Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?

милата саксийките с цветята бяха се разпиляли на около четири пет метра от магазина и бяха като прегазани с багер

със здраве да си ги носиш
.........а това дето викаш че ти е било кофти на корема може и от соса да е .........например на мен не ми понася соя сос ....десет минути след като съм яла нещо със соя сос съм в кенефа....
........тъй че не винаги е от това че е пържено.....трябва да изледваш добре проблема.........
ΜΝΟΓΟ ΣΤΕ ΓΟΤΕΝΙ.Α3 ΣΑΜ ΝΟΒΟΒΡΑΝΚΑ Σ ΚΟΜΠΥΤΑΡΑ.ΟΤ ΔΟΣΤΑ ΒΡΕΜΕ ΣΕ ΜΑ4Α ΔΑ ΠΙ6Α.ΑΜΑ ΥΒΙ.ΜΟΙΑ ΜΑJ MI GO TRA6NA I DA SE SPASIABAM.TRYDNI4KO MI E.AKO MI OBIASNIAT DOBE4ERA PRABILNO MOJE I DA PROPI6A I NA BG
.KOLATA IM BE3 3ADEN PRO3ORETS.3A KASMET NISTO PO SERIO3NO.
ммммм, мерсаж!
"Перка Наумова"
и изпитвам възхищение при вида на подобни стихии (примерно много обичам да наблюдавам силни бури с гръмотевици и светкавици)... и много ми се ще да мога да видя на живо (ама от безопасно разстояние) и това явление - торнадо или смерч
----------------- Та както ти е казала Мастерчето, пали свещ че всичко се е разминало с едната уплаха
А децата всъщност изплашили ли са се много милите?
Вече имаш направен инструктаж как да се пребориш фонетично с компа
Пред нас засега има много неизвегтни, но се надявам, че с ваша помощ постепенно ще отпаднат. Много ще се радвам ако някои от вас решат да споделят опита си и да дадат някои ценни съвети около това което ни предстои!!! 

хубаво,че няма пострадали,това не е шега работа!Аз съм гледала един филм "Торнадо".Eeee, това вече е нещо многоооо лошо.Направо всичко вдига във въздуха и нищо не остава след себе си...да ни пази Господ! 
Така добре ми се отразиха днес!Ама май ти само ни зарибяваш тук със сладки изкушения,а ти слабееш/ гледам долу на поста ти....-9кг!!!!Ти да не си от Дюканките? 
Точно сега си е времето за шопинг!Да има човек още настроение за идващата пролет!Само дето тук при нас още си е зима,а пак и с моите килограми от тези последни 6 месеца,в нищо не се харесвам.Ама моята приятелка от София ни кани за началото на май да идем с тях до Португалия,та и аз като теб с едни рокли се прибрах вчера у нас,че там ще е топличко.Иначе Keлвин Клейн можеш да си купиш от Германия на много прилични цени.Аз миналата година ,преди да се се преместим,по време на зимната разпродажба ,си поднових долнищата-пижами за по 25 ЕУР и на мъжо купих..и бельото го бяха намалили за по 8-10 ЕУР на бикините и сутиените бqxа от 15-25 ЕУР!!!!В бг за съжаление няма такива филми!
В Швейцария не сам гледала тази година,но на лятна разпродажба,само свиркайте и ще ви изпратя оттук!!!!
Добре че всички си бяхме вкъщи,малката дори спеше и незнам как не се събуди щото цялата къща дрънчеше яко от тази огромна градушка. Аз да си призная за първи път виждам толкова големи топки 
особено ако проследим последните 4 срички Shikatemoari
.... това "

биах решила да осамна тук но с успех /как ви се струва правописа ми/
.исках да би се похвалиа 3а напредака ми.сега ви пожелавам сладки саништа newsm4.да се опитаме да поспим и ние
бодилника до мен стаба по 20 пати на проверка
до утре