В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 482
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви от сърце мили момичета и скъпи бабки за пожеланията.
Два дена на работа нямахме нет и затова не се мярках.
Честит Рожден Ден  ura  Gift на сладкия Луи,много здраве и щастливо детство.Стискам палци партито ви да мине успешно и утре с голямо настроение да дойдете на нашето.  bigdance2 Tada
Аз трескаво се подготвям,вчера съм направила 3 сладкиша и донапазарувах,днес ще се отдам на декорация и набавяне на столчета и масички.
Очаквам всички желаещи и можещи утре.
Лек и късметлийски петък 13. lovekiss Kissing Heart

# 106
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит Рожден Ден на Луис!
Кати , да ви е жив и здрав , весел и щастливо детство.

За теб Кати.

# 107
ЧРД на порастналия красавец Луис!

Мила Кати, за теб!    И много весел празник пожелавам!

# 108
Кати,да ти е здраво весело и щастливо момченцето!!!  newsm59  bigdance2  ura  ura  ura

Брях,като има да се честити нещо и как се появявате на хоризонта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
Здравейте момичета...пожелавам Ви успешен и хубав ден,въпреки,че днес е петък 13!!!  newsm10

Катy6,да ти е жив и здрав рожденика Louis!Да е щастлив,с късмет,мн подаръци да получи днес и весел празник! nbirthday  Gift
 А на теб ти пожелавам да станат сладкишите и всичко да се подреди ,както си го запланувала...!!!!  cook

На другите,които утре ще празнуват-весел празник!!!!
  bigdance2 newsm38  ura

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУИС!
Да е здрав, усмихнат и много щастлив, за радост на мама, тати и на бати!

Кати, изживей прекрасно този ден, без паника и напрежение!
Ще се справиш с всичко...

Това е за теб...

На всички останали пожелавам хубав и усмихнат 13 ден от месец март (а това, че е в петък е само подробност)!
Дани, остави нещата да се успокоят! Защо е нужно да се занимаваш да обясняваш нещо на някого?
Работи си спокойно, върши си задълженията и си търси нова работа... Не се тормози повече! Няма смисъл.  Hug
Целувки за всички...

# 111
 smile3525 Кати, да ти е жив и здрав рожденника! smile3525

Tada  costumed034  Party Time dance  ura  party006 Flowers Four Leaf Clover bdbaloni baloni  bigdance2 happy bd baloni

Да расте умно и щастливо детенце за радост на мама,татко и батко.Весело изкарване на празника!

# 112
  • София
Здравейте момичета!

Честит Рожден ден сладък Луи!
newsm59  Gift  bigdance2  ura Tada  costumed034

Да си жив и здрав и много щастлив и
да получиш мноооого подаръци!

Кати, да ви е живо и здраво синчето!
Партито ще мине прекрасно и ще
стискам палци разбира се! С нетърпение ще чакам
отзиви и ...снимчици на сладките ми племеничета!
За теб

На всички ви желая прекрасен ден с много положителни емоции! Hug

# 113
Здравеите моми4ета от Кипър натрисам ви се като гост с един въпрос които сигорно 4есто полу4авате.Оба4е нали темата ви е в Кипърската ръкави4ка има място......та и ние това лято искаме да изкараме едно море на слън4евите ви плажове.Сега вися по саитовете  и търся евтин хотел,квартира и др. под. в Ларнака.Някои от вас да може да ми препоръ4а нещо за края на септ. на4алото на октомври.Много сте съм ви задължена.Предварително благодаряяяяяя Sunglasses

Добър ден на всички Hug
Голям купон става тук... радвам се ,че е така !!Пусто нямам много време,ама карай...
Мирослава,пиши ми на ЛС .. имам нещо предвид Peace

# 114
Добър ден и от мен!

Кати, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ЛУИС! newsm59 ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ,ЗА РАДОСТ НА МАМА,ТАТИ И БАТКО newsm67 Весело изкарване на празника Hug

Мирослава, за съжаление нямам с какво да ти помогна,не ми се е налагало да се интересувам от хотели или пък от квартири...дано някой друг се включи с повече информация Peace
Хубав ден на всички пожелавам  bouquet

# 115
Кате и от мен честит рожден ден на слънчицето Луис.ДА Е ЗДРАВ,УМЕН И ДОБЪР!!! Hug Hug
Весел празник!!!!  bouquet

# 116
Честит рожден ден на Луис!Много здраве,щастие и много успехи!Весел празник на цялото семейство!
За мама:

# 117
Ееееех момичета, супер си живеете вие тук  Simple Smile Сладурки сте вие! Здравейте от мен! Най-напред с малко закъснение на Кати да й е живо и здраво момчето, много, много радостно и щастливо детство, здраве и късмет навсякъде и във всичко! На Деситта само да кажа, че синовете ни са родени на една и съща дата - и моят трябваше да е Иванчо, ама на, роди се Марио  Sunglasses На всички момичета да се похваля, че младежът вече се сдоби с паспорт. Е, имахме малко изпълнения покрай снимката за паспорт - първо, че голям рев; в едно фото влизахме четири пъти и той всеки път като видеше фотографката и надаваше вой, накрая просто го заведохме в друго фото и докато разбере каво му се случва - щрак!Марийке (Марио) на портрет  hahaha Излизаме навън доволни, поглеждам и какво да видя - нашия синковец с мустачки от лютеничката, дето беше закусил... Но с мустаци, без мустаци - има си паспорт. И така. Сега сме си двойка, защото таткото ни замина да поработи като за последно преди заминаването, на морето. И аз затова нямам време да пиша - седна ли на компютъра, моментално малкият хакер се е яхнал в скута ми и вече щрака по клавиатурата. Иначе вече знае, че ще заминаваме за Кипър и като го питат къде ще ходи отговаря гордо, гордо, но на следващия въпрос дали ще ходи там на детска градина следва категоричен отговор - а, не, там няма детски градини  Rolling Eyes Ама ще има, ще има... Той тук ходи две седмици през есента и се разболя от бронхопневмония, после му махнахме трета сливица и до там с градината. Сега щях да го пускам, но като ни се отвори път към този ми ти Кипър - там ще се пробваме. За трудовите гадости, които прочетох...оххх, какво да кажа, тук съм се нагледала, наслушала, че и напатила, и едно разбрах, където и да си, не си застрахован от лоши...ще ме прощавате, ама...от лоши жени. Аз съм възпитавана, че жените са по-умната част на света, ама от тях май по-умни са единствено лошите жени, защото все мислят няколко хода напред, а и един добър човек трудно може да влезе в логиката на мислене на лошия такъв... Е, хайде, че се поувлякох доста, но прочетох по-нагоре, че къси постове не се приемат, та като не съм писала отдавна и аз да си побърборя, че с този терминатор до мен кой знае кога пак ще успея да вляза да ви видя. Желая хубава почивка и ...хуууууубава почивка

# 118

Kате, да ви е жив , здрав, красив и умен Луис ! Най-щастливата мама да си ти !

# 119
Случайно да забелязвате нещо ново в моя пост?  smile3506
Е, как НЕ, бе, хора? Успях да сложа картинкаааааааааааа! newsm68 newsm44
И не защото на мен ми трябваше, а моя приятелка от Швейцария искаше да и помогна за една тема. Та затова се наложи и аз да се науча. Ще задръстя постингите си с картинки , докато ми омръзне или на вас ви писне  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт