Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 638
  • 891
  •   1
Отговори
# 780
bradata при мен дори само роклята на Актив да сложа по реф номер се намаля на 14,90Е
Реф. й номер го взех от каталога - 7853246.Пробвай с него,моя код за тренч е друг но не мисля че е от това

ето

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 14:50 от mamaB

# 781
  • Бургас
Аааааа, ми не е честно пък-мен защо ме тормози  Crossing Arms Явно това е знак свише да не харча, ама аз на такива не се хващам и пак ще се мъча  Mr. Green

П.С. Като пробвах с този код се получи   bouquet Аз съвсем изключих, че имам и електронните каталози запаметени и мога да ровя из тях за номера  ooooh! След малко ще ги метна и ще видят те  Mr. Green
 Hug

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 14:50 от bradata

# 782
mamaB аз си мисля че раницата най-вероятно изглежда така:

Като го прочетох това за найлона ей това си преставих

# 783
Е,супер.Аз тъкмо си редактирах горния пост да видиш кошницата ми   Laughing Между другото и при мен не се получава номера с веднъж вкарани в кошницата и от там копирани реф.номера.Получава се само ако вкарам реф.номер от ел.каталога  Grinning

Рали,нищо чудно да излезе точно това  ooooh!

# 784
И аз задействах БД с хавлийките  Peace, миналогодишната розова се скъсахме да я ползваме с един хладилен пакет на дъното, цял ден почти се задържат студени нещата вътре.
Извинявай,би ли ми дала линк,на тези хавлийки.Благодаря ти.  bouquet

# 785
  • Хасково
Какъв подарък дава този код Angelova , 73768
Който е със чековвете 48/24 евро и 65/32 евро
Води се Arts de la table  Hug

# 786
И аз задействах БД с хавлийките  Peace, миналогодишната розова се скъсахме да я ползваме с един хладилен пакет на дъното, цял ден почти се задържат студени нещата вътре.
Извинявай,би ли ми дала линк,на тези хавлийки.Благодаря ти.  bouquet
Намерих ги  Peace

# 787
  • на морето
Момичета,относно 20-те евро от поканите получих този отговор.От преводача не мога да схвана точно.Казват ми да изчакам ли?А не разбрах дали ми искат и скенирана фактура.Помогнете ми в превода.Благодаря предварително  bouquet
Bonjour Mme Filcheva DILIANA,

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre bon de parainage de 20,00 E.

Je tiens а vous rassurer, celui-ci vous sera adressй dиs que votre filleule aura rйceptionnй son colis

Merci de patienter.

# 788
Момичета, някоя от вас случайно вече да е получила тенджерите за 10 евро, че вече започнаха да пристигат колети от първата десетдневка на март, когато долу горе беше пуснат тук реф. номер и кодът за тях, но още не съм срещала отзиви в тази и в другата редутска тема?

# 789
  • Стара Загора
Момичета да ви попитам за прохосмукачката.....защото не съм много навътре с кодовете....има ли някакво изискване....като да има продукт от нова колекция или някаква определена сума в панера ....сигурно е коментирано...но незнам точно къде...и няма как да прочета всичко...благодаря ако някой отговори

# 790
аз с кода на тренча намалих тази преса:
http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-hot-tools-vidal-sassoon-vs … &numberpage=2
според мен си заслужава като я получа ще дам отзиви

# 791
Здравейте ! Да  попитам  какъв е  кода  с  тенджерите и  какви  точно  са  тенджерите. МЕрси

# 792
Момичета да ви попитам за прохосмукачката.....защото не съм много навътре с кодовете....има ли някакво изискване....като да има продукт от нова колекция или някаква определена сума в панера ....сигурно е коментирано...но незнам точно къде...и няма как да прочета всичко...благодаря ако някой отговори

Виж на първата страница на тази тема , към края, търси "АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА".

# 793
  • Стара Загора

Виж на първата страница на тази тема , към края, търси "АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА".
Извинявай .....направила съм го....

# 794
  • Стара Загора
Исках просто да попитам ако си сложа само един артикул в кошницата и тои е намален+прахосмокачката...дали няма да откажат поръчката.... и ако се е случало да споделите...защото преди 2 часа пусках поръчка...и няма вече какво да поръчвам

Общи условия

Активация на акаунт