ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Еми,  bouquet!
Орлинка,сладури сте! Party
Шуши,направо ме хвърли в смут за кърмата...аз все още не съм размразявала,но ще взема да пробвам... Thinking
Времето тук е кофти,а така ми се излизааа...  #Cussing out
Лека вечер! Wink

# 31
Мале Орлина големи сладурковци сте!  Heart Eyes

# 32
Вече и закъснелите мами са добавени в колажа, nolita няма проблем добавих снимката  Peace повече в този колаж няма да правя промени, за другия ще сложим срок  Wink

monny_77
няма за какво пак заповядай  Hug

# 33
Здравейте мамчета  Hug

Отдавна не съм писала, че нямам време от разходки, но ви чета редовно. Днес тук (Бургас) си е доста гадно, хем ветровито, хем влажно  Confused  Излязохме с таткото за малко да си купя нов принтер и съм изтървала Орлинка  Sad Много ме е яд. Дали в нета няма да мога да гледам записа, има ли някой представа  newsm78

Еми, чудесна си както винаги  Hug Разгледах снимките и клипчетата на Крис, ама голям сладур е, да го изпапка човек направо  Laughing

Диди, радвам се, че вече сте по-добре, сега можеш да отдъхнеш  Hug

Ради, аз също съм много доволна от Хип, акаме си с него редовно. Преди това бяхме на Лактана Био, която навсякъде много я хвалят. Ама я повръщаше и взе да ака по-рядко.  С Хип се оправиха нещата. Аз си мислех да ти кажа за това, но не смеех да ти препоръчвам смяна на мляко, че не на всяко дете действа еднакво. Радвам се, че сте добре и вече можеш да си по-спокойна  Hug

Някой (май беше vanii)  пита за зъболекар - аз бях споменала за зъболекарката от Часът на мама. Отзивите за нея навсякъде са много добри:
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=28&aid=639
Ето координати: бул. Дондуков№26А тел 981-00-00. Медстон/на ъгъла с Раковска
Ние още не сме я поситили, защото заминахме извън София, но като се завърнем задължително сме при нея  Peace

Целувки на всички от Бургас  Heart Eyes

П.С. Мами от Бургас, къде се подават документите (и какви са нужни) за еднократната помощ при раждане? Предварително благодаря

# 34
                                     Еми,  bouquet
          Аз пак да се включа по въпроса за кърмата
   6u6inka не би трябвало да се променя нито вкуса, мириса или цвета на замръзената кърма. Ти в какво я замръзяваш? Другата причина, за да се е получило така е начина на размръзяване. То трябва да става на температура не по-висока от 40''С , за да не и се променят качествата, и за да не се пресече. Другото което е много важно е температурата на замръзяване- да е постоянна  -18''С или по-висока и след цедене да се поставя веднага във фризера. Това са препоръките на лекарка, която работи в Банка за майчина кърма.

# 35
Шуши,Мими,при мен е същата миризма и вкус  като размръзявам-много гадно Sick,но опитах и прясна кърма,вкусът е същия,само дето миризма няма,но предполагам,че като престои по-дълго придобива.Аз до като се усетя ,изхвърхи сумати контейнери,ама мисля,че кърмата си е просто такава и не е развалена.Незнам,някой друг да каже,ако има повече опит,но моят Преси я пие.

# 36
Мамчета и моята кърма мирише отвратително като я размразя. Не съм давала на Галя още от нея, но веднъж я помирисах и ми стана  Sick
Знаете ли какво си мислих днес момичета? На колко жени ще се промени живота през месец Март? Уточнявам се веднага, предполагам че почти всички сме забременели през Март. Аз лично на 08.03  Blush а на 31.03 разбрах

# 37
да Ками наистина скоро нашите последователки в Очакващи ще си направят тема  Simple Smile аз съм забременяла 13-15 март някъде Heart Eyes

# 38
момичета благодаря ви много за комплиментите и за честитките за рождения ден!
аз нямам комп и съм много тъжна Sad затова съвсем съм ви изтървала!
Ками- и аз си мислех скоро, че до един месец ще имаме тема очакващи бебета Декември!
Еми златна си душичке Hug

# 39
Little Dreamer i rrhh,Криси благодари за комплиментите smile3522.Орлинка,страхотно се представихте newsm10-сигурна съм ,че ако имаше книжка нямаше да сгрешите и вие щяхте да спечелите.Лека вечер на всички и спокойни сънища!

# 40
Запис, че докато се завъртя нова темичка сте спретнали! Hug
Инвизибъл, благодаря, вече и ние сме на първа страничка Blush
Съжалявам, че съм изтървала Орлина! Whistling

# 41
Много сте изписали от вчера. Запис и отивам да ви чета Peace

# 42
момичета ще ви пусна линк с предаването, само да ми дойде новото пс!

Hug Hug Hug Hug Hug много прегръдки от мен, дано скоро успея да пиша пак!

# 43
Как е Пати?

# 44
  • София
Ние вече спим Simple Smile Вече втори ден не се опъва и не реве по време на кърмене...Страх ме е да се зарадвам, че този труден период е вече отминал, защото миналия път уж премина и после се появи пак с нова сила.

Днес пак излизахме на разхода. Беше много меко времето Simple Smile

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт