ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро

ivi_81 миличка много се радвам за теб  Hug спомням си случилото се и бях сигурна че скоро ще ни се похвалиш  bouquet желая ти лека бременност до края и много здрав и послушен юнак. Термина ти е на рождения ден на сестра ми  Heart Eyes пиши пак  Hug

Данитка направо ме застреля с тоя режим на Йоанна  Crazy супеееер!! Кристиан започна пак да си се буди нощем мислех че е защото го слагам в неговото легло ама от 2 вечери го слагам при мен и е като часовник заспива 11ч. до 4ч., после в 8ч. и става не иска повече да заспива, до към 10ч е буден и чак тогава придремва за 40мин. макс 1ч.  ooooh! съвсем го обърка режима....а така хубаво си спеше по цяла нощ без да мръдне.

latka
направо ме стресна, дано бързо се оправиш  Hug

За Pufies и аз съм много доволна, изхабихме един малък и сега почнах един голям пакет до сега ми е пропуснал само 1 памперс и то такъв който сложих вечерта в 23ч. и свалих сутринта в 8ч. Peace явно също има значение "кройката" на детето.

при нас май още няма да има зъби, поне не виждам да са подути венците. Ама оня ден четох в Майки(бъдещи и настоящи) че мажели венците с ракия  hahaha hahaha  Rolling Eyes хем да се смееш хем да плачеш и бебетата спяли по цяла нощ ..защо ли?!  Laughing

Честита месечинка на всички бебоци, да са живи и здрави и много послушни   bouquet

момичета пада ли ви косата, останах с два косъма на главата  Cry Cry Cry пия уж витамини ама мижи да те лажем е всичко ooooh!

Днес ще има разходкааааа  sun

# 61
  • София
Добро утро! Пия си кафенцето с вас и чакам бебка да се събуди. Ще я кърмя и излизаме.

И аз съм към месец Март - на рождения ден на тати (23-ти) сме направили бебка-дребка.   Laughing  
Аз разбрах може би към 10-ти април....

На Албенка много й помага едно чайче на Хип - детски чай се води. Вечер си изпива 50мл и спинка като къпана.  Peace

И аз не съм гледала Орлина, защото бяхме на разходка.

Отдавна спрях да се цедя. При мен кърмата сама си изтича като ми се напълнят гърдите, а бебка ги изсуква горе-долу до дъно. Писна ми много бързо това изцеждане, а и резултата при мен беше 2 пъти повече кърма......

Не си спомням дали сте писали - на мен започна да ми пада косата - имате ли идеи с какво да я подсиля?  newsm78

Честити месечинки на бебоците!  Hug
Стискам палци на Пати! Praynig

Еми - писали сме по едно и също време за косопада.  Laughing

# 62
Добро утро и от нас.
За изцеждането говорите. Аз почти не съм се изцеждала, само в началото когато наистина много ме заболяха гърдите цедях. Но си е голяма досада това цедене. И при мен така сами ми текат гърдите когато се напълнят.
Аз съм забременяла м/у 10 и 16 март, а разбрах на 3 април. Ние искахме бебче, но като направих теста така ревах Laughing хем се радвах, хем се чудех дали ще мога да го гледам. Абе хормони. Оказа се че не е толкова трудно колкото си мислех и няма нищо по хубаво от това да ти се хили насреща едно сладко бебче Hug Понякога като се събуди Йоан така ми се спи, че направо ooooh! но като почне да ми гука и да ми се смее ми минава всичко

# 63
Привет  Hug
Иви 81 радвам се за теб желая ти лек остатък от бременността и едно здраво момченце на финала  Hug
Аз също ще уважа април- забременяла съм около 8- ми, а разбрах на връх Велик ден Laughing
Сега като се амисля колко развълнувани бяхме с таткото............. Ох обзема ме една носталгия чак пак ми се иска да съм бременна. Но за сега мислим да почакаме  Mr. Green
Една приятелка сега е бременна и вчера ми се похвали, че си има първа снимчица от видиозона. Аз така се зарадвах, като се сетя и  аз как се чувствах.  Heart Eyes
Славяна вчере си забеляза ръцете и беше много смешна как си ги върти пред очите и сякаш се пита: това пък от мен ли е и какво е?  Joy Вече си има и любима играчка (най- после  ooooh! )
Честита месечинка на всички бебоци   bouquet baby_neutral
Лек и усмихнат ден  Hug

# 64
  • София
Добро утро!
Благодаря ви момичета за жълтеницата и за мненията за количките!  bouquet Аз окончателно се спрях на Уно-то, само цвета ще уточня на място, че искам да ги видя на живо.

И ние имаме кофти режим, ама какво да се прави. Лягам си с него в 8-9 часа и така, иначе няма наспиване. И през деня не мога да легна, че той спи по 20 минути. Ама така е да видя какво е било на майка ми, като и аз не съм искала да спя Rolling Eyes

Иви, много се радвам! Лека бременност и една такова сладко бебе на финала!
LLBB-bubeto, ама вие не спирате Laughing Браво на вас! И аз чакам момента, в който почваме с пътуванията!
Нена, ти да не си от Бургас? И аз съм от там и за Великден отиваме и ще остана месец някъде. Ако си там може да направим една разходка в морската, а даже може да организираме една среща с бургаските мами. Wink

За косопада - моя не е почнал още, но знам че няма спасение след бременност. Тя трябва да си окапе тази коса. Иначе за косопад се пие калций Peace Аз се мажа и с бадемово масло Peace

# 65
  • Варна
Здравейте,мамчета!
Мнооого отдавна ви чета,още когато бях бременна,много сте ми полезни ,много информрани.
Страхотни сте.благодаря ви  bouquet
Подхванахте темата за зачеването и не се сдържах да  се похваля и аз с моето"чудо",а именно синът ми Никола,който се роди на 23.12.08г.,3,100кг,49см.След 6-годишен неизяснен стерилитет и ходене по мъките април месец почнах инвитро процедура и по средата и с изумление моя Док установи,че аз вече съм бременна Grinning Grinning.Можете да си представите връхлетялото ме щастие.
Сега бебчо е в ръцете ми и аз съм най-щастливата мама на света.
Стана дълго,извинявайте.
Ще се радва да ме приемете във вашата невероятна компания.

# 66
Здравейте момичета, благодаря на Инвизибъл че ни е включила в колажа.За млякото питате, ние сме на НАН1 и беба си хапва добре, не сме имали проблеми до сега.Вчера вечерта я водих на разходка и пазар и тя през цялото време спа.Проспа цялото пазаруване.Притеснявам се че се храни по четири пъти на ден, някоя мама има ли подобен проблем. ooooh!

# 67
Привет,мамчета! Hug
Иви,желая ти прекрасно бебе през лятото! Grinning
Латка, Confused  Praynig

Кади,най-сетне се появи при нас!  Hug Мислех си за теб! Grinning

Налегнали са ви романтични спомени за зачеването...моя щастлив месец е Април! Не само тогава е моя рожден ден (19.04) ,ами и с двете си деца съм забременяла в първите дни на този месец! Grinning И двата пъти разбрах,че ще ставам мама в един и същи ден 20 Април и двата пъти поднесох новината на щастливите баби и дядовци точно на Великден! Grinning

Тази сутрин моя сладкиш се събуди в 9ч! #Crazy А снощи заспа в 22! Grinning

Приятен ден! Hug

# 68
                                 Добро утро  bouquet
    Пролетта ни се усмихна с  хубавото време. А също и добрите новини - ivi_81, много се радвам за теб! С пожелание за лека бременност и хубав бебок smile3525
  Сега една година почти по-късно, когато видях двете чертички от теста, разбирам че няма по-голямо щастие.
  Говорите за косопада, при мен още нямя, но забелязах че дългите ми мигли вече не са същите hahaha
    Кади, добре дошла  bouquet
  Днес размразявах за пръв път кърма и специално обърнах внимание на мириса, цвета и вкуса- няма разлика от нормалната. Говорих и с една лекарка, която каза че ако се променят, или се съмнявам- изобщо да не се дава на бебчо, защото в нея са се образували токсини.

# 69
здравейте сладурки,
все още нямам косопад,а и така се надявам да ме подмине...
моят месец също е март,аз забременях на 8 март Laughingама разбрах чак на 21 април Simple Smile
Иви 81,лека бременност ти пожелавам и на финала най-сладкото момче Hug

# 70
Здравейте мами,
ние вчера бяхме на 2 лекаря,кашлицата не е опасна,било от сополките та сега капем капки за сополки. Ходихме и да проверим има ли поликистоза на бъбреците,няма но лигенчетата са по дълбоки и задържат капки урина.Буева го нарече козметичен дефект и каза да следим как ще израсте.Щяло да стане проблем ако се оголеми десеторно,затова че стискайте ни палци да не се оголемява и да си го израсте от самосебе си.
Иначе сме добре,аз се отказвам да му спирам нощното хранене,просто не мога,пробвах какво ли не ,чай,разредено мляко... ефекта е пищене по 20 минути в 3-4 през ноща докато не му дам да яде.Затова че немога да го откажа ,надявам се той сам да го направи скоро.
Аз не знам кога съм забременялано е било някъде около края на март,началото на април,мисля че на 1 април и за ирония на съдбата на този ден ми беше термина на предната бременност която завърши неуспешно.

# 71
  • София
Здравейте мамчета.  Hug

Честити месечинки на всички бебоци. Да са здрави и много послушни.    bouquet

Иви, лека бременност и най-красивото бебе през лятото.  Hug

Кади, добре дошла в декемврийския отбор.
И аз все още нямам косопад и дано ме отмине, макар че май е малко вероятно.
Относно забременяването аз съм в април месец, но доста по-късно разбрах че не бях от най-редовните. Спомням си, че си правих два теста за по-сигурно и чак към втория месец отидох на гинеколог.  Laughing И с таткото бяхме хем много радостни, хем шокирани защото доста бързо забременях след като решихме да не се пазим. Еххххх, спомени.......

И ние днес ще сме на разходка, ама го чакам да се събуди юнака и да се нахрани, че днес направо ме учуди колко бързо заспа, на фона на вчерашното будуване.

И аз не съм се изцеждала. В началото се пробвах, но нещо не успях, а бях събрала 3 помпи вкъщи и се отказах. Може би и за това взе да ми намалява кърмата, ама колкото толкова. Ще видим до кога ще успея да го кърмя. Иначе за АМ аз давам НАН 1 и детето го харесва.

Пати Praynig

Много дълго стана, за това ви пожелавам лек ден и приятни разходки.  Hug

# 72
kadi  ха добре дошла!!!
Диди еми така е .Ние много пътувахме и сме решили с бебка нещата да не се променят.Първото и пътешествие беше на 19 дена-ходихме за няколко дена на гости.И от тогава не се спираме,а и на нея добре и се отразява.Гледаме да не разваляме режима(къпане и т.н.)и нямам впечатление да не и е добре.Единственото,което не давам е да я гушкат много и т.н.Малко егоистично,но не позволявам много да я лигавят,да и се радват шумно и такива работи.За мен е важно тя да расте спокойна и до сега мога да се похваля с ефект.Спи си по 9 часа гука си и се радва,но ако някой започне да иска да я мачка много тя сама наддава рев.
Отплеснах се.
Гледам за забременяването си говорите.Мойта глезла сме я направили на моя рожден ден.(12.03),разбрах от теста на 12.04.Тя се роди на 12.12 ,а баща ми също е роден на 12-то число.Съвпадения големи.
eses  много хубави новини.Вярвам ,че  ще израстете проблема.А за нощното хранене стискай зъби-дребната изведнъж започна да я прави паузата от само себе си.По добре хранене отколкото пищящо бебе и нервна и недоспала майка. Hug

# 73
Изцедих се за обедното хранене и резултата беше 140 мл,а имаше и още Laughing!
Дадох на Станислав да яде от шише и той си го изпапка без да се дръпне нито 1 път! ShockedКогато го храня от гърдата не спира да се дърпа и да реве!Мисля си,че кърма имам достатъчно и ,че се дърпа заради колики!Все пак обаче купих Фризолак 1 да имам!
Относно косопада и аз още нямам,ама очаквам,защото едва ли ще ми се размине!
Добре дошла kadi! Hug

# 74
Здравейте мами бърборни!
Човек не може да ви изчете, а камо ли да пише.
Аз да се включа по темата за забременването ми. Беше точно на 23.03, а след 2 седмици теста ми след 10 години чакане на две чертички, най-после беше положителен. Тогава си мислех, че няма по-голяма радост, но имало - 5.12.2008 г. Simple Smile
Ние се храним по 5 пъти на ден, преди време ги бяхме намалили и на 4, но пак си ги върнахме.
След малко ще ходим при педи на консултация и да ни бият втория Пентаксим-дано и сега всичко мине както преди.
Ще се отчета!
Честити месечинки на всички малки бебочета!!!

Общи условия

Активация на акаунт