ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
МММММММММ страшни почерпки! Айде да са ни живи и здрави  слънчицата. Hug

# 226
  • Пловдив
Честити месечинки на всички бебоци   bouquet!Да са живи и здрави и само радост да носят на мама и тати!

Нина много благодаря за закуската  ooooh! за какво скромност говориш милост нямаш  Laughing !

Little_Dreamer какъв точно проблем очакваш с бебинка за ползването на вода Девин?Не може да има такъв видим сега , това е просто все едно ползваш, която и да е чешмяна вода , дори тази стои в пластмаса .Просто не ползваш софийска вода , а девинска с друго съдържание .Това е все едно мамите от Девин да си налеят от чешмата без да преваряват.И тъй като те не го правят /а преваряват/ за това ви писах , но всеки си решава за неговото дете.А относно педиатрите и тяхната препоръка - всичко е търговия , пари , търговски екипи /посещаващи и плащащи на педита/ , чанти с мостри по училищата за бременни пак на розов етикет.Преди време така беше с Торн спринг и тя ставаше за бебета , но след много репортажи вече не става  Blush.

# 227
Здравейте мами,
гледам говорите за стерилизация,пишки и кво беше още  newsm78
Аз спрях да стерилизарам на 40 ден,сега стерилизирам 1 път в седмицата а всяка вечер кисна всичко в вряла вода за по 5 минути.
Със забелването се занимава таткото,още преди да забременея се бяхме разбрали че това не е моя работа.И да ви кажа добре се справя,снощи видяхме главичката.Още вътре но явно скоро ще излезе, доколкото знам почнеш ли не трябва да спираш защото пак се залепва и усилията ти отиват по дяволите. Тази нощ Давид направи пауза от 7.5  Grinning таткото ще излезе прав,че трябва рано да го слагаме да спи,аз го слагах към 9.30-10 с идеята че ще спи повече но не се оказах права,снощи заспа в 9 и се събуди в 4.40,папка и до 7.30.
Честити ви месечинки,Абел много са ти хубави децата ,като ми се роди дъщеря един ден ще гледам да се запознаят  Laughing

# 228
Мами, може ли някоя от вас да ми каже отново потребителското име и паролата за нашият сайт в multipy?

# 229
  • София
Илианка, заповядай dekemvriiki2008, a паролата mamimadami

# 230
rrhh,  ако имаше проблем с ползването на вода Девин считам, че щеше да се проявил - например повече колики или повръщане ... Кога да го чакам ефекта според теб - когато порастне и стомахчето й вече се е пригодило??? Едва ли ...  Naughty Аз лично считам ползването на тази вода за огромно улеснение (не че това би надделяло, ако забележа проблем при бебето си)! И мисля, че въпросът е донякъде сходен с проблема за стерилизацията - прекалената грижа не води до нищо хубаво, само се изнежва бебето и после не може да си изгради имунитет!

# 231
Mira, благодаря!

# 232
  • Пловдив
rrhh,  ако имаше проблем с ползването на вода Девин считам, че щеше да се проявил - например повече колики или повръщане ... Кога да го чакам ефекта според теб - когато порастне и стомахчето й вече се е пригодило??? Едва ли ...  Naughty Аз лично считам ползването на тази вода за огромно улеснение (не че това би надделяло, ако забележа проблем при бебето си)! И мисля, че въпросът е донякъде сходен с проблема за стерилизацията - прекалената грижа не води до нищо хубаво, само се изнежва бебето и после не може да си изгради имунитет!

НЕ ИСКАМ ДА РАЗВОДНЯВАМ ТЕМАТА ТИ РЕШАВАШ!НЕ ГОВОРЯ ЗА КОЛИКИ ИЛИ ПОВРЪЩАНЕ  Rolling Eyes  И ПО ДОЛУ СЪМ ГО ПИСАЛА И НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПОВТАРЯМ ИЛИ САМОЦИТИРАМ!АКО ИМА ПРОБЛЕМ ТОЙ НЯМА ДА СЕ ВИДИ СЕГА И ВОДА НЕ СЕ ПРЕВАРЯ ЗАРАДИ СТОМАХЧЕТА И КОЛИКИ  ooooh!.ПРЕКАЛЕНАТА ГРИЖА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ХУБАВО НО ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СИ ИМА МЯРКА И АЗ НЕ СТЕРИЛИЗИРАМ ВСЕКИ ДЕН НО ТОВА ЗА КОЕТО ГОВОРЯ ИЗОБЩО НЕ Е СЪЩОТО И НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГО ДАВАШ ЗА ПРИМЕР  newsm78? ТОВА Е ВРЕДА А НЕ ИМУНИТЕТ!

# 233
Здравейте и от мен ,
Честито на всички празнуващи , да са живи и здрави малките слънчица и да радват много мама и тати!!!

Гледам коментирате водата Девин , по темата искам да се включа , като никой не ангажирам с мнението си . Само искам да споделя , че майка ми е химик , работи в лаборатория и преди 4 години правиха химичен анализ на водата Девин и резултатът е с една дума - Не пийте вода
Девин!!!
Нито за възрастни , нито за деца !!! Съдържащите се минерали и .тн са в пъти повече от необходимото количество за един организъм. Моля привържаниците на водата не се сърдят!
За съжаление ако има някакви отражение върху бебешкия организъм няма как да се разбере сега , а когато е голямо детето. Това , че няма колики детето не значи , че водата е безвредна за бебетата.

# 234
anhelito,     202uu  - ясен, точен и аргументиран! Тъй като не подценявам въпроса, моля, би ли попитала майка ти дали е правено ново изследване след това преди 4 години? Благодаря ти предварително!

rrhh, надявам се не си забравила какво означават главните букви ... нещата явно опират до възпитание!

# 235
  • Пловдив
anhelito   bouquet newsm10 за това говорех и аз !

rrhh, надявам се не си забравила какво означават главните букви ... нещата явно опират до възпитание!
ЗА ЖАЛОСТ СЪМ ЗАБРАВИЛА  Embarassed!БИ ЛИ МИ ПРИПОМНИЛА  Praynig ? Praynig МОЛЯ ТЕ  Praynig Praynig Praynig ОБЯСНИ КЪДЕ ТОЧНО НЕЩАТА  ОПИРАТ ДО ВЪЗПИТАНИЕ  Shocked ?

# 236
Мамчета, които ползвате сгъваеми кошари задължително ли е ползването на матрак? Ще се наложи да купим една за път и като ходим на гости и не претендирам да е нещо специално. Харесах тази на Бертони с две нива.

Честити месечинки на слънчицата! Да са живи и здрави, да растат усмихнати и много да ви радват!

# 237
Здравейте, мами!

Само да кажа, че Владката е по-добре и не плаче толкова. Дори сутринта се смееше и закачаше. Добричкото ми детенце. Капя 3 пъти дневно капки в ушичките и Панадол за успокоение на болката.

Утре ще го оставим на бабата за да отида да си дам последния болничен. Още не съм го дала и очакавам парички през май, като знам и в НАП какво е. А и от работата ми се полагат 350лв за раждане на дете, веднага ще влязат в употреба (само напомням на mira_georgieva и Egisihora да си вземат паричките). Вие подавахте ли вече декларация за отпуск по майчинство?

И нещо друго исках да питам, ама забравих....... Thinking

# 238
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ! Hug
anhelito ,сега ме хвърли в ужас с това инфо за девинската вода,защото ние всички пием само Девин и то от маса време.Моля те попитай майка ти дали няма нещо ново и ако не пиши каква вода пизползвате вие.И коя е за предпочитане.Знаеш,че всяка мама иска най-доброто за децата си Rolling EyesБлагодаря ти предварително.
Еми,за косопада.Всичко е в реда на нещата.След раждане и особено след спиране на кърменето косата започва да пада.На хормонална основа е и от  фризъорки зная,че няма препарат с който може да се спре косопада.Просто трябвало да мине този период.Аз обаче си направих една "бабешка маска"и имаше резултат.Маската е мас и чесън.Гадно звучи и гадно мирише но има ефект.
И нещо което не е по темите:Моля момичетата които отслабват със Синди да ми пишат от къде мога да си сваля програмата"a new demension",че нещо не я откривам в нета.Благодаря им предварително  bouquet

# 239
ох и ние в къщи с мъжлето пием само Девин ужас  Sick Аз като бях бременна пиех по една 11 литрова туба за 2 дни.
За стерилизирането аз стерилизирам 3 шишета и четири буби веднъж дневмо (най-често вечер), а през останалото време го изплаквам само. Мия го с препарата на Бочко.
За къпането къпем Галка около 7:30 часа и тя веднага заспива и резулата от ранното и заспиване е става да яде 3 пъти през ноща.  Crossing Arms
Какъв е този албум, за който говори iliana_cv?  Embarassed Нямах комп 3 седмици и съм пропуснала доста

Общи условия

Активация на акаунт