Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?

... Ако е така, мисля би трябвало да можеш (
Ма туй малко вИроятнУ ми се чини...
A TO KAKBO SE OKA3A DNES PALEN PROBAL
.NO NIAMA DA BI PROPYSNA .A3 SIGTRNO KATO JYJI.
.DOKATO BLIA3A B KRA4KA STE BI OMRA3NIA.
.NISTO BRAT4E....DOBE4ERA TEJKO MY NA TEXNIKA :2gunfire:ILI STE RABOTI KATO XORATA ILI
.
.A3 MALKO B KA6TI GI PREKARBAM PO BAR3ATA PROTSEDYRA :whistle:AMA SINA MI /7 GOD/KATO BIDIA TE3I BKYSOTII
BE6E GOTOB .PAK I A3 I3OBSTO NE OTKA3BAM NA KAFE I BKYSOTII. :love:3ATOBA newsm39AMA FAIDA NEMA...........PRIATEN DEN NA BSI4KI

Спрея за тези гадинки е винаги на една ръка разстояние от мен, в момента е на бюрото , до лаптопа. А те като един Мел Гибсън от " умирай трудно" , не се предават лесно. В Никозия се е случвало да се обадя на мъжа ми да се прибере от работа и да утрепе гадинка.
Сега ще поспим,че много кисела мойта щерка бе!

Отдавна не ми се беше случвало...
- нИ моЙ`ми избягат