ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Първо...честит празник!Желая ви красота,романтика и любов! Hug
Второ...Шуши, Shocked,не се самоизтезавай така! Confused Милото ти детенце...стискам палци скоро да е ок! Praynig
Трето...Кади ,благодаря за съвета! Hug Утре ще ги водя при педи,засега са на сиропи,капки,мехлеми... Siseto84,orlina, Hug!
За къпането...аз къпя бебо около 21ч. Peace
За водата сте споменали...аз водя не давам! Peace А дъщеря ми пропи вода на 1г 3-4 мес! Rolling Eyes
Стерилизирам шишетата и помпата след всяко ползване,залъгалката 1-2 дневно! Peace Смятам да е така поне до 6-я месец.
За захранването...ето няколко статийки,не съм ги чела целите,защото избягвам да се задръствам с инфо,но когато му дойде времето ще им обърна внимание! Peace
http://karmene.greatnow.com/otlagane.html
http://karmene.greatnow.com/diabet.html
http://karmene.greatnow.com/gotovo.html
http://karmene.greatnow.com/izbiagvane.html
http://karmene.greatnow.com/osnovizahr.html
http://karmene.greatnow.com/mlechni.html
http://karmene.greatnow.com/rejim3.html

И довечера умната,ей,да не ви посети някой щъркел скоро-скоро! WinkВъпреки,че то няма лошо,де! Party

rrhh,благодаря ти! Hug Blush Болнички сме все още,но все така хубави! Laughing

# 196
  • София
Шушинка не се обвинявай. Не можем да знаем всичко, а и малките мишки няма как да ни кажат какво им е.  Wink Добре, че си го завела при педи и аз точно мислех да ти казвам, че може да е от ушичките, ама добре че моята майка ме предупреди за това.

Мимина, дано скоро и твоите сладури да оздравеят.  Hug

# 197
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Желая ви много любов, щастие и прекрасни мигове!  newsm51

Относно стерилизирането, аз не стерилизирам абсолютно нищо, освен преди първоначалната му употреба. При баткото като млада и зелена майка, стерилизирах всичко веднъж дневно (така ми каза една стара акушерка в МД, че е напълно достатъчно), сега няма и толкова. Бибата изплаквам само с вода.
Що се отнася до къпането - с оглед на това, че все още има колики от време на време, го къпя тогава, когато е спокоен и когато ми е удобно на мен, може да е в 8 вечерта, а може и да е в 10 сутринта. Важно е на детенце да му е спокойно и да се радва на банята.
А, за малко да забравя, не преварявам и водата, ползвам изворната на Девин. Изобщо гледам си го като цигане  Laughing Нали някоя мама питаше дали при вторите деца е същото - не е. Далеч по-спокойно е, няма я паниката и престараването. Има го само притеснението, но то е неотменна част от майката, дори и десет деца да има.
rrhh това със запалката по-скоро ще стане пържено  newsm78 , не е нужно да е преварено, достатъчно е само да е затоплено.
Иначе едни капки "Отипакс" вършат същата работа.

# 198
  • Пловдив
мимина бързо оздравяване на малчовците  Hug за инфото   bouquet Hug.

.svetlanka. на малко количество  олио както е в случая запалката е за улеснение и не се държи да стане пържено  Peace , а толкова колкото ще го затоплиш/превариш както аз се изразих/ и по-другия /твоя/ начин за затопляне  Peace.
За Девин изворна/ силно казано/ - това е чешмяната вода на гр.Девин.Компанията е взела част от местното ВиК на концесия.Знаейки как пестят от филтрация и преработка/ тъй като водата е чиста и могат да си го позвжолят/ и знаейки колко хора там боледуват от разни разстройства на бъбреците не бих си го позволила на твое място, но това е мое мнение .

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 19:49 от rrhh

# 199
Относно стерилизирането, аз не стерилизирам абсолютно нищо, освен преди първоначалната му употреба. При баткото като млада и зелена майка, стерилизирах всичко веднъж дневно (така ми каза една стара акушерка в МД, че е напълно достатъчно), сега няма и толкова. Бибата изплаквам само с вода.

Това все едно аз съм го писала:)))
За водата също.

# 200
  • София
Честит празник и от мен с малко закъснение! Бъдете много щастливи и обичани жени и майки!

# 201
Честит празник на всички мами   bouquet

За къпането - ние се къпем в 22:00 после веднага се храним и заспиваме до сутринта
За стерилизирането - стерилизирам бутилките веднъж на ден , само вечер след последното хранене.

# 202
Честит празник на всички!
Аз също не стерилизирам нищо (всичко съм изварила преди 1-вата му употреба). Даже избягвам и препарат да ползвам само с гореща водичка плакна. Нито гладя дрешки, нито се вманиячавам в прекалена стерилност. Съветвам ви да не се вманиячавате и вие, та нали след 6-тия месец децата ще тръгнат да пълзят по пода, да няма да минавате пътя им със спирт  Laughing - подгответе ги за бъдещето.
Прекалената чистота води до проблеми и алергия.
Днес и вчера при нас беше кошмар - това дете не спа 2 дена, най много за 20-тина мин. заспива на 2 -3 пъти през тези дни  и после едно мрънкане и носене на ръце - гърба и кръста ми окапаха и после рев  Tired

# 203
  • Варна
Честит празник,мили майчета!

С радост посрещайте този ден,да бъде той със щастие и радост озарен
С лекота подреждайте на живота трудната мозайка,
гордейте се,че сте обичани жени и майки.  bouquet

За водичката и аз давам чай на Хип за спокоен сън,ама ефект-тц.
И аз от около месец уж забелвам пишлето,но и като mira-georgieva стигам да отварянето на "дупчицата" и до там.но онзи ден реших да продължа и се показа
оформена авичка,но разкървавих кожичката,стресирах се и преустанових за сега това занимание.

Еми,браво на твоя юнак,200мл са впечатляващо количество  за вашата възраст.А ние напоследък и по 100 мл с много зор едва изпиваме.дано е моментно и бързо да отмине.

Мимина, бързо оздравявайте.

Много,много се радвам за Пати .Скорощно пълно оздравяване и желая.

# 204
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ МАЙКИ И ЛЮБИМИ!!!! newsm51 newsm51 newsm51
Малко късничко, но от сърце!
Лека и спокойна нощ.

# 205
ЧЕСТИИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМЧЕТА     bouquet  bouquet
За стерилизирането стерилизирам бутилките веднъж на ден с препатара на ЧИКО,а ина4е ги мия с топла вода и препарата на  Бочко.
За капането ние се капим към 20- 20.30ч ядем и после заспиваме  към 22.30ч.
Браво на малката Пати нека в най скоро време се прибере у дома  Praynig Praynig Praynig
Кади добре дошла   bouquet
Еми и не повръща ли Крис после?Дея  яде по 150мл -160мл  и  последно време не и стига ,като свърши е голям рев но мен ме е изтрах да и дам повечко да не ми повръща много.
Лека ве4ер и спящи беб4ета.

# 206
Честит празник и от мен!!!

Малеее колко съм изпуснала , отивам да чета , че .... срам !!!!

# 207
  • София
Честит празник и от мен! Много щастие и усмивки с любимите хора ви желая   bouquet

Добре, че успях да се включа малко преди да е минал деня Wink
А колко сте изписали последните дни... няма изчитане  Crazy
Много се радвам на хубавите новини Simple Smile И стискам палци Пати бързо-бързо да израсте проблема и скоро да се гушка с мама и тати  Grinning

Ние се къпем по различно време, а в дните които плуваме го прескачам - броя го за къпан Wink, иначе вечер се къпем според храненето. Ники и без това заспива около 23 часа независимо в колко се къпем Wink
За стерилизацията - бибите стерилизарам на през ден-два, иначе ги мия с топла вода; шишета нали рядко ползвам - зареждам един стерилизатор с измити, стерилизирам и ги ползвам, когато ми трябват. Гледам да не се престаравам, за да няма рязка промяна след време. Аз и дрешките не гладя с цел стерилизация - вадя ги от сушилнята и само тези, които имат нужда ги гладя Wink

Спокойна нощ на всички мами и бебоци.

# 208
Привет-мривет!
Скок на последния влак да ви честитя 8-ми март. Бъдете здрави, щастливи, влюбени и обичани!

Много благодаря на всички за хубавите думи за Макси!

Нина, много сладка тази Йоана, да ти е жива и здрава и все така да те радва!

Ями, кураж и стиснати палци за борбената Пати!

Ние се къпем към 21.00-21.30 уж за да успеем преди последното хранене, но след къпане сме като в бокса на ферари Simple Smile един прави масаж, слага пампи и облича /аз/, друг държи сешоара, трети прави храна и много често се храним в легнало положение докато още се обличаме, че не се издържа от глад. Добре, че сестра ми живее през един етаж и майка ми идва често да помага и поема нощните смени Simple Smile Пробвали сме да го къпем и по-рано и много преди времето за хранене, но не помага. Банята за нас е сигнал, че следва папкане и то трябва да е веднага Wink

Аз понеже стерилизирам в тенджера, изчаквам да се съберат достатъчно шишета и стерилизирам. Обикновено веднъж на ден. Но само плакна след ядене с гореща вода без да ги мия с препарат.
В този ред на мисли да попитам мамите, които хранят с АМ на колко време сменяте шишетата и бибероните.

Хубава и спокойна нощ!

# 209
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!
Една скромничка закуска от мен.

Благодаря ви за милите думи за Йоана.

Ние къпем Никола в 19.30, хапва и спи до към 5-6-7 различно зависи колко е ял вечерта, че пада един рев и понякога не се нахранва като хората, но заспива от умора.
Стерилизирам веднъж седмично, а иначе мия с гореща вода.

Пожелавам ви прекрасен ден и седмица. Много слънчеви усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт