Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 849
  • 891
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
На мен този новия код направо ми разказа играта - не се хваща с нищо, което искам, дори и да е от новата колекция newsm78

# 271
# 272
роклята е страхотна Simple Smile ще я дебна на летните намаления  Embarassed

виждам, че ви е обзела треска по новия код, но все пак да попитам. Simple Smile на някой хващат ли му се кодовете за покривката с 6те салфетки? изпробвах и с други 2 кода с покривки, но и те не се хващат. всичко ми е от албанците. за сметка на това сервиза с червените десертни чинии е отново наличен.  Grinning в краен случай ще си поръчам отново него и ще ми стане комплект от 12 бр  Embarassed Grinning

# 273
  • Дълбоката провинция
Аз се извинявам предварително,но обърнах цялата тема и не намерих снимки на тенджерите за 10 Е BlushИма ли ?

# 274
  • Разпиляна във въображението
Значи кода се хваща само на новата колекция, без при мини и червени цени newsm78

# 275
Аз се извинявам предварително,но обърнах цялата тема и не намерих снимки на тенджерите за 10 Е BlushИма ли ?
на предишната страница Simple Smile
п.с. а не, чак преди 6 страници. ето Simple Smile

# 276
  • на морето
Тези,които получиха бежовия тренч,може ли да кажат дали си отговаря на номера.Аз по принцип връхни дрехи си взимам 42,но черния тренч с големите копчета 42/44 ми беше голям,а 38/40 ми е точен.Та се чудя сега от бежовия кой да поръчам.Ако някой има и от двата би ли сравнил да каже дали съвпадат като номер.Благодаря предварително  bouquet

# 277
С новия код -20евро и тренча поръчах едни сандалки Crocs
http://www.laredoute.fr/vente-sabots-enfant-fille-et-garcon-pvc- … &numberpage=3
Жалко, че няма избор на номера.
Миналото лято имахме подобни на Mothercare и бяха супер удобни.

# 278
Нямам пратен лично код за тренча , НО като сложа ТЕЗИ КЪРПИ в кошницата и после някой от кодовете на тази оферта ми хваща БД и тренча  Peace

Чудя се дали да пусна поръчката , след като не ми е пратен лично кода  newsm78 /изкажете мнение...  bouquet/

Досега съм пускала поръчки /2 броя/ от разл.акаунти с кода за куфара /взех го от темата , а не ми е пратен/ и дойдоха и двата куфара.

# 279
  • на морето
Нямам пратен лично код за тренча , НО като сложа ТЕЗИ КЪРПИ в кошницата и после някой от кодовете на тази оферта ми хваща БД и тренча  Peace

Чудя се дали да пусна поръчката , след като не ми е пратен лично кода  newsm78 /изкажете мнение...  bouquet/

Досега съм пускала поръчки /2 броя/ от разл.акаунти с кода за куфара /взех го от темата , а не ми е пратен/ и дойдоха и двата куфара.

Тединка това не са кърпи а тривки за баня с размер 15/21см-4бр.Да не объркаш,че са кърпи,а иначе аз ги имам и са хубави.А ето кърпи с размер 50/100см-2бр и пак дават БД
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1

А аз чакам  някой да ми отговори относно размерите на бежовия тренч Praynig

# 280
  • София
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b39611ab9d8a7fef9e

На мен са ми тези кодовете. Същите като по-горе но с други номера!

# 281
  • София
Размери на бежовия тренч 42/44 при раменете44 см., подмишници-58 см, при колана 54 см., дължина 90 см.  Peace

# 282
размери на 46/48 бежов тренч
рамене 44 отзад
под мишници 60
талия  при колана 56

# 283
  • Дълбоката провинция
на предишната страница Simple Smile
п.с. а не, чак преди 6 страници. ето Simple Smile

Благодаря  bouquet.Повредата е в моя телевизор Rolling EyesНе ми излиза снимка като влизам през Mozila.Копирах страницата и влязох през IE и видях снимката Mr. Green
А иначе два пъти изчетох темата #CrazyПосле да не кажете че не се чете hahaha

# 284
има ли нещо евтино с което се хваща кода с тренча -20е нещо за 2-3 евро   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт