Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
Можеш ли да ми дадеш съвет за това към кой град да се насочим, как най-ефективно да търсим работа...и въобще за воичко, което би ми помогнало в цялото това начинание.Предстои ни търсене на квартира, на работа, детска градина за детето и знам ли какво още
Дано ги сбориш тези от инспектората!

а пък при вас е тъмно!

.......това беше единствената и последна среща с хлебаркия род ..........
.., а и Лорка не мога на такова ограничение да я подложа, пък за двете по отделно да готвя си е егати хамалогията
..., ама поне 7 дена всякак ще издържа... Та тая седмица и аз по-бетер от дюканките само ще слюнкоотделям и преглъщам тука на софрите

- демек сме некомпетентни да се изказваме актуално /особено такива като мен, дет`Кипрото са го виждали само на картичка

..., хубо значИ че разясних кат`Идин шаман значението на името, та да се не притесняваш... 

умирам за сладко.Такива,като кремчета ,подсладени измислени не помагат. 
....та......
...стига бе човек има и неща дето все още научавам пък и няма как да ги знам понеже децата са ми още малки но поне през което съм преживяла и минала мога и имам желание да помогна затова съм тук
..и обезателно да пишеш какво е станало в училището 

--- демек и той не знае точно какво трябва да пише в документа, да съм го предадяла да се приложи към досието на Лора, пък от инспектората към 20-ти април щяло да има комисия, която да преглежда документите на децата със специални образователни нужди и щом в ТЕЛК-а пишело като диагноза само "аутизъм" децата щели директно да се пренасочват към масово у-ще

и медиите ще насъскам, да видим как се нарушават правата на детето ми и как вместо социализация и интеграция, към която привидно се стремят /за да достигнат европейските изисквания/, всъщност насилствено принуждават родителите да поставят "специалните си деца" в среда която вместо да ги стимулира, би им навредила... И как е възможно при установена с ТЕЛК инвалидност над 90% СЧП
Здравейте, мили момичета! Искам много да ви благодаря за помощта, която ми оказахте с информацията и подкрепата от ваша страна! Спецялни благодарности на Кати и за отделеното време!
Искам на всички ви да пожелая всичко най-прекрасно, което може да ви поднесе живота и да бъдете все така свежи и готини!
Ще ви държа в течение на това как се развиват нещата при мен!
и сега релакс
.Утре е нац.празник и ниама училиште
и на никой не му се ляга.Може и ние да откараме леко поспиване сътринта
ако будилника не ни разбуди рано рано
...Блонди ти карък като мене.Аз не биах си вззела детските за 2 год.Каде ли не званиах каде ли не ходих и казаха че сам закасниала с подаването на докум.
.не аз а емиграционните
.те просто не познават като си науми несто БАЙ ГАНЙО трябва да стане.Така слагай карабината на рамо и почвай наред
. Мааалеее като видиа познай/не можеш и да си представиш кипарска уста ка[smilie=smile3507.gif]как се затвариа
.и айде по женски 2 3 4 целувки че по-барзо минава.....като заговорихме
искам да си сложа снимка на профила. СТЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ЛИ ПАК
.Не е лошо само дето комшиите ни развалиат както казвате слюнкоотделянето...
кошмарно да вземеш филиа хляб и с миризмата да се нахраниш
.Грешка то постойанно сам гладна