Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 640
  • 891
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Момичета ,търся комплекта с червените и кафяви чинии,имам сак Паладиум и сосиерки или ще ги платя  Praynig
едно момиче ги продава в продавалник-а Simple Smile
аз съм се записала в 2 обяви,но има много пред мен,ако някой от вас реши,насреща съм  Hug

# 811
  • Хасково
Момичета , с какво намаляте олекотените завивки нали са PRIX MINI - има ли код който да ги лови?
Аз успя да ги намаля с ето този 57002, но ако сложиш 4 бр с 2 не става явно иска над определена сума!

# 812
  • София
Момичета , с какво намаляте олекотените завивки нали са PRIX MINI - има ли код който да ги лови?
Аз успя да ги намаля с ето този 57002, но ако сложиш 4 бр с 2 не става явно иска над определена сума!

57002 - намаля 20Е от 55Е и след намалението, ако сумата е над 55Е дава БД.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=70c3d6503df6b06f43

# 813
Колко тежи бежавия тренч?

# 814
  • Все на втория етаж
Няма ли ги вече десертните чинии?

# 815
Колко тежи бежавия тренч?
Отговорих ти и в другата тема, че според мен е под 1/2 кг - много е тънък и лек.

# 816

57002 - намаля 20Е от 55Е и след намалението, ако сумата е над 55Е дава БД.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=70c3d6503df6b06f43

А има ли някакво друго условие за 57002, защото при мен никак не се лови, нито БД, нито някакво намаление, пробвах и със зелени цени и с бели, и -няма!

# 817
  • София
Трябва да са ненамалени. На мен ми намали 2 олекотени завивки Prix Mini с 20 евро. Завивките бяха на обща сума над 55евро станаха с -20евро. Не съм пробвала с други неща. Ако има значение кода ми е пратен лично.

# 818
http://i74.servimg.com/u/f74/13/14/75/40/plaid10.jpg

Някой има ли това шалте с този код  42471 или 30031 ?
Хубаво ли е и някакви размери?  bouquet

# 819
И аз имам вариант на кода за хладилната чанта, кутиите и покривката, ама без БД, нещо прецакана се чувствам! Joy
Освен това преговарям за прословутите 20 евро за приятел. Казаха ми последно да им пиша когато приятелят си получи пратката. Не казват нищо обаче за сканиране на фактура и т.н. Писах, че е получена, ще видим сега какво ще измислят. newsm78

# 820
  • на морето
Момичета,относно 20-те евро от поканите получих този отговор.От преводача не мога да схвана точно.Казват ми да изчакам ли?А не разбрах дали ми искат и скенирана фактура.Помогнете ми в превода.Благодаря предварително  bouquet
Bonjour Mme Filcheva DILIANA,

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre bon de parainage de 20,00 E.

Je tiens а vous rassurer, celui-ci vous sera adressй dиs que votre filleule aura rйceptionnй son colis

Merci de patienter.

Уверяват те, че ще получиш 20 Е, веднага щом този, когото си поканила направи поръчка и съответно я получи. 

Ми те хубаво ме уверяват,ама аз нали точно това им писах,че приятелят си е получил вече поръчката.Написах номер на клиента,на поръчката и на колета,а също и датата,на която е получен.Нещо не ме разбраха ли newsm78

# 821
Искам да намаля един сутиен от колекция пролет лято 2009 с кода за тренча, но не става. Кодът ми е пратен лично. Защо не става според вас?  Rolling Eyes

# 822
Предстои ми да направя първа самостоятелна поръчка, четох някъде, че при първа поръчка пращат подарък или нещо такова...
Бихте ли ми казали нещо повече

# 823
  • София-Младост
Предстои ми да направя първа самостоятелна поръчка, четох някъде, че при първа поръчка пращат подарък или нещо такова...
Бихте ли ми казали нещо повече
Може би е нововъведение, на два пъти нов клиент-нищо подаръчно не съм получила.  Simple Smile

# 824
  • София-Младост
Искам да намаля един сутиен от колекция пролет лято 2009 с кода за тренча, но не става. Кодът ми е пратен лично. Защо не става според вас?  Rolling Eyes
Дай линк да пробваме, така да гадаем защо... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт