Направихме си една разходка малка днес с кенгуруто, добре че е то
, че в нашия квартал не е пригоден за майки с колички - струва ми се невъзможно да се разхождаме с нея. 
Изобщо не мисля и да махам нощното хранене, а и не ми тежи - освен че така се стимулира лактацията, това е най-лесното и бързо кърмене при нас за цялото денонощие.
А как се справяте с лапането на ръцете - дали да не й купя вече чесалки? Не иска залъгалка и това е!
ziggie_81 аз активната гимнастика я слагам на леглото.
siseto84 моята кърма спря от силен стрес, но с често кърмене и пиене на чай вече се оправиха нещата. И аз постоянно мислех за АМ, но мисля че няма да се налижи да дохранвам. Смело си кърми и не мисли, че бебето е гладно. Моята мома постяно си яде ръцете, вечер е същото положението - все ми се струва, че не яде достатъчно, явно е нещо временно. Не се отказвай и предавай!
latka дано е грешка!

Invisible моята за сега не пада, но до кога ли?
kadi честито бебче и добре дошла!

eses ще го израстете проблемчето.
А къде е bg_desi?
Като гледам май всички сте на разходка!

, ако в чантата на количката го бях оставила , щеше да бъде същото.И така Габи си направи паузата от 4 часа от предно хранене и когато поиска , не можеше да се нахраним и докато се приберем тя стана доста по-дълга.Знам , че темата за добър термобокс се разискваше , но препоръчайте качествен такъв.Ако не ще минавам на термос
колкото и да не се препоръчва.
никакви термобоксове не задържат така температурата.
Естествено това беше шега.