Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
знаеш ли как ме стресна с тоя знак
Вместо`помните` чета ПОМОГНЕТЕ.И понеже болежките и патилата от диетата ти ,къде вчера си ги сподели са ми още в главата.....настръхнах
Три пъти се вторачвах да прочета

За този вездеход няма ограничения. А иначе до самото место има чудесен асфалтиран път. По пясък сме карали съвсем малко и не сме затъвали. Имаше изложение на зеленчуци и цветя в малко градче - център на газодобива. Не беше уточнено дали виреят тук. Най-вероятно НЕ. Карвинг-а на тикви , дини и масло наистина беше впечатляващ. Имаше и на ледени блокове, но там не можах да се вредя . 99% от посетителите бяха индийци. Видях 3 семейства от европеидната раса, 3 местни и малко филипинци. Местното население е малцинство в собствената си страна. Някой беше казал, че съотношението е 10:90 %.
.., щом още на 5-я ден организмът ти е започнал да реагира с негативни сигнали, пък ти си упорствала цели 50...
- че се опитват да игнорират мението и преценката ми на родител..,
... - имам предвид, че ако се опитат да ми се пънат и да ме притискат, ще са късметлии само със скандала да се разминат, ако не прояват здрав разум де... Щото иначе им готвя голяяяяма медийна постановка. Вчера не можах да се срещна с тая клявка - инспекторката... и днес май няма да успея, но ще я навестя утре /вдугиден най-късно/ и ще видим "кон боб яде ли" и "турчин в джамия пърди ли" /образно казано/