Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 636
  • 891
  •   1
Отговори
# 795
Eeeeee, aма голям съм карък  #Cussing out Една рокля от новата колекция си бях харесала и с кода за тренча я намалях на 14.90Е, а те сега я намалили на 24.90Е и нищо не мога да направя  Crossing Arms И по референтен номер не става - остава само някой да даде линк към ел-каталога така да пробвам, въпреки че не ми се вярва  ooooh! Моля за линк  Praynig

# 796
Исках просто да попитам ако си сложа само един артикул в кошницата и тои е намален+прахосмокачката...дали няма да откажат поръчката.... и ако се е случало да споделите...защото преди 2 часа пусках поръчка...и няма вече какво да поръчвам
мисля, че всичко ще е наред с прахосмукачката, защото кода, който е даден намаля само нея. ако поръчката ти е над 10 евро, няма от какво да се притесняваш, мисля. но, все пак и други да кажат, за да не те подведа. Simple Smile

# 797
  • Стара Загора
Исках просто да попитам ако си сложа само един артикул в кошницата и тои е намален+прахосмокачката...дали няма да откажат поръчката.... и ако се е случало да споделите...защото преди 2 часа пусках поръчка...и няма вече какво да поръчвам
мисля, че всичко ще е наред с прахосмукачката, защото кода, който е даден намаля само нея. ако поръчката ти е над 10 евро, няма от какво да се притесняваш, мисля. но, все пак и други да кажат, за да не те подведа. Simple Smile
Благодаря ти....пускам пък каквото стане Peace

# 798
някой беше питал за куфара в сиво и резеда по-назад
да изпращат го миналата семдица го получих аз... поръчката ми беше от 17,02 Simple Smile

# 799
Код за БД 37427.

Условие - белите хавлийки за 2,70 E от Le Blanc http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1

Останалите неща са от Аубанците.

За справка - общата ми стойност без вкл.дост. беше  > 30 E

# 800
  • Пирдоп
Момичета, аз в другата тема попитах но никой не ми отговори, да попитам и тук. Та искам да пусна поръчка с кода за прахусмукачката. По едно време ми даде и сосиерите, имаше малко разместване на поръчката - махнах някой работи, добавих други и сосиерите изчезнаха. Сега не знам с кое биха се задействали. Поръчката е за 150 Е.

# 801
  • Стара Загора
Eeeeee, aма голям съм карък  #Cussing out Една рокля от новата колекция си бях харесала и с кода за тренча я намалях на 14.90Е, а те сега я намалили на 24.90Е и нищо не мога да направя  Crossing Arms И по референтен номер не става - остава само някой да даде линк към ел-каталога така да пробвам, въпреки че не ми се вярва  ooooh! Моля за линк  Praynig
http://femme.epreview.pictime.fr/?

# 802
  • София
Момичета ,търся комплекта с червените и кафяви чинии,имам сак Паладиум и сосиерки или ще ги платя  Praynig

# 803
Това ли са въпросните хавлийки , които били готини като качество?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1

# 804
Момичета ,търся комплекта с червените и кафяви чинии,имам сак Паладиум и сосиерки или ще ги платя  Praynig
едно момиче ги продава в продавалник-а Simple Smile

# 805
Поръчах прахосмукачката с нов акаунт и ненамалено нещо. Пристигна самата прахосмукачка и съм многоооооо доволна.

# 806

И аз го имам, айде моля разяснете ...
БД, прлюс пет подаръка - неква хладилна чанта с халвия и три пласмасови контейнера за храна, плюс 40 % намаление от неква колекция.
Правилно ли съм разбрала?

# 807
Момичета,относно 20-те евро от поканите получих този отговор.От преводача не мога да схвана точно.Казват ми да изчакам ли?А не разбрах дали ми искат и скенирана фактура.Помогнете ми в превода.Благодаря предварително  bouquet
Bonjour Mme Filcheva DILIANA,

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre bon de parainage de 20,00 E.

Je tiens а vous rassurer, celui-ci vous sera adressй dиs que votre filleule aura rйceptionnй son colis

Merci de patienter.

Уверяват те, че ще получиш 20 Е, веднага щом този, когото си поканила направи поръчка и съответно я получи. 

# 808
  • София

И аз го имам, айде моля разяснете ...
БД, прлюс пет подаръка - неква хладилна чанта с халвия и три пласмасови контейнера за храна, плюс 40 % намаление от неква колекция.
Правилно ли съм разбрала?

Не е хавлия, а покривка. Едноцветна от едната страна и раирана от другата. Няма намаление в проценти. Просто самата колекция е с намаление до 40%

# 809
VALISE gris et anis и SAC VOYAGE chocolat et ivoire  Здравейте ,момичета някой има ли ги тези неща да ги покаже.Ако е коментирано се извинявам предварително. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт