Eми

Честито на рожденниците днес

Честити месечинки на малките съкровища.
За Пати и Ями
.
. Формата и дизайнът са добре изкопирани. Почти сме изразходили 1 пакет от 22 бр. размер 3-ка и нямаме обриви, подсичане или други алергични реакции. Обаче, до момента едва 3-4 от целия пакет НЕ СА ПРОПУСНАЛИ! На всеки 3 часа се от преобличаме! За 3 дни се скъсах от пране
Повече няма да подкрепя родното производство на пеленки - още повече, че и цената им хич не е изгодна. Също, както и с цената на праха Тео Бебе - добре, че поне той се държи прилично.
Те зъбите като избият няма за какво да се маже,то им изтръпва чененцето,нооо за кратко
Така или иначе хвърлях отвреме на време по едно око на темичката. Много ви се радвам на вас и на бебоците ви. Страхотни сладури!

!

!
!
! Макар че само от седмица правя упражненията й, да ви кажа виждам вече ефект ... а може и да се заблуждавам?! Най-малкото сега вече нямам търпение да си ги направя, а не както в началото - да се самоубеждавам сума време
...
биха и пентаксима - рева малко но се успокои бързо - даже спа после и си направихме около час разходка с с количката... обаче вечерта беше кошмар - около 3-4 часа само рев яко и не дава нито да го пипнеш нито нищо - само в една поза гушнат спира да плаче - препотих се 100 пъти.. наспа се и сега е кукуряк
. До сега винаги съм била първа и си я правя през 6-8 месеца... Лекарката каза че може и да е от раждането- така че мами които още не е ходил на преглед - призив от мен да го посети ...
и макар че ще ми излезе през носа сигурно, поне сега да се похваля
Слез храненето помрънка още 10 минути и след това спря и си заспа. Толкова ни беше дохранването. Сега като се замисля най-вероятно са били колики и е мрънкал не от глад, а да ми виси на гърдата, че се успокоява. Затова, моят съвет е да изчакаш няколко дни преди да му дадеш АМ, а пък давай капки против колики вечер. 
!
.Аз давам АМ-Celia.
мами за какви колики си говорите още?Не преминаха ли?Ние сме най-малки или поне едни от най-малките и забравихме какво е това колики много , много отдавна.Дано не се върнат де
, въпреки че се съмнявам.Стомахчето й с всеки изминат ден узрява , не се захранваме ,храненето е същотомо,момичета сме и всичко това е в полза на нас , а не на коликите.Аз се бях подготвила , за дълги безсънни нощи и много болка за принцесата ми, а то не ги усетихме, даже съжалявам малко , че съм и давала профилактично нещата.На всички бебчета, които още ги мъчат , бързо отминаване.
.За чувството , не може да се опише и всички тук слава Богу сме го изпитали.