Споделете 98

• 23 755
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Ще ти се.

Споделям, че си поправих скенера.

# 121
Един бърз виц:

Влиза Едип в една кръчма в Бруклин и поздравява:
– Hello, niggaz!
А те му отговарят:
– Hello, motherfucker!

# 122
Ето, има първи записал  се да пусне Споделете 100. Стига да не ти хрумне да го кръстиш "Споделете чукна стотака" или нещо подобно, Люсил.

И преди да сте казали "ай стига с това заглавие", да си довърша мисълта. Бейлис, проблемът дори не е в заглавието. Далеч не. едно е да си отстояваш позициите, друго е да си нагъл. Има голяма разлика.

п.п. сели, много е стар тоя ...

# 123
Кой е нагъл?

Сега се наслаждавам, според разбиранията на Гюлфия. Обаче е петък мадафака.

# 124
Чувствам се секси.
 Mr. Green

# 125
А аз- dirty. Досега пресаждах китки на терасата, окалях се до лактите и глезените. Планирам грандиозни неща, само да поникнат....

# 126
А аз- dirty. Досега пресаждах китки на терасата, окалях се до лактите и глезените. Планирам грандиозни неща, само да поникнат....

Не е ли рано още да си показвате мушкатата?

# 127
Да съм си го показала? Не помня и да съм ти пращала голи снимки, маскирани като ЛС..
Ако случайно пък те мъчи констипация и бленуваш мушкатени листенца мога да ти уредя нещо Mr. Green

# 128
О, да.
Забравих-купих си нови обувки и подарявам цветя-сандък с лалета, луковици за фрезии и още една сакция, предполагам нарциси. Няма къде да ги държа.
Имам още-нещо като лилиум, нещо като палма, и други.
Имам и две полуживи коледни звезди.
Обувките са кафяви-отворих нова тема в историята-вече имам три чифта шоколадови чепици.

# 129
Нашите сандъчета са големи и изгнили. Пълни с копър, джоджен и магданоз. Засадени услужливо от бабите ми. Едната ми баба почина и аз оставих всички подправки в нейна чест. Имаме също и Невен и Кученца и някакви тревисти (оказаха се май бурени) и една луковица Зюмбюл, която се опасявам, че е умряла.
Много обичам цветя. Обаче ги моря като за световно.

# 130
  • Пловдив
Аз до преди малко мих спанак. 3кг Shocked Оцъклих се от зор и ми изстинаха ръцете.

# 131
  • София
Ха, растения в саксии, и аз имам няколко, които обмислям да дам за осиновяване. Преди време майка ми ми натресе няколко, които съвсем не желаех. Четири от тях ги отглеждам със снизхождение, но петото много искам да умре от естествена смърт някак. Представлява едни гигантски тъмнолилави детелини, ужасно зловещи са ми. През деня са разперени, а вечер се свиват и приличат на пеперуди. Shocked Бррр!

# 132
  • До хладилника, който обичам
Обичам саксии с луковици... Фрида, ех.
Ще взема да си направя най-сетне и аз.

# 133
Значи е време да опъвам и аз дъвките...все ми е студено...

# 134
Много сте тривиални значи, луковици, пръст, спанак... Искате ли да ви разкажа една случка, която няма нищо общо с градинарството, макар главният герой да държи мотика?

Общи условия

Активация на акаунт