Мръсни гадни цигари ама все са ми тикнати в устата.
[/quote]

пробвай с табекс той ми помогна в началото , докато го пиех ми ставаше гадно само като ги видя камоли да запала,Или си вноших  Embarassed незнам точно,Но не е много трудно на мен ми е по трудно с диетата от колкото с цигарите Thinking

# 93
Интересното ще дойде , ако някой от вас се осмели да качи снимките на бял дроб на пушач.
Ама като линкове, де, да не се стреснат извънмерно хората.

# 94
 smile3521 newsm10 smile3501 Браво на всички , които са ги отказали! Аз не пуша от 21 юли 2007 и съм страшно щастлива, защото сега съм бременна и "лишавам" детенце от тази отрова  Smile thumbsup ppp! За съжеление тогава много мои приятлки не ми оказаха съдействие и групово се опитваха да ме навият да започна отново, защото е женствено куп простотии..дори имам приятелка, която си купи ел. цигара за 150 $ , за да може да спре истинските, да пуши по-малко евентуално и да го прави в къщи при детето, което тогава беше на 2 годинки . В крайна сметка след половин час дръпване от ел. циграта, следваха 2-3 от истинските , така че за мен е безсмислено да си купувате такива джаджи, които без воля и желание не вършат абсолютно никаква работа Tired! Аз спрях цигарите без особен ентусиазъм , но слагайки нещата на кантар , прецених приоритетите си, а също така може да използвате и някой от съвременните медикаменти, но ще трябва не щата да се случват и от главата дето секазва , успех в начинанието.

# 95
цоп и аз тук
поздравления за темата  bouquet  bouquet
ужасна картинка #Crazy и аз ще се пробвам да ги спирам тия смотани цигари дано да успея че пак им дигат цените

# 96
  • Бургас
аз пуша около кутия вече 15 години,и много искам да спра.
докато бях бременна и кърмех,1г. и 2-3 мес. не пушех изобщо.просто детето ми беше голям стимул.и успях.когато обаче спрях да кърмя пак пропуших.
от 1 година пак се каня да спирам,но сега не съм бременна и мотивацията ми не е толкова силна.все не успявам.
смятам да ги спра шоково,т.е. от раз,край.така успях първия път.без лепенки,табекс и т.н.
много е важна обаче типа зависимост.при мен психическата зависимост е огромна.всъщност физическа почти нямам.липсва ми цигарата като начин на живот ако ме разбирате правилно...
смятам след ден-два,като ми свърши кутията,която си купих днес да спра стискайте палци Stop

# 97
  • Бургас
има ли такива,които искат да пробваме да ги спрем заедно,едновременно.понякога и това помага Simple Smile

# 98
zdraveite az probvah nqkolko pati no neuspe6no .posledniq pat gi sprqh za 6 meseca dobre no posle pak zapalih.togava mi pomogna tabex sega pak sam si vzela i go piq ve4e 3 dena za sega se spravqm dano tozi pat uspeq.

# 99
има ли такива,които искат да пробваме да ги спрем заедно,едновременно.понякога и това помага Simple Smile

Peace PeaceПиши ме в твоята група и дайте начало.

# 100
  • София

Peace PeaceПиши ме в твоята група и дайте начало.

С удоволствие!  Peace

# 101
Нали за това е тая тема!Ти прочете ли увода-тук всички сме на потъващият кораб и заедно ще си направим спасителната лодка-това е и идеята на темата!Хайде и ти с нас!Едни ще се качат първи на лодката,други по-нататък,но всички трябва да се качим на всяка цена!

# 102
ve4e 5 den bez cigari tova e napredak.

# 103
Интересното ще дойде , ако някой от вас се осмели да качи снимките на бял дроб на пушач.
Ама като линкове, де, да не се стреснат извънмерно хората.
Пуснала съм линк по напред.Могат всички да ги разглидат,то е цял доклад и накрая има фотоси.
Цитат
ve4e 5 den bez cigari tova e napredak.

Честито ти вече си непушач!!!НЕ ПАЛИ НИКОГА ПОВЕЧЕ,ЧЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!!

# 104
  • Бургас
майчета,аз пробвам да спирам от днес!стискайте палци!
ако има и други желаещи,давайте с мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт