Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 758
  • 891
  •   1
Отговори
# 705
И аз задействах БД с хавлийките  Peace, миналогодишната розова се скъсахме да я ползваме с един хладилен пакет на дъното, цял ден почти се задържат студени нещата вътре.

# 706
айде пуснах една поръчка с въпросната термочанта- хвана ми се от раз.
Кода ми беше пратен лично на втория Акаунт.
Кой знае що за чудо ще е тази термочанта малка ми изглежда с тез размери.
Термочанта ,  вътре портокали и банани  Rolling Eyes
Добре че утре почвам работа / от 3 г 4 мес в къщи / и няма да съм редовна вече в Ларедута  Joy

# 707
Къде да я видя тази чанта? На мен са ми пратили кода без БД и май ще се въздържа...
Поли, не се надявай, аз започнах преди 1м. и половина...ми сега поръчвам повече  Embarassed

# 708
Cvetelinka и аз започнах с Редута от 1,5 месеца / по -точно прехвърлих се от друг магазин / и днес вече трета поръчка  ooooh!  , а едва снощи си поличух първата Crazy

ето я чантата :
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=so … urecode=001RQ0324
моя код е различен от този , но е пак за нея  Peace

# 709
Cvetelinka и аз започнах с Редута от 1,5 месеца / по -точно прехвърлих се от друг магазин / и днес вече трета поръчка  ooooh!  , а едва снощи си поличух първата Crazy

ето я чантата :
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=so … urecode=001RQ0324
моя код е различен от този , но е пак за нея  Peace
Ти си за черпя бе! Кажи на мъжа ти, че аз започнах преди 2 месеца и съм с над 8 поръчки Embarassed и то все нови неща ме влечат-това намалениет ги отбягвам нещо Tired
За да съм по темата-най-хубав за мен в момента е кода 37427 -БД+20/45 евро;
Тези с раничките също ми ловят ама дайте снимки да ги видим;

# 710
Разяснете мола какво точно означава това -БД+20/45 евро  ?   Намаля 20Е,от нещата които са ми на стойност 45 ли??Сори за глуавия въпрос,ама.... Embarassed

# 711
Хаааа, аз работа започнах преди месец и половина, но...за януари, февруари и март, поръчките са ми двуцифрена сума...малеййй
Благодаря за отговорите, ще я видя у дома, пустия Редут в офиса не се отваря.
Разяснете мола какво точно означава това -БД+20/45 евро  ?   Намаля 20Е,от нещата които са ми на стойност 45 ли??Сори за глуавия въпрос,ама.... Embarassed
Точно така...

# 712
  • близо до морето
Кода за термочантата и БД дава и с тези тривки http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … &numberpage=3

# 713
  • гр.Бургас
Ако ви върнат емайл за потвърждение за поръчката, означава ли че ще дойдат нещата? Защото аз поръчах една тениска за 1,20 евро + кода 27030 и получих емейл за потвърждение.
А мисля, че кодовете са персонални. Този код ми дойде на единия мейл, а аз исках да го ползвам на др., но не ми разреши

# 714
Момичета, на мен въпросните хавлиени кърпи ми излизат неналични Rolling Eyes.
Но сложих една детска тениска от посочената колекция и една от силно намалените , и проработи кода 77968, дори двете неща са под 10 евро. Като знам, че това ми е 7-ма поръчка за последните 2 месеца, едва ли ще останат само тези 2 артикула в кошницата Grinning.
Искам да ви попитам: някъде споменахте за силиконова форма за кекс и останах с впечатление, че е много изгодна, може ли някой да даде линк?

Шели, благодаря ти, хм, сега ми се хвана кода, като имам само 2 артикула за 3.34 евро Heart Eyes Остава да ми пратят по мейла и номера на ваучера от  7 евро, от една от поръчките , и ще съм изцяло на далавера.

# 715
Намаля 20Е,от нещата които са на стойност 45 евро ненамалени, от колекция пролет - лято. БД означава безплатна доставка.

# 716
ето я формата за кекс - снощи я получих :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5438179& … ue&ksource=-1

силиконова , огъва се като гума - не бях виждала до сега такива

# 717
# 718
.уффффф нета ми е ужасен думи нямам Tired

# 719
С кърпата става - дава БД и подаръка Peace

Става ама не при всеки явно.  Аз с какво ли не пробвах.......кърпи, калъфки, намалени ненамалени......всякакви....но не стана......за съжаление.....

Ползвала си директно линк от темата ли?

Ами да линкове, които другите бяха дали ползвах, но не ми се хвана кода. И от двата си профила пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт