ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Привет!

Направихме си една разходка малка днес с кенгуруто, добре че е то  Grinning, че в нашия квартал не е пригоден за майки с колички - струва ми се невъзможно да се разхождаме с нея.  Sad
Изобщо не мисля и да махам нощното хранене, а и не ми тежи - освен че така се стимулира лактацията, това е най-лесното и бързо кърмене при нас за цялото денонощие.  Laughing
А как се справяте с лапането на ръцете - дали да не й купя вече чесалки? Не иска залъгалка и това е!
ziggie_81 аз активната гимнастика я слагам на леглото.

siseto84 моята кърма спря от силен стрес, но с често кърмене и пиене на чай вече се оправиха нещата. И аз постоянно мислех за АМ, но мисля че няма да се налижи да дохранвам. Смело си кърми и не мисли, че бебето е гладно. Моята мома постяно си яде ръцете, вечер е същото положението - все ми се струва, че не яде достатъчно, явно е нещо временно. Не се отказвай и предавай!

latka дано е грешка!  Hug

Invisible моята за сега не пада, но до кога ли? Mr. Green

kadi
честито бебче и добре дошла!  Grinning

eses ще го израстете проблемчето.

А къде е bg_desi?

Като гледам май всички сте на разходка!  Wink

# 76
ние не сме на разходка,днес тук хем е слънчево,хем по притъмнявамалко,а така ми се излиза. Crossing Arms

# 77
Ние се прибрахме от разходка Simple Smile

Иви, безкрайно се радвам за теб  Hug Желая ти леко бременеене и здраво бебче! Ще чакаме да се похвалиш като се появи малкия принц.  bouquet

Еми, това с ракията ме разби.. Не бях чувала за подобна глупост.  ooooh!

Кади, сигурно е била страхотна емоцията.. Представям си как сте реагирали на новината.. Да ти е жив и здрав Никола. Hug

# 78
Здравейте,
Ех не мога да ви изчета, само попреглеждам. Нали временцето е хубаво и все гледаме да сме навън и то не остава време да пиша.
Започват месеците когато са заченати нашите деца, а сега вече са в ръцете ни, голяма магия е това  Heart Eyes
Толкова се радвам че го има форума и вас, с които споделях радости, тревоги и оплаквания от бременноста и сега продължаваме да обсъждаме майчинството, и като знам как бързо ще се изтъркулят годините и нашите бебчета ще са вече пораснали деца... Радвайте им се безгранично сега, защото тези мигове с мъниците ще отлетят неусетно и ще останат като един приятен спомен, към който ще се връщаме с носталгия.

# 79
И аз да споделя за нашето"чудо".След 5 години ходене къде ли не и 2 инсеминации,април решихме да направим 3-та инсеменация,но не се стигна до нея защото на Великден разбрах че съм бременна почти от месец.Не мога да ви опиша чувствата които ни връхлетяха в този момент.По изчисления на док съм забременяла началото на април(преди година почина моя баща на 04 април) и термина ми беше за Коледа-рожденната дата на моя баща.Съвпадения,които ме направиха много щастлива.Дати,които никога няма да забравя.Бог чува молитвите на всички!                                               Почивай в мир мили татко!

# 80
  • Пловдив
Ние току що се прибираме от разходка .Трябваше да се приберем за храненето , защото водата за АМ беше студена.Някой от вас беше писал , че млякото в термобокса на Canpol се запазва 5 часа и аз взех от него. ooooh! Нищо подобно  Naughty , ако в чантата на количката го бях оставила , щеше да бъде същото.И така Габи си направи паузата от 4 часа от предно хранене и когато поиска , не можеше да се нахраним и докато се приберем тя стана доста по-дълга.Знам , че темата за добър термобокс се разискваше , но препоръчайте  качествен такъв.Ако не ще минавам на термос  Thinking колкото и да не се препоръчва.

# 81
Ето ни и нас, бяхме на дъъъълга разходка с Орлина и Лени беше много приятно. Моя звяр спа през повечето време и беше супер Party Party бебе Димана и бебе Йоана са такива сладуранииии и кротушанки пу пу душички Hug Heart Eyes

rrhh аз си реших проблема с термос  Peace никакви термобоксове не задържат така температурата.

yoyoana страшното е че има хора които го прилагат на децата си  Rolling Eyes

kadi добре си ни дошла, много се радвам че сте успели след тази дълга борба и си имате прекрасно бебче, да ви е живо и здраво   bouquet

# 82
  • София
Аз само се записвам, ще ви чета и ще пиша като ми остане малко повече време Wink

Понеже гледам, че Сасано пита за bg_desi, да я издам - на 3 март я видях да пазаруват с тати и бебе в технополис, но не успях да и се обадя, че действахме с консултанта. Мартинчо спеше сладко-сладко Wink

# 83
  • София
Здравейте и от нас. Днес излязохме в 10.30 и едва сега се прибираме. Ходихме в Младост при сестра ми. Разхпдката до там и обратно ми се отрази много добре. А и малчо така си поспа. Прибрахме се за храненето в 16 ч., похапна и заспа и все още спи.
А ние довечера сме на рожден ден. Имам изцедена кърма и майка ми ще дойде да гледа Мартин. Ще се почувствам като бял човек, обаче с дрехите имам проблем  Embarassed А утре сме на детски рожден ден.
Този месец при нас е изпълнен с празници и много му се радвам, пък и идва хубавото време  Simple Smile

Иви, радвам се за добрата новина, да ни се похвалиш с бебчето  Hug

Кади, добре дошла  Simple Smile

Латка,
надявам се, че резултатите не са верни, стискам палци.

Е вече се размърдваме, отивам да сменяме пампи, да играем, да правим гимнастика ...

# 84
  • София
И ние бяхме на разходка, но само за 2 часа, че нещо времето се развали. Добре че се прибрахме, че такъв вятър се изви тук  Rolling Eyes

Инвизибъл, по повод на ракията.... Нашият тати една вечер ми предложи да му дадем една-две капки вино на малкия, че да заспи защото много плаче  Joy Естествено това беше шега.

# 85
   Сигурно вече сте се прибрали от разходка, за това да си задам въпросчето. За два-три дни ми се налага да давам АМ и купих APTAMIL 1 Comfort(Immunofortis) - незнам защо избрах това АМ, НО го пробвах на вкус и ми се стори с метален, горчив вкус, и също с едни "нещица" вътре....., а добре разбих. Та въпроса ми е, ако някоя мама го ползва, моля да сподели впечатления Wink, дано само хубави Joy

# 86
rrhh, аз така и не съм купувала термобокс или уред за притопляне на мляко ... Приятелка ми каза за термоса и това си ни беше варианта и за нощното хранене. Вместо да плаче мъничето и аз да се мотая полузаспала, всичко става за нула време и всички са хепи.  newsm10
Сега като излизам, дори и да мисля, че ще се прибера навреме за следващото хранене, за всеки случай вземам термоса с топлата вода и шишето със сипаното количество вътре и съм готова за всякакви подвизи. Така не се налага да тичам към къщи с разплакано бебе и скъсани нерви ... А и ако видя някоя приятелка, винаги мога да седна някъде навън на по кафенце, а в същото време и на бебка режима ще е спазен!
А защо не се препоръчва термос?  newsm78

Жени, моята девойка от Имунофортиса се запече ужасно - не се изхождаше по 5-6 дни ... Съжалявам, но при нас беше така!

Кади, добре дошла при нас!  welcome

# 87
  • Пловдив
Invisible   Hug  bouquet Благодаря ти за бързия отговор както винаги  Hug !Аз също смятам да минавам на този вариант,  явно термобокса е още една от абсолютно безполезните вещи  Hug.

Little_Dreamer Благодаря ти   bouquet !Аз обаче си купих уред за претопляне.Не съм много доволна от него не заради бързината , а заради това , че преварената водата не е достатъчно топла и не винаги млякото се разбива добре.Това , което използвам аз се нуждае от по-топла вода , за Фризолака ми ставаше идеално иначе.Ще го използвам в переспектива за затопляне на храната като се захраним , за да избегна микровълновата и така  Hug.

# 88
Жени вкуса е метален защото съдържа повече желязо те всичките млека има подобен привкус, иначе отзиви нямам конкретно за това мляко.

Уреда з апритопляне на мен ми вършеше чудесна работа докато кърмех, после за пюретата ще го ползвам много е удобен моя е на Авент  Peace

# 89
  • Варна
Благодаря ви момичета за топлото посрещане. Grinning

Моя беб е доста ревлив,коликите продължават с пълна сила,въпреки опитите ми да ги понамаля с всички видове капки,които се
коментираха тук.От 20 дни,откакто е изцяло на НАН 1,акото му е постояно зелено и се изхожда на 2,3 дни.опитах и с Хипп,но от него повръща .Имали и други със зелено ако продължително време?Педито каза,че няма проблем,ама аз се притеснявам.

И още един въпрос:С какво си пренасяте пентаксима от хладилника до педито?
Хладилните чанти са с доста голям обем.

Общи условия

Активация на акаунт