ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ей и аз съм изтървала Орлинка ама то от хайманосване цял следобяд.
Eми   bouquet  bouquet
Честито на рожденниците днес   bouquet
Честити месечинки на малките съкровища.
 Praynig PraynigЗа  Пати и Ями

# 46
Мамета помагайте!
Тази вечер кърменето отново беше кошмар!Изцедих се след като Станислав яде около 10 мин и резултата беше около 10 мл.Дали не му достига кърмата?
През деня е спокоен след като се наяде,но вечер става нервен и доста реве,а досега никога не е бил така!Мисля да взема АМ и утре вечер да пробвам да го дохраня с него!Вие какви АМ ползвате и бихте ли ми препоръчали някакво?Досега не съм му давала и затова незнам какво да взема!
Много искам да си го кърмя,но и 3 месеца са все пак нещо!
Лека вечер!

# 47
леле наистина МАРТ месец ни промени живота на всички тук ,аз съм забременяла около 22-23 март,разрах на 13 април много рано разбрах но сега като се сетя ми става  Hug Hug Hugмного мило и драго ,простоооооооо най-прекрасното нещо което ми се е случвало  Hug

# 48
Invisible, както винаги навреме. Страхотна си и неповторима с това вдъхновение за заглавията на темичките!
Вие пък, момичета, сте много добри в писането и докато се усетя сте попрехвърлили 1-2 теми и интересни дискусийки.
Изпуснала съм и Orlina  Sad

Наистина настъпи месецът,  който се преобърна целият ни свят - нашият, семейният и този на нашите близки и роднини. Аз съм забременяла около 15.03, а тестът го потвърди 2 седмици след това.

След като попрочетох всичко назад се сетих за някои нещица:
Някоя мама питаше за Ентерокинд-а - давам го от около месец и подейства веднага, не би могло да е случайност, защото бяхме от неспасяемите случаи на колики в отбора. Давам го 3 пъти дневно по 3 капки и за нас е достатъчно. За сега не смея да го спра.
Данитка, ти май писа, че мажеш с глече венците. От кога се препоръчва? Мисля, че пишеше от момента на пробиването на зъбчето. Може ли и по-рано - сега когато са раздразнени и болезнени венците? А за Дентокинда - знаете ли нещо?
За косичката - загубихме я в края на първия месец като остана само около вратлето. Постепенно "залесихме" и сега вече бавно излизаме от отбора на плешивците.
Ние също плачем сърцераздерателно със сълзички  smile3518.
Реших да изпробвам пеленките Pufies - изключително са мекички и тънички и ластиците не оставят следи по краченцата  много са комфортни newsm30. Формата и дизайнът са добре изкопирани. Почти сме изразходили 1 пакет от 22 бр. размер 3-ка и нямаме обриви, подсичане или други алергични реакции. Обаче, до момента едва 3-4 от целия пакет НЕ СА ПРОПУСНАЛИ! На всеки 3 часа се от преобличаме! За 3 дни се скъсах от пране wash Повече няма да подкрепя родното производство на пеленки - още повече, че и цената им хич не е изгодна. Също, както и с цената на праха Тео Бебе - добре, че поне той се държи прилично.
Продължаваме с Либеро - почти са безгрешни!

Извинявам се, че стана дълго!

# 49
Ето ни "наспани" или поне Галина. Стана в 5:30 часа наспана и свежа като ряпа, а аз  Crazy  Shocked  #Crazy
Ох незнам вече какво да правя с това диване, дето става толкова рано. Заспива в 20 часа и аз докато се оправя и си легна станало 22. После следва едно хранене към един и в 5-6 е вече готова за "нови подвизи".
Анели за кърмата, наистина е хубаво да си кърмиш детето, но изцеждането си е наказание. Всяка нощ след като я нахраня се изцежда още около 40-50 мин и от какво ми остава да спя! Ама здраве да е

# 50
Добро утро!!!ПО едно кафенце със здравословна закуска?

Ние тези дни бяхме на планина.Беше прекрасно.А малката се държа великолепно,все едно в планината сме я раждали.
Честити месечинки на всички празнуващи:     
Весел и усмихнат ден на всички.

# 51
nucaHa дам аз мажа венците  Peace Те зъбите като избият няма за какво да се маже,то им изтръпва чененцето,нооо за кратко  Rolling Eyes около 20мин,но точно толкова и трябва да заспи

Аз пък забременях на 26 февруари,та март не го броя  Laughing Mr. Green

Ние да си кажем,че за последно хапваме 21:30 и спим до 6:30 и в 7 хапваме,после пак спим до 10,11 и после вече игра му е майката  Joy Joy Joy

# 52
Здравейте, мами декемврийки  Hug
Преди време пишех в темата ви под името kaliakra, но се наложи да ви напусна  Cry Така или иначе хвърлях отвреме на време по едно око на темичката. Много ви се радвам на вас и на бебоците ви. Страхотни сладури!
Най-накрая се престраших да ви пиша и да се похваля. Нашия господин живот и здраве го чакаме около 16.06 и сме безкрайно радостни със таткото. Няма да досаждам повече засега, но определено ще пиша пак.
Специални поздрави на Invisible и yoyoana  Hug

# 53
  • Пловдив
Добро утро!
Ками и ние се будим към 5-5.30, ядем ,гукаме и си играем , чак към 8 момата заспива  и аз като теб обаче се #Crazy #Crazy #Crazy
Наистина , цеденето е мъка , обаче така ни е писано Rolling Eyes Rolling EyesДай боже все да имаме  , пък ще спим децата като пораснат.
И аз съм много доволна от Ентерокинд-давам си  го и да чукна на дърво колики няма .

Иви , радвам се за теб.Желая ти лека бременност до края и едно прекрасно бебче Hug Hug!

Гледам говорите за март-аз ще уважа април , защото по мойте сметки съм забременяла на 06.04 , а разбрах на 25.04 -малко преди Великден -това ми беше подаръка Heart Eyes Heart Eyes

Честита месечинка на малките мишлета -да са ни живи , здрави и много щастливи  bouquet  bouquet

Хубав ден!

# 54
Добро утро момичета!!  newsm22

Абе мислих, мислих и пак нищо не реших. Значи смятам в най- скоро време вече да взимаме актовната гимнастика обаче се зачудих къде се слага тва чудо? Може ли да се пльосне на земята? Малко тъпашко ми се вижда. Вие ползвате ли и къде ги лепкате ако ползвате?

Гледам фитнеса коментирате... Аз нито фитнес, нито уреди нито 5 кинта. Слаба работа, ша си остана грозна и дебела. А яла да видиш кво чудо става и като одъртея. Грозна, дебела + бонус- дърта. И кранта за гарнитура. Ужас ужас. 52 кила съм, корема си стърчи и това си е...

Аз за зъбките сестра ми донесе някъв гел, дето се мажат венците, обаче още не съм го пробвала щото още нямаме зъби. Не се ли маца като избият? Все пак сега ква болка да притъпява, то и без тва няма такава... де да знам и аз...

Аз забременях на 8-ми март. То май тва 8 ша ми изяде тиквата. Само месеците са различни обаче и ме боднаха на 8-ми /девствеността имам в предвид/ на 8-ми съм се пръкнала... с мъжкия художник на малката /той е роден на 4-ти/ имаме разлика точно 4 години, 4 дни и 4 часа /всичките в негова полза баси нечестния живот.../... половината на 8 е, кво ся? Опитвам се да вкарам логика, не ми се отдава много много...

siseto84 защо не опиташ да се изцедиш преди да си кърмила, и после и го дай с шишето. Така ще разбереш горе долу колко кърма имаш в цицата като цяло, макар че нали казват че бебето изсуквало повече от тва дето си издояваш ама все пак да се ориентираш горе- долу...

ГОТ ДЕН МАЦКИ

# 55
Добро утро мамета!
Чакам мнения за АМ,че цяла нощ не съм спала от притеснение дали наистина не ми стига кърмата!
Иви радвам се за теб!Лека бременност и на финала здраво бебче!  bouquet
Относно Март месец-аз съм забременяла около 27-ми,а разбрах на 25 Април Wink!
Наистина този месец промени живота ми!Сега се радвам на най-прекрасният подарък,който живота може да ми поднесе!
Лек ден на всички!

# 56
Добро утро, момичета  smile3507!
Аз чакам момето да заспи, че да подхващам Синди  jump ! Макар че само от седмица правя упражненията й, да ви кажа виждам вече ефект ... а може и да се заблуждавам?! Най-малкото сега вече нямам търпение да си ги направя, а не както в началото - да се самоубеждавам сума време Laughing!!!
Иначе навън е излязло страхотно слънчице и мисля след следващото хапване да "хващаме пътя" с принцесата!
Да ви се похваля, вече си платихме нощувките за лятната почивка в Гърция. От няколко години не съм ходила на море и вече нямам търпение sun  ...

Приятен ден на всички!

# 57
  • София
Здравейте мами Simple Smile

Ние вчера бяхме на консултация - малкия много го похвалиха - ама нали знаете - "нашето гардже си е най-хубаво" Simple Smile биха и пентаксима - рева малко но се успокои бързо - даже спа после и си направихме около час разходка с с количката... обаче вечерта беше кошмар - около 3-4 часа само рев яко и не дава нито да го пипнеш нито нищо - само в една поза гушнат спира да плаче - препотих се 100 пъти.. наспа се и сега е кукуряк Simple Smile

Да ви се оплача - взех си резултатите от гинеколога и противно на очакваното микробиологията да е проблем - по-лошо според мен - проблем ми е цитонамазката.. група 3  #Crazy #Crazy. До сега винаги съм била първа и си я правя през 6-8 месеца... Лекарката каза че може и да е от раждането- така че мами които още не е ходил на преглед - призив от мен да го посети ...
сега ще потърся и второ мнение за предписаните лекарства защото за мое огромно съжаление трябва да спра да кърмя докато го пия.. поне. та оплаках ви се.. отиваме да се гушкаме сега с малчо

# 58
  • София
Добро утро!
Аз днес съм наспана Grinning и макар че ще ми излезе през носа сигурно, поне сега да се похваля  Laughing
siseto84 и при нас имаше такъв период - през деня си се храни без проблем, а само на вечерното хранене почваше да се тръшка и да мрънка. Абе държеше си се като гладен човека, хапе си ръцете, отваря устата и реееввв. И аз таки си мислех, че сигурно не му стига кърмата и съответно правех Аптамил и дохранвах. Така 3-4 дни и взех да се чудя накрая как пък само вечер на едното хранене да не му стига кърмата. Премерих го и какво да видя - за 10 дни беше качил 700гр. Съответно остана без аптамил още на същата вечер  Grinning Слез храненето помрънка още 10 минути и след това спря и си заспа. Толкова ни беше дохранването. Сега като се замисля най-вероятно са били колики и е мрънкал не от глад, а да ми виси на гърдата, че се успокоява. Затова, моят съвет е да изчакаш няколко дни преди да му дадеш АМ, а пък давай капки против колики вечер.  Peace
latka второ мнение задължително, но ако питаш мен повтори и цитонамазката. Трета група въобще не е за пренебрегване.

# 59
  • Пловдив
Добро утро ,

Честита месечинка на бебчетата днес.Да са живи и здрави и да носят само радост на мама и тати   bouquet !

siseto84 погледни и прочети предните ни теми.Почти няма темичка , без да сме коментирали АМ  Peace.Аз давам АМ-Celia.

Мали, Thinking мами за какви колики си говорите още?Не преминаха ли?Ние сме най-малки или поне едни от най-малките и забравихме какво е това колики много , много отдавна.Дано не се върнат де  Praynig, въпреки че се съмнявам.Стомахчето й с всеки изминат ден узрява , не се захранваме ,храненето е същотомо,момичета сме  и всичко това е в полза на нас , а не на коликите.Аз се бях подготвила , за дълги безсънни нощи и много болка за принцесата ми, а то не ги усетихме, даже съжалявам малко , че съм и давала профилактично нещата.На всички бебчета, които още ги мъчат , бързо отминаване.

Аз разбрах точно на Велик Ден , а съм заченала 5.04  Party.За чувството , не може да се опише и всички тук слава Богу сме го изпитали.

В това хубаво време не може деня да не е весел , усмихнат и спокоен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт