ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Много се радвам за Пати! Дано по-бързо се оправи и да се приберат вкъщи.
 Praynig

А сега вижте и моята Йоана на тържеството в градината послучай 8март.

http://vbox7.com/play:7c001f1f

# 181
  • Пловдив
Много се радвам за Пати! Дано по-бързо се оправи и да се приберат вкъщи.
 Praynig

А сега вижте и моята Йоана на тържеството в градината послучай 8март.

http://vbox7.com/play:7c001f1f

Слънчице  Heart Eyes Hug

# 182
  • София
Честит 8-ми март. С пожелания, да имаме силите и енергията да бъдем винаги нежни, мили, добри! Да отстояваме себе си, със силата на красотата и обичта!Да бъдем просто жени!

Браво на малката Пати. Стискам палци да се подобрява с всеки изминал ден и скоро да си е у дома да я гушкат мама и тате.  Praynig Hug

Инвизибъл, да изпрати ми моля те снимка да видя как трябва да стане това забелване. И на мен ми се струва, че нищо не правя.  Sad
Къпането при нас е рано към 18.00-18.30 часа и после го храня. Рано е защото той после прави голяма пауза, понеже заспива към 20.00 часа и се буди към 24.00 за храненето.

Чиста вода и аз вече не давам, защото нещо не му харесва на моя мъник и давам чай. Изпива различно количество, понякога и 100 мл. за 24 часа.
Бутилките ги стерилизирам 1-2 пъти дневно и после само ги мия с препарата на Бочко и ги ползвам пак. Мисля, че Нена беше писала че е добре да не се стерилизират след всяко хранене и аз така започнах да правя.

Аз днес оставих за 1 час малкия на таткото и ходих на фризьор, та сега съм в приповдигнато настроение. Скоро ще отида и на масаж, че съм забравила какво е да се поглезя малко.  Laughing

Лек ден на всички и весело изкарване на празника.  Hug

# 183
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАЙКИ!

Ние днес сме много послушни!сПИНКАХМЕ ДО 8 ЧАСА! И цял ден в супер настроение!

Ние си къпем между 19.30 и 20.15 ч. после ядене и заспиване към 21- 21.30 най-късно.Първоначално се къпехме в 21 ч, уж тати да е тук, ама и в толкова часа не се прибира всяка нечер и къпем с баби и дядовци. пък и като заспи по-рано имам малко време за телевизия, книжка, да се видим с тати и т.н.
Сега чакаме баба и леля , за да отбележим празника Simple Smile

# 184
Честит празник момичета, бъдете много обичани и ухажвани.За стерилизирането правя го веднъж дневно и мисля поне до шестия месец да е все така.Приятно празнуване и повече усмивки в този малко мрачен ден.

# 185
  • София
Привет мами и честит празник пак  Hug  Hug
И аз така - като си помисля  че скоро ще ми кажат мамо и ми се  приплаква от умиление:)
Аз май съм двойкаджийка за къпането - къпем го според това кога се пада да яде - ако се падне към 7, къпем се чак към 21:30 че да яде последното след къпане.
Като ви слушам обаче май не е зле от сега да се въведе по-нормален режим, че като порасне да не ми будува .. нас едно време със Сънчо ни слагаха да спим - явно процедурите са минавали преди това Simple Smile
Еми - прати ми моля те и на мен снимката ... и аз стигам до дупчица и ми е ясно че не правя нищо ама ме е страх ..Simple Smile
Приятно празнуване днес Hug

# 186
Нина, много е сладко твоето момиченце и как съсредоточено си казва думичките, пу-пу Hug

момичета айде ако я топло тази седмица да направим една среща на мами от София Simple Smile

# 187
 newsm51ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДЕКЕМВРИИСКИ МАЙЧЕТА

# 188
Здравейте мамчта,
Честит празник на всички да сме все така обичани и щастливи.

Малката Йоанка е просто страхотна пу пу. Скоро всички ще учим сихчета Simple Smile

За захранването и аз си мислех към 5 да почна. нооо с това не акане нащо сега давам сутрин сокче. На Марти му харесва и е доволен. Като стане на 4 месеца ще му дам да опиита и картоф да си нямаме драми после

Та за нащо неакане вече ще окача чесно. В петък се изакахме с помощта на съпун след 7 днена паза  #Crazy щяях да откача. Педито предположиче може да не му достига храна и един  вид да се опитва от това, коео е изял да обработи взможно най-много. На мен ми звучи  разумно. Изцедиих се и излезнаха 90 мл  Shocked  Та сега почвам дохранване и въпросът ми е вие как дохранвате след всяко ядене или примерно веднъж само на АМ и веднж кърма.

За пишката и аз четох доста противоречиви мнения и съм оставила на таткото да се пипат по мъжки  Crazy

Весело празнуване на всички

Пати ние сме с теб  Hug

# 189
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, ПОДНЕСЕНИ ОТ ВАШИТЕ ДЕЦА И ЛЮБИМИ ХОРА!!!!

Аз няколко дни влизам на прибежки, защото малкия е кошмарен. Само реве, не спи и е кисел. Вкарахме се в голямо приключение с таткото. Такъв рев никога не е бил, Владката е принципно спокоен и плаче само, ако е много прегладнял. А вчера след банята преди да се нахрани рева до засиняване и аз със него. Едва дишаше, стана червен, кошмарно изживяване. И понеже се успокои и заспа, излязох да празнуваме 8ми март с приятелки. Скоро след това се събудил и пак плакал безутешно, таткото се почудил какво да го прави - вода, кърма, песнички, люшкане и накрая заспал към 12ч. Аз се прибрах към 1ч, а те двамата спят сладко гушнати.
Днес същото и накрая по настояване на свеките го заведох при педито.

Оказа се възпаление на ухото, което било ужасно болезнено!!! Най-вероятно е останала водичка след банята в дясното ухо. Освен това двете зъбчета, които се мъчат вече да излизат усилват болката и възпалението. А аз тъпата патка мислех чак утре да го заведем. Иде ми да се набия сама по глуповото невежество. Милото ми детенце, толкова безутешно плаче.
Затова днес не заслужавам никакъв празник - аз съм една лоша майка!!!

Момичета, дори при най-малко притеснение или съмнение за мишчиците, тичайте при лекарите. По-добре безпричинно, отколкото късно. Не правете моята наивна грешка.

Връщам се сега да чета, мернах нещо за Пати, надявам се добри новини  Praynig

# 190
Шупинка не говори такиа работи ако ние сме лоши майки незнам какво значи добра майка. Аз моят като го чакам 7 дни да се изака та какво.
Много сме си добри.

Не се вкарвай в такива филми   bouquet

# 191
6u6inka не се обвинявай! Няма как да си знаела, а и сме още зелени мамчета. Важното, е че сте открили проблема!  Simple Smile

ninanb
много е сладка Йоанка, а и с какъв костюм е само.  bowuu

# 192
Днес моят Жорко ми направи най-хубавият подарък по случай празника- за първи път се смя с глас Simple Smile

# 193
  • Пловдив
Шушика , не си лоша майка просто всички се вглеждаме прекалено много в децата си и така трябва да е   искаме всичко да знаем , можем , да ги разбираме , а всичко идва с времето , с опита и със свикването.За ушите аз съм подготвена от педи и майка ми.Когато плаче редом с вода , храна пампи , гушкане и пр. да пипам и натискам ушичките.По тази причина и къпането е много внимателно при нас и миенето на главичката /косичката го правим бавно и не дотам качествено все със страх.Не знам какво ти изписа педи за уши ние за сега проблем нямаме , но бабина рецепта за това е капка преварено олио , което може да го направиш и на лъжичка отдолу със запалка

мимина гледам , че си на линия оправихте ли се ?Аз харесвам кака Ноли много  Heart Eyes , а мама ми е казала да се заглеждам в хубави деца , та и моето да стане такова та кака Ноли не я изпускам от очи Blush

# 194
Да се включа и аз набързо, че у нас днес е голяма лудница и нямам никакво време!
Честит празник, момичетата! Бъдете много усмихнати, обичани и уважавани майки и жени!
  bouquetВесела вечер на всички и много усмивки

Общи условия

Активация на акаунт