Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 783
  • 891
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Момичета,някой ползвал ли е скоро кода 31399,че до скоро ми се хваще на акаунта,но днес не-дали не става вече с двете евтини калъфки или му е изтекла валидността  newsm78
Може ли някой да пробва,че да знам утре да се мъча ли пак  Praynig
Сиси,и при мен доскоро действаше,но сега пробвах и на другия акаунт-не става. Confused
Благодаря ти Evka   bouquet това ми е достатъчно,явно им е изтекла валидностт-здраве да е,все пак пуснах 5 поръчки с тях Simple Smile Сега остава и да идват само,хайде да видя поне някой подарък ще ми се хване ли  Thinking Че и тези новите кодове за нови клиенти,на нито един от акаунтите ми не се хваща,а нямам и друга карта  Hug

# 166
  • Sofia
Сега видях, че на един от акаунтите ми имам 57029, приема ми го, но не ми дава безплатна доставка, какви ли не връки не пробвах.
Уж няма условия кода, но явно нещо ми убягва, споделете как го задействахте.

# 167
  • Бургас
Сега видях, че на един от акаунтите ми имам 57029, приема ми го, но не ми дава безплатна доставка, какви ли не връки не пробвах.

Този го ползвах преди 2 седмици някъде и ми се хвана като сложих едни детски дънки от новата колекция.Струваха 10 и нещо евро.

# 168
При мен се получи с калъфка от 2.5 евро или един чаршаф за 2.7 или с това

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377602.msg10447318#msg10447318

# 169
Момичета напълнила съм кошницата с 20 артикула, но като бройки са 32, от другата тема разбрах, че най вероятно ще ми разделят поръчката. Слагам кода за безплатна доставка  57029 , та въпросът ми е нали кода важи за цялата поръчка, имам впредвид като я разделят нали няма на едната да е с безплатна, а другата да си е с доставка??

# 170
  • Sofia
Благодарности, с кърпата стана.  Grinning
ММимс, това си ти е една поръчка, така си се таксува и така ще ти бъде изпратена.

# 171
  • София
Момичета,днес мисля да  пусна  2 поръчки от  двата  акаунта с подарък олекотените  завивки, новите в сиво и  розово,
(те  май  бяха  персонални де,ама  на  мене  и на  2 та  акаунта  са ми пратили по случайност)
някой  получи  ли ги  вече   да каже дали са хубави

# 172
  • Пловдив

Току-що пуснах поръчка с този код , но сложих чаршафа за 2,7 ( има само бял).поръчах 12 потника, 2 блузи и 1 чаршаф= 10 евро.

# 173
  • София
Мацки, някой може ли да ми каже защо по никакъв начин не мога да намаля това?
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-hollofil-eco-qualite-special-ete.aspx?productid=324149675&documentid=565808&single=false&categoryid=50256399&pos=1_d_a_n&numberpage=2

# 174
  • Пловдив

защото е от миналата колекция

# 175
  • София
Мерси Змейковица   bouquet,

убягнало ми е, че старите колекции не могат да се намаляват  Whistling

# 176
Момичета,днес мисля да  пусна  2 поръчки от  двата  акаунта с подарък олекотените  завивки, новите в сиво и  розово,
(те  май  бяха  персонални де,ама  на  мене  и на  2 та  акаунта  са ми пратили по случайност)
някой  получи  ли ги  вече   да каже дали са хубави

И аз днес пуснах поръчка с олекотената завивка,  търсих снимка в албумчето с подаръците но не намерих. А завивката е една, нали ? Simple Smile

# 177
Тези олекотени завивки какъв размер са? Някой знае ли?

# 178
Тези олекотени завивки какъв размер са? Някой знае ли?

Пише че са 120 на 120 см. Ето офертата.

# 179
Мерси анима
А тенджирките с реф№ някой нещо по-подробно за тях би ли казал?  Уш чета подрет, но като че ли не съм чела за тях, от както се чудихме какво е това кухненско нещо за 10 евро. Колко броя са, какъв материял? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт