Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 795
  • 891
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми дава само подаръка и немога да го накарам да ми даде +БД.Може ли някой артикул с който сте го излъгали.

И аз, и аз искам така, ако може някой да каже как го излъгвате  Confused

Аз не успях да ги излъжа по никакъв начин за БД  Cry и си пуснах другия код, който са ми го пратили лично. Много ми хареса тази чанта, жертвах се 5 евро  Grinning. Явно не се получава при всеки БД

# 691
Пробвам,пробвам ама нищо не става от тази колекция дето е дадена за да премахна доставка. Rolling Eyes

# 692
  • Разпиляна във въображението
С кърпата става - дава БД и подаръка Peace

# 693

Става ама не при всеки явно.  Аз с какво ли не пробвах.......кърпи, калъфки, намалени ненамалени......всякакви....но не стана......за съжаление.....

# 694
А как разбрахте че тази чанта е хладилна?

# 695
по-скоро е термо чанта, а не хладилна Simple Smile

# 696
  • Разпиляна във въображението

Става ама не при всеки явно.  Аз с какво ли не пробвах.......кърпи, калъфки, намалени ненамалени......всякакви....но не стана......за съжаление.....

Ползвала си директно линк от темата ли?

# 697
Помощ! - глупав въпрос:

За да ползвам код за намаление, пречи ли на задействането на кода ако в същата поръчка има и от т.нар. "албанци" (за тях разбрах вече, че повече не могат да се намалят)?

# 698
  • In The Middle Of Nowhere
Помощ! - глупав въпрос:

За да ползвам код за намаление, пречи ли на задействането на кода ако в същата поръчка има и от т.нар. "албанци" (за тях разбрах вече, че повече не могат да се намалят)?

Зависи от кода! Има такива, на които пречи и други, на които не пречи  Peace

# 699
  • в страната на абсурдите
Цитат
А как разбрахте че тази чанта е хладилна?
миналата година имаше подобен подарък-чанта за пикник.аз я използвах като чанта за плаж.събира много неща,има калъфче за бутилка.струва ми се,че тази е подобна!

# 700
Ох,много объркано ми става. Да обобщя.   За да получа въпросната термо чанта+ покривка+кутийте+БД,мога да имам в кошницата каквито си искам неща + въпросната калъфка ли http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5487943& … ue&ksource=-1  ????   Или трябва да си избера и нещо от тази колекция   http://www.laredoute.fr/achat-plein-soleil-pe09.aspx?categoryid=58290852  и на каква стойност трябва да е?    Моля някой компетентен да обобщи и кой всъщност е въпросния код?  27030,54372,77968???

# 701
като слагаш неща от посочената колекция дава БД

E, не дава и не дава БД #2gunfire

# 702

И при мен така smile3511

# 703

И при мен така smile3511
Единият код не дава БД  Peace 
Някой разбра ли до кога е валиден момичета?  Praynig

# 704
  • Бургас
по-скоро е термо чанта, а не хладилна Simple Smile

Да термо е.Ката ми я дава в кошницата изписва точно това.А аз този код го задействах с познатите ни хавлийки за 2.70 Е.

Общи условия

Активация на акаунт