Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 854
  • 891
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
Момичета, Наоми и iankampanova...лично ли сте получили кодовете?
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...         Не съм го получила лично, но друг път не е имало проблем и при спазване на условията се получаваше . А сега не става. Много Ви благодаря, за положените усилия да ни помогнете   bouquet  bouquet  bouquet

Пробвай с нещо от тази колекция

# 661
  • Хасково
Оле този нов код много ми харесва  Mr. Green
и да попитам , само един подарък ли ви е долу ?  Hug

# 662
  • София
За да хване БД при кода с чанта+покривка+кутии с капаци трябва да се сложи нещо от този списък
http://www.laredoute.fr/achat-plein-soleil-pe09.aspx?categoryid=58290852. Такова си е условието.

viky_v-това нали е подарукът от кода с БД при 4 продукта от Бланк?

# 663
# 664
За да хване БД при кода с чанта+покривка+кутии с капаци трябва да се сложи нещо от този списък
http://www.laredoute.fr/achat-plein-soleil-pe09.aspx?categoryid=58290852. Такова си е условието.

Трябва ли това нещо да е над 10 евро за да не ни откажат поръчката. Благодаря

# 665
  • София-Младост

Трябва ли това нещо да е над 10 евро за да не ни откажат поръчката. Благодаря
Да.

# 666
Мацки, кода за хладилната чанта ми се хваща като ми дава БД и подарък....но как да постигна -40% от артикула от лятната колекция - ей туй ми е въпроса??? newsm78

# 667
Мацки, кода за хладилната чанта ми се хваща като ми дава БД и подарък....но как да постигна -40% от артикула от лятната колекция - ей туй ми е въпроса??? newsm78
вероятно артикулите трябва да са ненамалени. Simple Smile пробвай да ги сложиш с референтните им номера, може пък така да ти се хване. Simple Smile

# 668
  • София

точно така Peace

# 669
# 670
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...
На мен кода 77968 не ми е изпратен лично и не ми лови, а 27030 ми е личен ими лови.
77968 хвана ли при някой ,на когото не е изпратен лично?

# 671
  • София
вероятно артикулите трябва да са ненамалени. Simple Smile пробвай да ги сложиш с референтните им номера, може пък така да ти се хване. Simple Smile

По-вещите в кодовете да кажат, но според мен списъкът означава, че намалението достига до -40 %. И цените са си такива, каквито го виждаш, не може да се намалят допълнително процентите до достигането на 40 % newsm78

viky_v, мерси   bouquet

# 672
На мен кода 77968 не ми е изпратен лично и не ми лови, а 27030 ми е личен ими лови.

И при мен е така, а естествено кодът 77968 ми харесва повече, не успях  обаче да го "излъжа".  Mr. Green

# 673
На мен ми се лови само 54372   (доколкото разбрах пак хладилна чанта),но не можах да разбера коя е.Може ли на когото е пратен да покаже цялата страница с кода. Praynig

# 674
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...

На мен. Евтинийки имам само, калъфката, дава подарък май хлад. чанта и БД. Дали да рискувам се чудя.

Коригирам се. Преди малко са ми пратили кода.

Общи условия

Активация на акаунт