Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 808
  • 891
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
На мен нито един не иска да ми се хване.(говоря за тези последните два с БД и хл. чанта)  Cry
При какви условия ви ги пращат кодовете?Трябва ли да имаш вече пристигнала пръчка или трябва да си направил определен брой поръчки?

# 676
  • София-Младост
На мен нито един не иска да ми се хване.(говоря за тези последните два с БД и хл. чанта)  Cry
При какви условия ви ги пращат кодовете?Трябва ли да имаш вече пристигнала пръчка или трябва да си направил определен брой поръчки?
Принципно поне една поръчка май трябва ад ис направил. Няма зависимост и условия за да ти пратят  кодове. На случаен принцип според мен.

# 677
И на мен са ми изпратили 77968, според мен не намаля , а просто селектираните неща за този код са с до -40% намалени !

# 678
  • София-Младост
И на мен са ми изпратили 77968, според мен не намаля , а просто селектираните неща за този код са -40% !
Нито намаля , нито селектира...просто в колекцията, на която "действа" има намалени с до 40% артикули...

# 679
  • Русе
На мен нито един не иска да ми се хване.(говоря за тези последните два с БД и хл. чанта)  Cry
Принципно поне една поръчка май трябва ад ис направил. Няма зависимост и условия за да ти пратят  кодове. На случаен принцип според мен.
Мерси, Ала-Бала!  bouquet
Аз съм направила вече 2 поръчки,но код не съм получила.Дано и на мен ми изпратят няке кодче. Mr. Green

# 680
  • София
На мен ми се лови само 54372   (доколкото разбрах пак хладилна чанта),но не можах да разбера коя е.Може ли на когото е пратен да покаже цялата страница с кода. Praynig
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d212cb79934ede3c6c

# 681
И на мен са ми изпратили 77968, според мен не намаля , а просто селектираните неща за този код са -40% !
Нито намаля , нито селектира...просто в колекцията, на която "действа" има намалени с до 40% артикули...

Ами и аз това казах  Rolling Eyes!

# 682
На мен ми се лови само 54372   (доколкото разбрах пак хладилна чанта),но не можах да разбера коя е.Може ли на когото е пратен да покаже цялата страница с кода. Praynig
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d212cb79934ede3c6c

A ясно значи пак е същата,но с различен код.Много благодаря  smile3525

# 683
  • София-Младост

Ами и аз това казах  Rolling Eyes!
Просто потвърдих, ама май излезе другояче...че след като го писах веднъж това, после пак имаше тръшкане, ама що не ми намаля на мен... Laughing

# 684
Мацки, кода за хладилната чанта ми се хваща като ми дава БД и подарък....но как да постигна -40% от артикула от лятната колекция - ей туй ми е въпроса??? newsm78
вероятно артикулите трябва да са ненамалени. Simple Smile пробвай да ги сложиш с референтните им номера, може пък така да ти се хване. Simple Smile
А да, това е идея - ще пробвам. Благодаря.
Редактирам се: Съгласна съм - кода не намаля, просто колекцията има артикули до -40%. Благодаря на всички момичета за обясненията.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:05 от Grey

# 685

Хайде и тук да почерпя за 25-ия ми РД  Wink
Този код много си го харесах,но не разбрах до кога е валиден  newsm78

# 686
На мен ми дава само подаръка и немога да го накарам да ми даде +БД.Може ли някой артикул с който сте го излъгали.

# 687
Как ме зарибихте с тази чанта.  LaughingПуснах сега една поръчка с намалени за 25 евро с доставката.

# 688
На мен ми дава само подаръка и немога да го накарам да ми даде +БД.Може ли някой артикул с който сте го излъгали.

И аз, и аз искам така, ако може някой да каже как го излъгвате  Confused

# 689
като слагаш неща от посочената колекция дава БД

Общи условия

Активация на акаунт