Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 804
  • 891
  •   1
Отговори
# 315
Peace
Ето няколко предложения за "вложки" към поръчките с тренча:

...

Я, адашка  Mr. Green

Ама не вършат работа за БД тез нещица  Naughty ..
Иначе са от 100 години в сайта и вече не знам кой ги няма  Laughing

Тцтцтц страшна седянка сте се събрали тука Simple Smile Я и аз да се пльокна, че ми липсва темичката да ми свети  Mr. Green

На мен тренча ми се "хвана" само с намалени и "мини", но поръчката е за над 50 евро.

Ми не стават, трябва да са ненамалени и от новата колекция, а тези със сигурност не са  Peace
Е много ясно, че не са Simple Smile

Ама спрете да пишете, че не мога да си пусна постинга  Crazy

Еми, всъщност... написах предложенията  за тези, които които именно това търсиха - допълнения към поръчката, а именно:
има ли нещо евтино с което се хваща кода с тренча -20е нещо за 2-3 евро   bouquet

И на мен ми трябва за да запълня малка дупка Blush

Това е! А duhi puhi може да пробва да добави някое от посочените неща и да разбере с какво могат да "помогнат"...

пп. :Не зная как да кача пълна кошница с албанци....+тренч

# 316
Снимката е линк

ooooh! Я вижте малко за какво става въпрос  hahaha Ако обърнете внимание има и код на снимката  Peace

# 317
Снимката е линк
 ooooh! Я вижте малко за какво става въпрос  hahaha Ако обърнете внимание има и код на снимката  Peace
Тия съвсем изчаткаха  Joy Мале..... Е що, някой новак ще се върже  Joy

Това е! А duhi puhi може да пробва да добави някое от посочените неща и да разбере с какво могат да "помогнат"...

пп. :Не зная как да кача пълна кошница с албанци....+тренч[/b]
О, повярвай ми Simple Smile duhi_puhi изобщо няма да пробва да добавя нищо, благодаря  Mr. Green
А тренч си има каквото и да сложиш.. Говорим за БД и намаление.. ама като гледам никак не четеш..

# 318
  • Бургас
Мерси, момичета Hug
Пуснах я аз втората поръчка, че нещата не са ми толкова болка за умиране, да си пробвам късмета Crazy Просто никога не бях пробвала да ползвам една оферта два пъти и това, че ми прие поръчката ме учуди. Иначе, не смея да рискувам с чужди кодове, особено ако имам и чужди неща в кошницата, за да не ми анулират поръчката. Но тази реших, че мога да я прежаля Mr. Green

# 319
Духи,аха да се засили ама ще са налични след 7 седмици  Joy Само не ми е много ясно за какво е кода а иначе ценичка 45Е  ooooh! Laughing

И да кажа,че към описанието на първата снимка в албумчето с подаръците - розовата чанта и несесера съм добавила линковете на каталозите,да са на лесно място за намиране  Grinning Peace

# 320
Снимката е линк

О, повярвай ми Simple Smile duhi_puhi изобщо няма да пробва да добавя нищо, благодаря  Mr. Green
А тренч си има каквото и да сложиш.. Говорим за БД и намаление.. ама като гледам никак не четеш..

Еми и аз си имам БД и -20Е!
Но преди да напиша поста - пробвах!!! Той имаше конкретно предназначение - в отговор на запитване! А твоите... в отговор на какво са?!?!?

# 321
  • Пловдив
Снимката е линк

Но преди да напиша поста - пробвах!!! Той имаше конкретно предназначение - в отговор на запитване! А твоите... в отговор на какво са?!?!?
Стига вече де....Малчева хубаво си имаш -20 евро,ами ако си сложила нещо(няколко неща) от ПЛ2009 за 33 евро и още куп от тия неща от Албанците не пречи да ти си ги дава.....

МамаБ страшна оферта  hahaha   И благодаря ти за албумчето,много е полезно Simple Smile

# 322
Значи искаш да ми кажеш, че в кошницата имаш САМО албанци и ти дава -20Е и БД ..
Дай screenshot Simple Smile , моля!

Създаване на скрийншот (снимка на това, което е на екрана ви)

Има много начини, по които да направите скрийншот. Най-лесния от тях, който не изисква никакви програми е като натиснете бутона PrtScr (или Print Screen на някои клавиатури). Натискането на този бутон ще накара системата ви да направи снимка на това, което се вижда в момента на екрана ви. Можете също така да натиснете и задържите клавиша Alt и да натиснете и PrtScr, при което ще се "снима" само активния прозорец. После можете да отидете върху Start -> Programs -> Accesories и да стартирате приложението Paint. В него изберете Edit -> Paste или натиснете Ctrl+V и снимката ще се вмъкне в приложението. После остава само да я запишете като изберете Save As... и от падащия списък срещу "Save as type" да изберете JPEG.

# 323
  • In The Middle Of Nowhere
mal4eva, тези артикули от албанците в никакъв случай не оказват влияние специално в/у кода 22/33 с тренч. Аз преди малко за да съм напълно убедена(че знам ли и аз) сложих едни обувки за 29,90Е и със или без тези неща, които си дала получих БД!
Така, че не знам какво повече да ти кажа всички неща от албанците могат да служат мен, ако питаш единствено за да избуташ поръчка до 10Е, но за код от НК -едва ли. Принципно този код си има условие в офертата, ти решеш дали да го четеш и да го вземеш под внимание  Peace

ПП: Духи, тя има и 1 ненамален артикул от ПЛ до колкото разбрах, така че не виждам проблем да си й дава БД  Mr. Green
ппп: иначе да, само с алабанци дава подаръка, но без намалението и бд-то, айде лягам оревоар!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:41 от black_angel1

# 324
mal4eva, тези артикули от албанците в никакъв случай не оказват влияние специално в/у кода 22/33 с тренч. Аз преди малко за да съм напълно убедена(че знам ли и аз) сложих едни обувки за 29,90Е и със или без тези неща, които си дала получих БД!
Така, че не знам какво повече да ти кажа всички неща от албанците могат да служат мен, ако питаш единствено за да избуташ поръчка до 10Е, но за код от НК -едва ли. Принципно този код си има условие в офертата, ти решеш дали да го четеш и да го вземеш под внимание  Peace

ПП: Духи, тя има и 1 ненамален артикул от ПЛ до колкото разбрах, така че не виждам проблем да си й дава БД  Mr. Green

Ми да де.. ама от одеве пише как й е пълна кошницата с Албанци.. Та искам да я видя  Wink Интересно ми е просто  newsm03

Ей, голям проблем с тоя код!!!

Пък аз си викам кво да пиша по темите.. то скука.. няма намаления.. няма драми..

# 325
Значи искаш да ми кажеш, че в кошницата имаш САМО албанци и ти дава -20Е и БД ..
Дай screenshot Simple Smile , моля!

Създаване на скрийншот (снимка на това, което е на екрана ви)

Има много начини, по които да направите скрийншот. Най-лесния от тях, който не изисква никакви програми е като натиснете бутона PrtScr (или Print Screen на някои клавиатури). Натискането на този бутон ще накара системата ви да направи снимка на това, което се вижда в момента на екрана ви. Можете също така да натиснете и задържите клавиша Alt и да натиснете и PrtScr, при което ще се "снима" само активния прозорец. После можете да отидете върху Start -> Programs -> Accesories и да стартирате приложението Paint. В него изберете Edit -> Paste или натиснете Ctrl+V и снимката ще се вмъкне в приложението. После остава само да я запишете като изберете Save As... и от падащия списък срещу "Save as type" да изберете JPEG.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224391&pid=11019084

"челна стойка"=тренч+БД+(-20Е)

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 01:02 от mal4eva

# 326
  • Пловдив
"челна стойка"=тренч+БД+(-20Е)

ееееее ти ме пребиииииииииии цяла вечер какво ни обеждаваш не разбрах,че имаш два чифта гуменки които правят 39,80 от новата колекци и кода ти ги е намалил на 19,80 (с - 20 евро ) че чак и БД ти дава,даже и подарък тренч..........е неееееее това е супер далавера-възползвайте се ............ Peace

Пухи ти пък що се дърпаш.....виждаш ли колко изтърваш като те няма в темите  Joy никакви отсъствия вече Simple Smile  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 327
# 328
26636 - безплатна доставка над 60 евро Тази сутрин я получих. Валидна е до 15.03.

Само тъпи кодове и покани да пазарувам получавам напоследък.  Wink

# 329
  • София
Сори за офф-а, но е важно Rolling Eyes

Духииии, леле на дърти години се научих да правя скрийншот Mr. Green
Черпя бонбони

Общи условия

Активация на акаунт